Krimi-dramaet “Life”, som startede i 2007 og skulle have påbegyndt optagelserne til sin tredje sæson her i 2009, har nu overraskende fået kniven af NBC, som producerede serien.

“Life”, der har Damian Lewis i hovedrollen som detektiv Crews, handler om Crews’ liv, efter han har været i fængsel i 12 år for nogle mord, han ikke begik. Man følger ham i hans dagligdag som politibetjent og de opgaver, som han kommer ud for, samtidig med at han foretager sin egen personlige efterforskning omkring, hvem det var, der fik ham anklaget for mord.

Hvorfor NBC har valgt at aflyse serien, som ellers lod til langsomt at opbygge en fast fanbase, melder historien intet om. Der er dog stadig i teorien en chance for, at “Life” vil fortsætte på et andet netværk, som det bl.a. har været set med komedieserien “Scrubs”, men det virker usandsynligt, da serien stadig er forholdsvis ung.

Af andre NBC-serier, som endnu ikke har fået deres skæbne bestemt, er der “Chuck”, “My Name is Earl”, “Medium” og “Law & Order”, som alle vil få deres endelige dom afgivet senest 19. maj.

Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 colaholic 8 år siden

Argh - de kan da ikke give Law and Order kniven :(
Gravatar

#2 tiany 8 år siden

Ja jeg læst godt det her i går. Total trist, er nu ret vild med Damian Lewis i den rolle og generelt. Så jeg håber han finder noget andet sjovt at lave.
Valar morghulis
Gravatar

#3 Kruse 8 år siden

NBC må lige få taget sig sammen og give "Chuck" en tredje sæson!
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#4 inflector 8 år siden

Håber da ikke My Name is Earl ryger, det ville sq være trist.
selfimprovement is masturbation
Gravatar

#5 Takfornu 8 år siden

Æv - den serie var nu ellers ganske lowkey og men underholdende :-(
A Life Lived in Fear - Is a Life Half Lived !
Gravatar

#6 MouseMickey 8 år siden

Gør mig ikke så meget at serien får kniven. Damian er god, men synes de skulle have lagt mere vægt på den sammenhængene historie og hans tid i fængslet.
Jeg bryder mig ikke om det når de skal opklare et mord i løbet af et enkelt afsnit da der er altid er et twist det bliver forudsigeligt og kedeligt i længden
Nikko was easy. Now it's your turn. One night you'll close your eyes, and when they open I'll be there. It'll be time to die

Skriv ny kommentar: