Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 117

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  44%
 • Blade II
  14%
 • Hellboy
  14%
 • Pacific Rim
  11%
 • En anden film
  7%
 • Hellboy II: The Golden Army
  6%
 • Crimson Peak
  3%
 • The Shape of Water
  2%
 • The Devil's Backbone
  1%

#1

5. jan. 2018 16:10

Jatak til en R-rated The Batman eller Deathstroke.
Kommer sikkert ikke til at ske, så foreløbig er jeg lunken over for DCEU.

#2

5. jan. 2018 17:04

#1 Samme her er max klar på en r-rated batman som i deres cartoons!

Med det sagt så må vi se om han kan gøre det samme stil som Kevin Feige ;)

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#3

5. jan. 2018 20:57

Det kunne også være rart, om de - i modsætning til MCU - ville ville fokusere på, at den enkelte film var god.
Jeg er træt af, at hver film skal lægge op til en ny film, hvor vi kan bringe vores helte sammen. Eller nu skal vi lige have forklaret denne ligegyldige figurs oprindelse med en spin-of.

Der er ikke noget galt med et stort og sammenhængende univers. Men de få af de moderne superheltefilm, der har virket for mig, er de "mindre" film, der har fokuseret på en enkelt helt eller skurk

#4

5. jan. 2018 21:22

Det bliver jo ved med at skifte ud... det er da klart at det ikke rigtigt kan fungere når det nu er... hvor mange forskellige der har været inde over det hele?

Det er da godt nok tæt på at de bare burde lave et reboot og håbe de kan finde nogen der ville kunne styre det, eller så burde de prøve at bare holde sig til dem de havde valgt.

Jeg kan godt forstå hvis de begynder at få svært ved at finde instruktører, for jeg vil mene at det er svært at gennemføre disse film til at begynde med, og så er det jo også dem som valgte ikke at ville lave ordentlige intro film til deres karakterer.

"folk kender jo Batman, Lynet osv" det hjælper bare ikke når at man har det med at ændre noget på disse karakterer... ser ud til at historien var noget om at de var i en ændret tidslinje hvor man vidst havde prøvet at stoppe Justice League fra at blive til noget... har jeg gættet mig lidt frem til ud fra Batman v Superman... og uden nogen introduktion til karakterene gør det hele dette univers det mere svært at sætte sig ind i. Specielt i USA skal man ikke forvente at publikum tager i biografen for at skulle side og tænke. Det skal helst være så let spiseligt for hjerne som muligt.

Det har vi da vidst set mange eksempler på efterhånden.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger