Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 233

Bedste MCU-skurk?

 • Loki
  49%
 • Red Skull
  10%
 • En anden
  7%
 • Ultron
  7%
 • Hela
  6%
 • Erik Killmonger
  6%
 • Helmut Zemo
  4%
 • Vulture
  4%
 • Alexander Pierce
  3%
 • Nebula
  2%
 • The Mandarin
  2%
 • Ego
  0%

#1

14. feb. 2017 12:11

ærlig talt, så håber jeg ikke de er i familie

#2

14. feb. 2017 12:41

Eftersom det er en "mystisk forbindelse", så tror (og håber) jeg, at vi er væk fra "din mor og far er også min mor og far"...

#3

14. feb. 2017 16:15

Jeg tror de følger præcis den samme spor som i Force Awakens, nemlig at kopiere videre fra de gamle film.

Mon ikke de er tvillinger?

#4

14. feb. 2017 22:04

Hvad mon så historien er med Finn? :-) Den er da lige så spændende..

#5

15. feb. 2017 09:41

Forbindelsen er nok Palpatine-Skywalker opgøret som i alle andre film. Blot at det er Rey som er afkommer af Palpatine og Kylo som er afkommer af Skywalker.

#6

15. feb. 2017 15:15

#5 - Hvordan skulle det tidsmæssigt kunne hænge sammen, at Rey er datter af Palpatine? Der er ca. 30 år mellem handlingen i Return of the Jedi og The Force Awakens - og dertil kommer, at Palpatine er en gammel, ækel herre, der går sin undergang i møde i Return of the Jedi :)

#7

15. feb. 2017 15:53

Der går teorier om at Rey er reinkarnationen af the force - altså en slags genfødsel af Anakin's sjæl, der var i tråd med the force.
På den måde er der en forbindelse - den samme "sjæl", der optog Anakin, altså Kylo Ren/Ben Solo's bedstefar, optager nu Rey.
Hvilket stiller Kylo Ren i et dilemma - fordi han tilbeder sin bedstefars mørke side, Darth Vader, men bliver konfronteret med hans bedstefars lyse side, der er genfødt igennem Rey.

Jeg kan ikke tage credit for teorien, men jeg køber den - det vil bringe historien om the force og Anakin Skywalker "full circle".
Prequel trilogien (I-III) handler om Anakins rejse mod at blive til Darth Vader, den første trilogi (IV-VI) handler om Anakins fald som Darth Vader, og den nye trilogi (VII-IX) vil handle om Anakins genfødsel. Anakin bliver genfødt, fordi han ikke fuldendte den balance, som han var bragt i verden til at skabe - og det er Rey's opgave nu.

Det er også derfor hun har en forbindelse til det blå lyssværd i Episode VII - fordi det er hendes/Anakins lyssværd, som blev givet videre til Luke, og nu er i hænderne på Rey.

Det er også derfor hun har forbindelse til Obi-Wan Kenobi, som er hendes gamle læremester. Hun hører hans stemme i de flashbacks hun får, når hun kommer i kontakt med lyssværdet for første gang.
Har også hørt teorien om, at hun skulle være efterkommer af Obi-Wan... men argumenterne for det er tynde, og det ville ikke have den samme tyngde i forhold til saga-filmene, hvor Skywalker familien er historiens fokus.

Anyway, tror i hvert fald at episode VIII og IX kommer til at ramme noget i retningen af denne teori :P

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." - Tyler Durden

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger