Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 233

Bedste MCU-skurk?

 • Loki
  49%
 • Red Skull
  10%
 • En anden
  7%
 • Ultron
  7%
 • Hela
  6%
 • Erik Killmonger
  6%
 • Helmut Zemo
  4%
 • Vulture
  4%
 • Alexander Pierce
  3%
 • Nebula
  2%
 • The Mandarin
  2%
 • Ego
  0%

#1

4. dec. 2017 15:10

må indrømme jeg aldrig helt har forstået formålet, altså sure sådan et klip efter et 30 sekunder rulletekst, men helt efter ? hvad får nogen ud af det ?

#2

4. dec. 2017 17:40

Tja, det lyder som et surt opstød. Herregud, hvis Marvel studies synes det er sjovt og har gjort det til deres varemærke og tradition , så fred da med det. Synes selv det er ok. Og det er nok ikke mark hamill der afgør om der skal være post credit scenes i SW. Men det bliver der helt sikkert ikke, for det er jo ikke SW tradition

Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

#3

4. dec. 2017 17:42

Jeg hader også de post-credit scener. Få nu bare lavet scenen som kommer lige efter filmen slutter. Så er det fint.

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#4

4. dec. 2017 18:58

Tjaa, hvis jeg ikke får den set i biografen så kan man oftest lige finde den på Youtube.

#5

4. dec. 2017 23:08

Regner ikke med at der er nogen post Credits scene som leder hen mod episode IX. Dog håber jeg at der er den første teaser til Filmen som jeg vil kalde Solo(undlader A Star Wars story delen). Under alle omstændigheder bliver jeg altid til efter rulleteksterne. Fantastisk soundtrack af John Williams og dette er nok en af de sidste film han leverer musik til.

#6

5. dec. 2017 23:17

Jeg synes det er hyggeligt, og i god tråd med original materialet. Mange tegneserier havde en lille ekstra scene, efter at et blads egentlige historie var slut. Ganske passende at tilføje det efter rulleteksterne. Så kan man også få lov at nyde musikken hvis der var noget der var værd at lytte til igen. Også bare det at se rulleteksterne synes jeg egentlig er fint på sin plads. Har aldrig forstået de mennesker som nærmest spæner ud af salen så snart filmen er slut.

#7

6. dec. 2017 15:56

Jeg synes det er hyggeligt, og i god tråd med original materialet. Mange tegneserier havde en lille ekstra scene, efter at et blads egentlige historie var slut. Ganske passende at tilføje det efter rulleteksterne. Så kan man også få lov at nyde musikken hvis der var noget der var værd at lytte til igen. Også bare det at se rulleteksterne synes jeg egentlig er fint på sin plads. Har aldrig forstået de mennesker som nærmest spæner ud af salen så snart filmen er slut.Alex- (#6)

Fordi man skal være mærkelig for at læse rulleteksterne efter en film.

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#8

7. dec. 2017 06:51

Fordi man skal være mærkelig for at læse rulleteksterne efter en film.Snipp (#7)

det kommer an på om man interesserer sig for film eller ej. eller om man bare er en opblæst nar med røv istedet for hoved.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger