Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 207

Bedste MCU-skurk?

 • Loki
  49%
 • Red Skull
  10%
 • Ultron
  7%
 • Erik Killmonger
  6%
 • En anden
  6%
 • Hela
  6%
 • Vulture
  4%
 • Helmut Zemo
  3%
 • Alexander Pierce
  3%
 • Nebula
  2%
 • The Mandarin
  2%
 • Ego
  0%

#1

15. jan. 2018 11:44

Han var sådan set heller ikke meget med i filmen alligevel, så andet ville have været misledende. Det tror jeg ærligt talt bare, at det ville have gjort oplevelsen mere utilfredsstillende.

Det er en mærkelig kritik i betragtning af, at de burde vide bedre efter det misledende fokus på Jared Leto, der var i markedsføringen til Suicide Squad.

#2

15. jan. 2018 12:29

Selvfølgelig skulle Superman ikke med i markedsføringen - så ville man jo have afsløret, at han blev genoplivet, og en af de store overraskelser fra filmen ville været røget ud af vinduet - og, det ville have medført endnu mere kritik - at afsløre for meget i trailerne!

Jeg synes, at 'Justice League' sutter, det er bestemt ikke på grund af markedsføringen, som jeg synes var noget nær perfekt...

Fucking Filmz!!! Tror de skal bestemme om jeg vil glo på reklamer eller ej!!! Godt der findes anti-anti-AdBlock!

#3

15. jan. 2018 13:35

men æhh han var da med i trailere, lige præcis den der går scene var klippet ud og erstattet af noget andet, men at sige han slet ikke var med eller at det var en overraskelse han blev genoplivet har jeg svært ved at følge :)

#4

15. jan. 2018 14:33

at det var en overraskelse han blev genoplivet har jeg svært ved at følge :)Mejse (#3)

Enig - det lå ligesom i kortene, og "overraskelsen" var da osse til at tage og føle på - men, det er stadig mere princippet om, at man ikke afslører de store plot i traileren - og, selvom det var givet, at det måtte ske, så var det stadig den rigtige beslutning, at man ikke gav Superman den fremtrædende rolle i trailerne...

Fucking Filmz!!! Tror de skal bestemme om jeg vil glo på reklamer eller ej!!! Godt der findes anti-anti-AdBlock!

#5

15. jan. 2018 15:06

#4 helt enig, det passede også mig ganske udemærket, og virker bare som en lidt tam undskyldning, og så er superman vel heller ikke den folk elsker mest af det team ? så har svært ved at se, hvorfor mangel på ham skulle holde folk væk ?

#6

15. jan. 2018 16:34

#2 Der var den scene med batmans butler, hvor han siger noget i retningen af "he said he would expect you to come" or something. Man kunne godt mærke på at det var Superman der skulle komme tilbage. Men de viste ham jo ikke, så det var jo ren gætterier man var ude i, så at han ikke er en del af marketing er jo i princippet fint nok. Der var filmen går galt er fordi den bare ikke er god, og ikke på grund af mangel på markedsføring.

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#7

15. jan. 2018 16:37

#6 de viste ham i en af trailerne, hvor han chiller på marken og louise kommer og der er lidt ring snak, lige i starten :) man kunne argumentere for flashback eller dream, men med er han altså :) men ellers ja :)

#8

15. jan. 2018 16:55

#7 Ahhh den scene troede jeg var flashback/drøm. Jeg opfattede det bare ud fra Alfreds scene hvor han siger det jeg skrev i #6. Men anyway pointen er vi godt viste han ville være med - så problemet er jo ikke det. Tror bare de prøver at skyde skylden på noget for at "redde ansigt".

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#9

15. jan. 2018 17:10

#8 helt enig, det er lidt ligesom at sige, at 2049 ikke blev set fordi at den var for lang, de har det med at prøve at rationalisere at de dummer sig, med rigtig dårlige undskyldninger.

#10

15. jan. 2018 17:16

#9 Enig

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#11

15. jan. 2018 17:49

Hvis de helt havde undladt at have Superman med i filmen overhovedet ville filmen få 10 ud af 5 stjerner herfra. Det mest usympatiske makværk af en karakter nogensinde.

#12

15. jan. 2018 21:29

Det ville ikke have ændret en dyt. Filmen var det rene lort alligevel. Er glad for jeg ikke brugte mine egne penge på at se den!

#13

15. jan. 2018 22:38

#11 og #12 De ville faktisk have været interessant, hvis de i stedet for 'omhyggeligt'!?! at have fjernet Henry Cavills overskæg, havde fjernet ham fuldstødig fra scenerne, ikke ændret andet, så man stadig kunne høre ham, og stadig væk bevaret actionscenerne som de var, men hvor Superman ikke var fysisk til stedet i billedet. Det tror jeg faktisk ville have været en forbedring, og så kan de i Justice League 2 sige at det hele bare var en drøm, som Superman havde, mens han var begravet.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger