Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 179

Bedste MCU-skurk?

 • Loki
  47%
 • Red Skull
  11%
 • Ultron
  8%
 • En anden
  7%
 • Hela
  5%
 • Erik Killmonger
  5%
 • Helmut Zemo
  4%
 • Vulture
  4%
 • Alexander Pierce
  3%
 • Nebula
  3%
 • The Mandarin
  3%
 • Ego
  1%

#1

22. mar. 2016 08:55

Watchmen igger for højt. Ellers ser det meget rigtigt ud.

"Game over man, game over" "Stop screwing around" -Hudson from ALIENS

#2

22. mar. 2016 09:29

Watchmen burde ligge som nr 1. Ellers ser det meget rigtigt ud.

#3

22. mar. 2016 10:25

Aiz

Watchmen burde ligge nr. 1.. Ihvertfald i min verden, med 300 som nr. 2.

#4

22. mar. 2016 11:31

Watchmen er helt klart nr.1, klart en af de bedste superhelte film der lavet til dato, på mange måder på højde med Nolans Batman film.

#5

22. mar. 2016 12:40

Har set 300, Watchmen og Man of Steel. Jeg kunne ikke lide nogle af dem, så mine forventninger til Batman v Superman er ikke de højeste. Lidt ked af Warner Brothers er så glade for Snyder. Virker til at har en stor rolle i de fremtidige Justice League film og han er ganske enkelt ikke den rigtige mand til jobbet.

Havde hellere set de brugte Marvel-metoden. Skift instruktørene ud, så hver film har sin egen unikke stil. Og ja, der er en del fejlskud hos Marvel, men når de endelig rammer plet, får vi film som Guardians, Winter Soldier, Avengers og Iron Man :).

Oh well, ser frem til Suicide Squad.

#6

22. mar. 2016 13:23

Jeg er klar på hans næste, selvom jeg har været skuffet over alle hans film siden Watchmen og 300.

Watchmen er genial. Kunne man ikke lide den, så er det tegneserieoplægget, som man skal brokke sig over, for den er skåret fuldstændig efter den billede for billede. Kun slutningen skiller sig ud.

#7

22. mar. 2016 13:41

...

“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”

#8

22. mar. 2016 13:47

Har set 300, Watchmen og Man of Steel. Jeg kunne ikke lide nogle af dem, så mine forventninger til Batman v Superman er ikke de højeste. Lidt ked af Warner Brothers er så glade for Snyder. Virker til at har en stor rolle i de fremtidige Justice League film og han er ganske enkelt ikke den rigtige mand til jobbet.ThePalacePlayer (#5)

Hvor fra ved du, at Snyder ikke er den rigtige mand til jobbet?

Havde hellere set de brugte Marvel-metoden. Skift instruktørene ud, så hver film har sin egen unikke stil. Og ja, der er en del fejlskud hos Marvel, men når de endelig rammer plet, får vi film som Guardians, Winter Soldier, Avengers og Iron Man :).ThePalacePlayer (#5)

Såvidt jeg ved, så skiftede Marvel ikke instruktør mellem Iron Man og Iron Man 2 og heller ikke mellem The Avengers og The Avengers AoU og nu kører de tilmed videre med Russo-brødrene fra The Winter Soldier til Civil War og sågar The Avengers 3. Så dit argument falder virkelig til jorden, især taget i betragtning, at DCs stand-alone film, vil blive instrueret af andre end Snyder (Affleck, Patty Jenkins, James Wan osv.).

Og at Marvels film skulle have unikke stile? Jeg kan godt lide de fleste af Marvels film, men der er ikke meget unikt over dem. De følger den samme sikre skabelon.

“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”

#9

22. mar. 2016 15:23

Ikke overrasket over at sucker punch tager sidste pladsen på den liste :)

#10

22. mar. 2016 16:17

#8
Det er ikke fordi, jeg ved, han ikke er den rette mand til jobbet. Hvis man kan lide hans film, er han vel perfekt til jobbet. Da jeg ikke kan lide hans film, er han bare ikke den rette mand i min mening.

Jeg kan godt lide du prøver at pille mit "argument" ned. Ved ikke om jeg argumenterede for eller imod, det var bare mine 2 cent. Hvis du er glad for Snyder, så godt for dig :).

Det er den samme person som instruerede Iron Man 2 som den første og det samme med Avengers 1 og 2 samt Winter Soldier og Civil War OG den kommende Guardians 2. Det ved jeg godt. Jeg tænkte mere på, at de prøver mange forskellige instruktører. Er de en succes, giver de instruktøren endnu et skud (virker naturligt nok). Snyder - og her er jeg ikke sikker - lyder til at have en finger med i de kommende Justice League film og det mener jeg ikke er klogt. Hellere flere forskellige instruktører end én :). Det var bare det jeg ville frem til. Bare pil mit argument ned...

#11

22. mar. 2016 16:32

#10

Jeg pillede det "argument" ned med, at Marvels skabelon/strategi skulle være bedre, fordi de skifter instruktør ved hver film. Det passer ikke, at de gør det og det passer heller ikke, at DC ikke skifter instruktør.
I øvrigt hyrer Marvel tydeligvis disse ukendte instruktører for, at Kevin Feige kan have kontrollen. Du kan jo selv se, hvordan det ikke gik med Edgar Wright, som ville have lidt for meget af den kreative kontrol i forhold til, hvad Marvel ville give ham. Det gik ikke.

Som sagt, så er Snyder jo ikke den eneste, der skal instruere DCs film, så du kan da om ikke andet, så se frem til de film, han ikke instruerer. Men det, du skriver, giver bare ikke særlig meget mening. DCs skabelon er jo meget ala Marvels faktisk. Jeg vil bare vove den påstand, at DC tør tage chancer med deres karakterer, hvor Marvel mere er bundet af Feiges visioner.

Jeg kan, modsat dig, godt lide Zack Snyder. Han skal bare have nogle kompetente manusforfattere bag sig, det skal alle instruktører, og det tror jeg, at han har fået i form af Chris Terrio.

Men lad os vente og se efter, vi har fået set Batman v Superman. Jeg glæder mig.

“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”

#12

22. mar. 2016 19:06

1. Dawn of the Dead
2. 300
3. Man of Steel

(Movie Geek Nr.1) (Freddator All the way.)

#13

22. mar. 2016 20:54

Watchmen er klart den bedste og bedste superhelte film til dato. Den er milevidt foran alle andre i den genre.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger