Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 124

Bedste film med den danske titel "Dobbeltspil"?

 • Double Jeopardy (1996)
  59%
 • Reindeer Games (2000)
  24%
 • Sleuth (1972)
  6%
 • Backstabbing for Beginners (2018)
  5%
 • Sleuth (2007)
  3%
 • Masquerade (1988)
  2%
 • Nightkill (1980)
  2%

#1

14. oct. 2016 15:48

Suk. Dinoer i en film om dyrebeskyttelse. Og nu en feministisk GOTG2...

Verden er altså af lave.....

#2

14. oct. 2016 15:54

Endnu en der er fortabt, så det svære en med talent :(

#3

14. oct. 2016 16:16

Noz

Glæder jeg mig da meget til - syntes bestemt at især Nebula var en af 1'erens højde punkter.

#4

14. oct. 2016 16:25

#3

Fuldstændig enig.

#5

14. oct. 2016 16:30

Men bare det at filmene markedsfører sig selv med det. Det skulle lige være omvendt, så havde der lydt et ramaskrig af den anden verden om sexisme.

#6

14. oct. 2016 18:02

Men bare det at filmene markedsfører sig selv med det. Det skulle lige være omvendt, så havde der lydt et ramaskrig af den anden verden om sexisme.Clint (#5)

Nemlig. Alle de ååååhhhhh så politisk korrekte, kan bare ikke indse at det er deres konstante lyst til at påpege forskelle, der opretholder de de ting de vil bekæmpe.

#7

14. oct. 2016 21:18

# 6 Hej igen :-)
Hvis man laver en søgning på dig og ordene "politiske korrekte" i en negativ kontekst, så er der i den grad jackpot :-). Spændende om du engang kommer videre i dit liv.
Personligt ser jeg frem til GOTG2 uanset hvad - bare filmen er ok.

Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

#8

14. oct. 2016 23:12

#7 det må være dejlig bare at følge den lyserøde flow hele tiden ikke ? Uanset om det hele tiden bliver være og være, så det bare som at side i en sky.....

#9

15. oct. 2016 00:04

#8 værre og værre, tænker jeg du mener. Og hvad er det så lige der bliver værre. At kvinder skal have lidt mere plads? Tja hver sin problemstilling :-)

Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

#10

15. oct. 2016 02:22

#9
Grunden til 7/10 roller går til mænd, det fordi det sælger. Fordi det sælger det er fordi vi vil se det. Selv det fleste normale kvinder syntes det er ved at være kvalmende med at det ligestillings pjat. Og det værste er det er ikke engang kvinderne der gør det, var det dog bare det, så kunne jeg forstå det. Men nej det skal være os mænd der skal bestemme det....
Problemet er idag at superhelte film (som jeg elsker) tjener så store bunker at penge at man nu vil til at prøve at tvinge super seje roller ind i dem. Det også fint hvis rollen er til det. Men man skal ikke til at lave historie om for at presse dem ind, for de passer ind i den her tid, ganske få mænd har bestemt det skal være.
Ghostbusters var lort, lige fra de startede med at filme den, til de sluttede. Alt ved den film er galt.
Resident Evil er fed, det nogle rigtig fede film på sin egen måde. Har en kvinde i hoved rollen og det virker.
Underworld serien finder jeg også superfed, vampyr film med en kvinde i hoved rollen. Det virker også.
Nu tager man GotG, den første. Ufattelig fed film, en af mine favorit film, den sætter stemning og en hvis vished om hvordan toeren bliver. Så pisser det mig af James Gunn ligepludselig vil lave rollerne om. Havde det været sådan fra den første film af så havde det nok været fint nok, eller også havde det ikke.
Pointen er det der pisser mig af, er han begynder at lave om i det fra den første film. Zoe Saldana var da en stærk kvinde rolle i den ? eller tager jeg helt fejl? Karen Gillan var også en stærk skurk i den? Hvordan kan de blive stærkere uden at få deres mandlige roller til at ligne smu pussies ? Og skal det til at være en trnd, så går jeg all in på tv serier. For det er hvad der vinder lige pt.

#11

15. oct. 2016 08:06

#10 hmm kan sagtens forstå din pointe, den er rimelig nok hvis det går ud over filmens kvalitet. Men det ved vi jo ikke noget om endnu. Og hvis film med mere fokus på kvinder giver mindre indtægt, så laver de nok hurtigt om på det igen. Tror dog ikke det bliver tilfældet, og jeg synes personligt - det er så min mening - at det er ok med nye strømninger og generelle forsøg på gennem film at lave mere ligestilling, det være sig for kvinder, hudfarve etc. Strømninger og tendenser er en del af vores levemåde og udvikling. Lige nu er tendensen f.eks. Også et væld af superheltefilm. Det kan du og jeg rigtig godt lide, men mange andre - også herinde i forummet - er dødtrætte af det. Sådan er vi heldigvis så forskellige. Men selvfølgelig skal kvaliteten være i orden og setup'et i filmene give mening. Det kan jeg heller ikke se at GOTG2 ikke skal kunne med mere fokus på de kvindelige figurer i Marveluniverset. Lad os se resultatet først.

Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

#12

15. oct. 2016 11:29

#11 det rigtig nok vi har ikke set den endnu. Nævner lige Ghostbusters igen, nu ikke for jeg skal sammen ligne Gunn med Feig, det ville alligevel være synd. Men jeg kan ikke forstå hvorfor der er den råben om vi skal have stærke kvinderoller det der mit store spørgsmålstegn kommer. Vi har da altid haft de stærke kvinderoller? Million Dollar Baby (2005) Ripley (Alien Series) Kill Bill filmende, ondskabens øjne Clarice Starling, The Terminator Sarah Connor, Erin Brockovich og så videre. Er nok 1000 film mere der kunne nævnes. Min pointe er jeg syntes der faktisk er lige så mange film hvor kvinder er stærke i. Tager vi lige Ghostbusters igen, det de gjorde var jo faktisk at latterlig gøre kvinderne i den, samt filmen.

#13

16. oct. 2016 11:24

#12 Tror du helt seriøst at Ghostbuster var blevet bedre hvis man havde sat 4 mænd i cirka de samme roller? Problemet der er sku ikke at der er 4 kvinder, men at filmen generelt er noget makværk - hvilket jeg vil tro ofte ses ved sådanne remakes.

#14

16. oct. 2016 11:35

#13 jeg tror helt seriøs at hvis man havde lavet det med 2 mænd og 2 kvinder og en dygtig instruktør, så havde der være en mulighed for at lave en rigtig god film. Har intet imod remakes, hvis de er lavet ordentlige. Men Ghostbusters er lige nøjagtig opskriften på how not to do it.
Vælg de 4 ud af de 10 ringeste kvindelige skuespillere Hollywood og så den ringeste instruktør i top. Så får man Ghostbusters.

#15

17. oct. 2016 08:41

Jeg er træt af dem der hele tiden råber op om politisk korrekthed, men her i det her tilfælde kan jeg godt forstå opråbet.
Når man står der og siger at fortsættelsen til en af de største film for tiden vil være mere feministisk, så beder man lidt om det selv.
Det store spørgsmål er dog om hvad det lige præcis menes.
Snakker vi om at der vil være flere kvindelige hovedroller end sidst? Dette i sig selv vil ikke nødvendigvis ødelægge filmen, da der som allerede nævnt findes et utal af gode action film med gode kvindelige hovedroller. Dette vil jeg se frem til
Hvis de i stedet for mener at de vil lave et "Ghostbuster-move", ved at fjerne alt det der gjorde første film god og så tilføje en del lamme tøse-jokes, så ødelægger de nok filmen helt

Men uanset hvad de har i tankerne, så er det ikke en god ide at råbe op om at man vil lave noget mere feministisk, da folk har et meget anstrængt forhold til det ord

jeg tror helt seriøs at hvis man havde lavet det med 2 mænd og 2 kvinder og en dygtig instruktør, så havde der være en mulighed for at lave en rigtig god filmGeekalot (#14)

En dygtig instruktør vil selvfølgelig kunne gøre en verden til forskel.
Du har da ret i at havde de haft 2 mænd og 2 kvinder, så er der da gode chancer for at filmen ville være bedre, men jeg vil også mene at hvis de i stedet for havde taget 4 gode kvindelige skuespillere i stedet for, så havde filmen også været bedre.
Problemet er ikke at de har valgt 4 kvinder til at spille hovedrollerne. Problemerne ligger i at de har 4 kedelige kvinder til at spille nogle kedelige roller. Bedre skuespillere (uanset køn) ville kunne hjælpe en del, men et bedre manuskript ville kunne udføre mirakler for filmen

Off topic:
Fik set Ghostbusters filmen for første gang her i fredags. Det eneste der stopper den film fra at få bundkarakterer er cameo rollerne fra de fleste gamle hovedpersoner

#16

17. oct. 2016 09:17

#15 vil jeg egentlig godt give dig ret i. Tage vi det ny reboot af Oceans Elleven, den er jeg egentlig ikke så meget i tvivl om at det blive en fin film, om den kommer til at betale sig selv ind, har jeg dog lidt min tvivl på. Men tror det bliver en fin film, på linje med dem før, dem med Brad Pitt, har aldrig set den originale og den der kom efter den.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger