Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 86

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  42%
 • Hellboy
  15%
 • Blade II
  13%
 • Pacific Rim
  12%
 • En anden film
  8%
 • Hellboy II: The Golden Army
  5%
 • Crimson Peak
  2%
 • The Shape of Water
  2%
 • The Devil's Backbone
  1%

#1

14. jun. 2013 13:52

Latterlig ide...i tegneserien eksisterer alle heltene jo i samme univers...

#2

14. jun. 2013 14:09

#1

Hvorfor? Det ville lidt ødelægge Nolan's intention med hans tre Batman film. Synes det er fint nok at de finder en ny Batman og laver en evt ny Batman film...

Så kan vi måske få en Batman som viser sine detektiv evner til fulde og som rent faktisk kan slås som en Ninja, i stedet for at være trænet af ninja'er men slås som Sylvester Stallone. Og forhåbentlig en Batman som har en dyb nok stemme så det ikke er nødvendigt at lave den så meget om mens han bærer masken at det lyder som om han har halskræft.

Batman's fulde potentiale er langt fra opnået på film endnu... Heldigvis!

#3

14. jun. 2013 15:33

BN

Batman's fulde potentiale er fuldt ud opnået på filmSublimeKen (#2)

Fixed.

Se spoiler >>

Detektiv-evner finder jeg kedeligt, og Bales Batmans øretæve-uddeling og stemme finder jeg ganske enkelt sublim.

http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/

#4

14. jun. 2013 15:36

#3

Det lyder ikke som om du er en fan af tegneserierne?

Hvis du ikke er det, kan du ikke rigtig udtale dig om hans fulde potentiale imo ;)

#5

14. jun. 2013 15:37

Batman's fulde potentiale er langt fra opnået på film endnu.SublimeKen (#2)

Ganske enig, jeg savnede oss' noget fokus på "the world's greatest detective"-delen af Batman.

Tidligere: utyske/drebble

#6

14. jun. 2013 15:53

Batman's fulde potentiale er langt fra opnået på film endnu... Heldigvis!SublimeKen (#2)

Også enig, herfra :)

Jeg håber ikke at Nolans versioner har låst Batman-figuren til en bestemt portrættering og fortolkning hos Warner Brothers, og at de tør prøve en anden vej både i tone og stil, og også i deres fortolkning af Batman.

"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."

#7

14. jun. 2013 16:25

Det lyder ikke som om du er en fan af tegneserierne?SublimeKen (#4)

Det er jeg heller ikke. Jeg er et udpræget film-menneske - tegneserier og bøger vil for mig altid være et svagere og langt mindre interessant medie end film. Jeg startede ellers hårdt ud med bøger og senere tegneserier, da jeg var knægt, men min interesse døde langsomt ud, og der er ikke noget der de sidste 25 år har givet mig lyst til at genoptage det. De eneste skønlitterære værker i min bogreol er "Ringenes Herre" og bøgerne af og om Yorkshire-dyrlægen James Alfred Wight. Og tegneserier ejer hverken jeg eller mine slægtninge længere nogen af. (I vores barndom havde vi - altså børnene i min familie og omgangskreds - en masse kasser stående på vores respektive værelser, spækket med tegneserierne Superman, Batman, Iron-Man, Hulk, Iron Man, The Flash, De Fantastiske Fire, Vakse Viggo, Tintin, Kvik og Splint, Asterix, Battler Britton, Lucky Luke, Løjtnant Blueberry, Jonah Hex, Anders And og mange flere. Og de blev læst flittigt, ja, jeg pløjede dem igennem, da jeg var barn og teenager, også når jeg var på besøg hos andre.)

Hvis du ikke er det, kan du ikke rigtig udtale dig om hans fulde potentiale imo ;)SublimeKen (#4)

Som jeg før har sagt (i andre tråde), så under jeg gerne dig og andre en Batman-filmatisering, der er mere efter JERES hoved, eller i harmoni med de tegneserier, I holder af. Jeg for min del HAR fået mit Batman-behov dækket - og når det ovenikøbet var med tre mesterværker, som har invaderet min Top 100, har jeg bestemt ikke noget at klage over.

:-)

http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/

#8

14. jun. 2013 16:33

#7 -

Så hvis der kommer en ny Batman-fortolkning, som størstedelen af verdens anmeldere udråber til at være endnu bedre end Nolans, så siger du stædigt "nej" og lader være med at se den? :)

Jeg mener, det er jo det, dine holdninger lægger op til og jeg tænker på, om du aldrig er nervøs for at misse et eller andet, når du tænker sådan.

Det er jo ikke ligefrem uhørt, at et emne kan fortolkes bedre, faktisk er der bunkevis af film, der understøtter, at man sagtens kan fortælle den samme historie på en anden måde og bedre, det samme gør sig gældende i litteratur og i tegneserier, for den sags skyld.

Tidligere: utyske/drebble

#9

14. jun. 2013 16:47

BN:

Hvordan har du fået interesse for batman-figuren i det hele taget? Jeg tænker lidt på siden du ingen interesse for forlægget har.

Jeg udelukker ikke en anden version af batman i fremtiden med mere fokus på universet.

#10

14. jun. 2013 17:08

#7 -

Så hvis der kommer en ny Batman-fortolkning, som størstedelen af verdens anmeldere udråber til at være endnu bedre end Nolans, så siger du stædigt "nej" og lader være med at se den? :)Bruno (#8)

Nej, tværtimod. Både i forbindelse med 'The Amazing Spider-Man' og 'The Bourne Legacy', altså to film jeg begge udtrykte samme skepsis om og ligegyldighed overfor, sagde jeg netop, at hvis de fleste anmeldere faldt helt i svime over dem, ville jeg give dem en chance. Og det samme gælder naturligvis m.h.t. en ny Batman-fortolkning.

Nuvel, 'The Amazing Spider-Man fik en noget blandet modtagelse, men jeg valgte alligevel at se den. Den var ganske okay, men ret forglemmelig. Kort sagt: Den matchede ikke kvaliteten fra Sam Raimis Spider-Man-trilogi. 'The Bourne Legacy' fandt jeg også svag og overflødig, idet den knækkede sammen under vægten fra Bourne-trilogien. Isoleret betragtet var den okay, men heller ikke mere end dét. ... Og nåja, også dén så, på trods af temmelig lunkne anmeldelser.

Jeg tænker på, om du aldrig er nervøs for at misse et eller andet, når du tænker sådan.Bruno (#8)

Nu skal du også huske på, at de eneste film jeg "tænker sådan" om, er de film, som jeg regner for de bedste der nogensinde er lavet, ja, for mesterværker. Til denne kategori hører Bourne-trilogien og Spider-Man-trilogien. Og lad os se det i øjnene: Jeg tror, det gælder for de fleste af os filmfans, at vi ikke får os en yndlingsfilm hvert andet øjeblik, og at sandsynligheden for, at et reboot (eller et remake) eller en nyfortolkning af en sådan yndlingsfilm (eller yndlings-trilogi) falder i éns smag, er meget lille. Jeg mener, det at komme til at elske en film, sker jo ikke bare pr. automatik, vel?

Det er jo ikke ligefrem uhørt, at et emne kan fortolkes bedre, faktisk er der bunkevis af film, der understøtter, at man sagtens kan fortælle den samme historie på en anden måde og bedre, det samme gør sig gældende i litteratur og i tegneserier, for den sags skyld.Bruno (#8)

Det er sandt. F.eks. fortalte Nolan den samme historie (som vi i store træk kendte fra de to Batman-film fra 1989 og 1992) bedre end Burton, hvis version indtil 2006-2007 (hvor jeg først for alvor faldt for Batman Begins) gjaldt som den bedste tænkelige, set med mine daværende øjne. Når der på et tidspunkt kommer en nyfortolkning, vil jeg så igen skifte mening? ... Ovenfor kaldte jeg sandsynligheden herfor "meget lille". Det er selvfølgelig ikke det samme som "ikke-eksisterende". Meeeeeeen at det skulle ske én gang til, har jeg svært ved at tro.

Men altså: Hvis en næsten enig anmelderskare verden over skamroser en ny Batman-fortolkning som værende den bedste nogensinde og/eller bedre end Nolans, så løber nysgerrigheden stensikkert af med mig. :-)

http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/

#11

14. jun. 2013 17:26

BN

BN:

Hvordan har du fået interesse for batman-figuren i det hele taget? Jeg tænker lidt på siden du ingen interesse for forlægget har.Ispep (#9)

Det svarede jeg på, FØR du spurgte. :-)

Her følger et par relevante uddrag fra #7:

Jeg startede ellers hårdt ud med bøger og senere tegneserier, da jeg var knægt ........... I vores barndom havde vi - altså børnene i min familie og omgangskreds - en masse kasser stående på vores respektive værelser, spækket med tegneserierne Superman, Batman ....................... Og de blev læst flittigt, ja, jeg pløjede dem igennem, da jeg var barn og teenager, også når jeg var på besøg hos andre.)BN (#7)

http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/

#12

14. jun. 2013 20:24

Det tyder straks lidt bedre for Justice League-filmen, selv om det hele stadig virker som et forhastet forsøg på at få en bid af Avengers-kagen.

The only way to beat a troll is to not play their game.

#13

14. jun. 2013 21:16

Det tyder straks lidt bedre for Justice League-filmen, selv om det hele stadig virker som et forhastet forsøg på at få en bid af Avengers-kagen.Riqon (#12)

Desværre mærkes det også lidt sådan i Man of steel.

The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.

#14

14. jun. 2013 21:35

#11

Ja jo, men eftersom du i flere henseender har påstået du ingen interesse havde i disse, forstod jeg ikke hvorfor du nød batman som du gjorde.

#15

14. jun. 2013 21:41

jeg håber de inkludere GL i MOS universet, fordi så har vi ´´baghaven ´´ på plads , men i en ny fortolkning, mao ingen Ryan Reynolds, men gerne en anden green lantern, f.ex., John Stewart eller guy gardner, og de kunne ordnet det således at Hal jordan er på OA, og han valgt at blive der for at lærer mere om at være GL, og så kan der udpeges en ny GL, og hvis denne GL skal bekæmpe ærkefjenden fra den første GL-film jamen ´so be it ´ !!!

Mht batman. jo la os få en ny , ville intet gøre.

Mit dream-cast for JL :
Superman (man of steel),
batman,
Martian Manhunter,
GL,
Black canary,
Wonder-woman,
Fire,
hawk-girl

det ville være perfekt.
:-)

„Be who you want to be, not what others wants to see.``

#16

14. jun. 2013 21:43

„Be who you want to be, not what others wants to see.``

#17

14. jun. 2013 21:56

BN

#11

Ja jo, men eftersom du i flere henseender har påstået du ingen interesse havde i disse, forstod jeg ikke hvorfor du nød batman som du gjorde.Ispep (#14)

Det er ellers rørende enkelt:

Det kommer an på hvilket medie der bruges til at fortælle historien. Gode historier kan blive rigtigt gode, bedre, fremragende eller endog fantastisk, alt efter måden de fortælles på. Jeg elsker FILM, og jeg elsker Nolans filmatisering/fortolkning af historien. Tegneserie-forlægget ser jeg som en fantastisk idé og et godt udgangspunkt, men det er ikke som tegneserie, tegneserie-film eller bog (ved ikke om en sådan eksisterer) den har fænget mig, men som FILM. Og det er Goyer og Nolans brødrenes fortolkning/udgave af Batman-figuren og -universet jeg er faldet for.

Og når jeg kigger tilbage, var Batman den af tegneserie-superheltene jeg som stor knægt fandt mest fascinerende som figur betragtet. Derfor tiltrak Burtons fortolkning også min opmærksomhed tilbage i 1989 og 1992.

http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/

#18

14. jun. 2013 22:28

De må da hjertens gerne lave flere batman film, men vent nu 5 år :)

#19

15. jun. 2013 13:46

Jeg elsker FILM, og jeg elsker Nolans filmatisering/fortolkning af historienBN (#17)

Også her, selvom jeg også har nydt flere af tegneserier/tegnefilm igennem årene, som har vakt min interesse for figuren. Og at få en ovenud vellykket trilogi fra Nolans hånd om Batman, på det store lærred, det er flot. Kan være det atter lykkes for nogen i fremtiden, eller blot lave én god batman-film :D

#20

15. jun. 2013 14:13

Det er bare lidt sjovt, Batman 3 ligger så meget op til en forsættelse. Måske vi ser en Batman 4.

#21

15. jun. 2013 14:35

Det er bare lidt sjovt, Batman 3 ligger så meget op til en forsættelse. Måske vi ser en Batman 4.KasperBS (#20)

Jeg forstår ikke helt at man kan mene at den ligger op til et fortsættelse. Men det må jo selvfølgelig afhænge af hvordan man tolker bestemt scener og deres betydning. For mig at se, så skal scenen med Se spoiler >>

Joseph-Gordon Levitt der finder bathulen, udelukkende ses som en afrunding af Batman-historien, der til seeren skal give håb om at der altid er nogen der vil kæmpe den gode kamp og beskytte Gotham. Derfor bliver det heller ikke gjort tydelig om han ville overtage Batman-rollen, eller at han vil skabe sig sin egen helt. Og at han hedder Robin ser jeg også udelukkende som et mærkeligt forsøg på fan-service.

Men okay, du må jo så bare se scenen på en anden måde end mig :)

"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."

#22

15. jun. 2013 15:19

Lyder som noget rod ifht. marvel :)

Lige siden den første Iron Man var den en fryd at se hvordan marvel byggede op til Avengers, selv i "The Incredible Hulk" er der en lille teaser til sidst.

#23

15. jun. 2013 15:20

P.S: lav nu bare Frank Millers: "The Dark Knight Returns", der er både Superman og batman med :)

#24

15. jun. 2013 19:06

P.S: lav nu bare Frank Millers: "The Dark Knight Returns", der er både Superman og batman med :)Jack Slater (#23)

Nej vent til Josh Brolin er blevet ældre, kan virkelig godt se ham som en badass gammel batman!

"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".

#25

27. jun. 2013 18:07

Batman's filmunivers i de tre Nolan Film er ikke tænkt stort nok til at kunne hænge sammen med så meget som en eneste helt ud over batman.
Det eneste fede jeg kunne se ved hvis de fandtes i samme univers var tilbage mens Bruce er ude og "se verden" der kunne han jo godt have krydset Kal-El's vej, men kun lige kort.

Men som det står nu synes jeg at Batman er sat op så vi godt ved hvem han er, der behøves ikke mere end en enkelt film med ham inden Justice League bare for lige at sætte ham op i det samlede univers og sådan.
Min lille private mening :)

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger