Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 213

Bedste Liam Neeson-film?

 • Schindlers liste
  53%
 • Taken
  36%
 • En anden film
  6%
 • The Grey
  4%
 • Non-Stop
  1%
 • Sidste stop
  0%
 • Run All Night
  0%
 • Begravet i fortiden
  0%

#1

25. nov. 2016 16:07

At kræve det er en kvindelig instruktør er da bare ikke måden at sikre ligestilling. Så bliver det jo ligesom når man i USA og nok også andre lande, mener at ligestilling er at store virksomheder skal have folk fra nogle bestemte nationaliteter og derfor ansætter ud fra nationalitet mere end kvalifikation.

#2

25. nov. 2016 20:39

nej det er ej! det er vigtigt de finder den bedste til jobbet. om det bliver en mand eller en kvinde kan da være ligegyldigt

#3

25. nov. 2016 21:40

Kønsfascisme så det batter.....

#4

26. nov. 2016 10:49

Positiv forskelsbehandling for kvinder eller andre grupper af samfundet fordrer ikke ligestilling. Hvornår lærer vi det? Nok ikke foreløbigt, da feminazisme er syyygt stort for tiden... suk.

Jeg er 100 % for ligestilling. Men det opnår vi ikke på den måde.

#5

26. nov. 2016 11:57

Øv.

Ville gerne have set denne film. Men ikke med denne form for kønsfiksering.

#6

26. nov. 2016 21:39

Tænk hvis Kevin Feige udtalte... "Vi går efter at finde den dygtigste instruktør der netop lige passer til Captain Marvel. Vi kigger blandt mandlige og kvindelige instruktører, og vælger tetop den der passer bedst ud fra deres kvalifikationer og ikke hvilket køn de er". Det vil være det mest passende og mest kønsneutrale og politisk korrekte at komme med, så lever man netop op til ligestillingsbegrebet, og vælger ikke ud fra om man mener en mand eller dame er bedst....

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger