Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 233

Bedste MCU-skurk?

 • Loki
  49%
 • Red Skull
  10%
 • En anden
  7%
 • Ultron
  7%
 • Hela
  6%
 • Erik Killmonger
  6%
 • Helmut Zemo
  4%
 • Vulture
  4%
 • Alexander Pierce
  3%
 • Nebula
  2%
 • The Mandarin
  2%
 • Ego
  0%

#1

17. jan. 2018 14:49

"Men hvis du får muligheden for at bringe Chewbacca tilbage i en live-action-film, så vil du ikke snyde fans for det."
Fans vidste at Chewie var død. At bringe ham tilbage ved at fjerne al anden canon historie som folk bogstaveligtalt voksede op med er tusind gange værre end "Chewie died, sorry kids"

Kujon beslutning.

#2

17. jan. 2018 15:16

Mht til Chewies dod, så gjorde Disney det rigtige. for det var virkelig latterligt. og Legends var/er roddet! Men andre ting ville jeg ønske de ikke havde fjernet.

#3

17. jan. 2018 15:27

Mht til Chewies dod, så gjorde Disney det rigtige. for det var virkelig latterligt. og Legends var/er roddet! Men andre ting ville jeg ønske de ikke havde fjernet.Wolff (#2)

enig. men de gjorde desværre det eneste rigtige for det er åndssvagt svært at holde styr på alt det canon i en fortsættelse. der er alt for meget at tage hensyn til og de kunne ikke nøjes med at fjerne kun noget canon. det ville gøre det endnu mere rodet. der er dog et utal af retninger jeg heller havde set franchisen dreje i end den de egentlig valgte.

#4

17. jan. 2018 17:03

"Men hvis du får muligheden for at bringe Chewbacca tilbage i en live-action-film, så vil du ikke snyde fans for det."
Fans vidste at Chewie var død. At bringe ham tilbage ved at fjerne al anden canon historie som folk bogstaveligtalt voksede op med er tusind gange værre end "Chewie died, sorry kids"

Kujon beslutning.HighFlyer15 (#1)

Stop nu...Legends var et stor rod og fuldt at latterlig ting som en Ond Luke Skywalker klone ved navn "Luuke Skywalker", En masser kloner af Palpatine, en Space Rabbit ved navn Jaxxon og talrige modsigelser...det er bare toppe af isbjerget.

Og så er der også lige faktum, intet af Legends universet har været canon og det har Luacs altid sagt og altid ment. Det er ikke for sjov at der seks canon kategorier

- G-canon was George Lucas Canon (den eneste der faktisk var canon)

- C-canon was Continuity Canon

- S-canon was Secondary Canon

- D was Detours Canon

- N was Non-Canon

Kujon beslutning.HighFlyer15 (#1)

Snup en tudekiks, alt det der var værd at rede har genfortalt, som Thrawn, The Mandalorian Wars, Scourge of Malachor, Darth Bane, Moraband (Korriban). Der er simple hen vigtiger ting i livet en at bevare fiction med middelmådig historier og selv modsigelser. Det der er sørgeligt at det er en masse voksne mennesker der græder...for det er ikke børn efter 1990'erne der vokset op med det rod.

#5

17. jan. 2018 17:55

Oprindeligt var Chewbacca blevet slået ihjel, fordi han ikke taler et forståeligt sprog, hvilket irriterede roman-forfatterne af "Expanded Universe"-litteraturen.

Det er altså første gang jeg hører dette som forklaring, og tvivler på at det var derfor. Jeg hørte der blev lavet en Døds-liste over hvilke karakterer, det var i orden at dræbe, og hvilke det ikke var. The big 3, Luke, Han og Leia var fredet, men der var mange andre de kunne dræbe. Jeg synes faktisk at Chewies død, gjorde Han som karakter igen, og de ting han måtte bearbejde i de efterfølgende romaner, gjorde i hvert fald for mig, at han voksede som karakter. At de så var nød til at sende en hel måne i hovedet på Chewbacca for at få ram på ham, det synes jeg så ikke lige om.

Det dødsfald, som ramte mig på den forkerte måde, det var Anakin Solos, og her har jeg hørt, at det va George Lucas selv der sagde, skaf jer af med ham, fordi det forvirrer folk, at han har det samme fornavn som Anakin Skywalker. Der var så mange ting der blev hintet af om fremtiden med Anakin Skywalker, men han skulle af vejen, og så blev vi efterladt med Jacen Solo, som for mig er den mest irriterende af Solo børnene, og gav os en af de værste bogserier i Star Wars galaksen: Legasy of the Force, som så også gav os endnu en af de værste dødsfald af en elsket karakter: Mare Jade.

Nu snakker de meget om Chewbacca, men har alle bare glemt Lando Calrissian?
Han blev snydt for at dukke op i TFA, hvor han kunne have udfyldt Maz Kanata rolle, herefter blev han snydt i TLJ, hvor han kunne have udfyldt DJ's rolle, og nu har jeg efterhånden ikke de store forhåbninger til at han vil dukke op i IX.

#6

17. jan. 2018 18:15

Jesus hvor ved I alle meget om alternativ Star wars World. For mit vedkommende er de 6 første film tilstrækkelig canon og en forsættelse derfra og at chewie er en (foreløbig) fortsat del af filmuniverset er helt ok :)

Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

#7

18. jan. 2018 10:10

Jesus hvor ved I alle meget om alternativ Star wars World. For mit vedkommende er de 6 første film tilstrækkelig canon og en forsættelse derfra og at chewie er en (foreløbig) fortsat del af filmuniverset er helt ok :)[/quote

And we call them nerds! Gorman (#6)

#8

18. jan. 2018 10:44

Hvad fanden er canon/kanon? Eller Legends?

#9

18. jan. 2018 13:57

Fint nok da der er meget der ikke giver mening, men så må de også lige fjerne ep. 8, der spolerer så meget af de gamle film og alle tiders helt, Luke Skywalker.

#10

18. jan. 2018 16:15

#8 http://starwars.wikia.com/wiki/Star_Wars_Legends & http://starwars.wikia.com/wiki/Canon
Ellers læs https://comicvine.gamespot.com/profile/i_like_swords/blog/star-wars-canon-vs-legends-in-debating-use-them-co/104409/ giver også et godt indblik.

G-canon - George Lucas canon, Saga film.
T-canon - Television Canon.
C-canon - Bøger, tegneserier, tegnefilm osv.
S-canon - Secondary canon, der eksister som forfatter kan bruge eller ej.
D-canon - Star Wars Detours forlystelse
N-canon - Non canon i form af "What if?" stories.

Legends er et hvilket som helst Star Wars-materiale, der præsenterer Darth Maul: Son of Dathomir tegneserie mini-serien, som ikke allerede er opført i kategorien ovenfor. Star Wars: Den gamle republik MMO-bindingsmateriale, der endnu ikke er kommet ud, skal betragtes som legender, da den binder direkte til Legends-materiale, medmindre andet er angivet.

Star Wars er kompliceret

I was once in a story... guess what, I was awesome!

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger