Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 106

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  43%
 • Blade II
  13%
 • Hellboy
  13%
 • Pacific Rim
  10%
 • En anden film
  8%
 • Hellboy II: The Golden Army
  7%
 • Crimson Peak
  3%
 • The Shape of Water
  2%
 • The Devil's Backbone
  1%

#1

3. oct. 2015 12:51

tja :) ellers går det vel i tomgang det hele? :)

#2

3. oct. 2015 13:28

#1 Er der ikke allerede det? ;)

Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers. Newt: It won't make any difference...

#3

3. oct. 2015 13:29

Fint med mig. Age of Ultron var allerede alt for meget som den første Avengers. Der er grænser for hvor mange gange de kan lave den præcist samme film med de præcist samme helte i fokus.

#4

3. oct. 2015 14:46

Godt være at de bliver skiftet ud med et nyt team, men tror ikke tonen eller stilen bliver anderledes. Så det ser ud nu ser jeg ikke frem til nogen film i the MCU, kun tv-serier som Daredevil og FOXs X-men.

Glæder mig utroligt meget til DC's næste film.

#5

4. oct. 2015 11:02

Batman vs Superman ser heldigvis noget mere dyster ud end Marvel's seneste farvelade-film....

#6

4. oct. 2015 12:17

Batman vs Superman ser heldigvis noget mere dyster ud end Marvel's seneste farvelade-film....Lazlo H (#5)

Jeg forstår simpelthen ikke det argument. Er dyster nødvendigvis bedre?

Desuden snakker vi om en flok mennesker/rumvæsner/robotter/whatever med absurd urealistiske superkræfter og evner, som render rundt i farvestrålende heldragter... der er grænser for, hvor seriøst de film bør tage sig selv.

#7

4. oct. 2015 17:09

Batman vs Superman ser heldigvis noget mere dyster ud end Marvel's seneste farvelade-film....Lazlo H (#5)

okay Lazlo H så du ville gerne have at DC Comic laver film i sort & hvid

#8

4. oct. 2015 20:17

Der findes stadig dem der tror at en seriøs tone og dyster tilgang automatisk betyder en mere kvalitativ film. Det er dumt og så er der intet seriøst eller dystert ved hverken Superman eller Batman filmene.

#9

5. oct. 2015 05:22

Det er vel smag og behag hvad man finder kvalitativt ved en superhelte-film, og ret så arrogant at påstå at den ene holdning er mere dum end den anden.

Batman Returns er om ikke seriøs som Nolans Batman så langt mere mørk i tonen end Reeves Superman-film. Nolans Batman er også pænt mere gritty end Marvel's Avengers-film som jeg især med netop de to Avengers omgange fandt en del for lette og fjollede, selvom jeg så afgjort godt kunne lide Iron Man filmene især og de resterende "single"-film i almindelighed. I den sammenligning ser den kommende Batman vs Superman lidt mere mørk ud, og det ville da også være sært andet, da den mig bekendt er kraftigt inspireret af Frank Millers Batman.

Men det er vel også bare dumt, at antage at noget skulle blive bedre af at være inspireret af netop Frank Miller???

#10

5. oct. 2015 05:30

Jeg forstår simpelthen ikke det argument. Er dyster nødvendigvis bedre?

Desuden snakker vi om en flok mennesker/rumvæsner/robotter/whatever med absurd urealistiske superkræfter og evner, som render rundt i farvestrålende heldragter... der er grænser for, hvor seriøst de film bør tage sig selv.Hive (#6)

Ja ih.... Batman er er et farverigt festfyrværkeri i sin spraglede trikot. En glad gøgler der bekæmper super-skurke med ramasjang og festivitas, iført spids hat og bjælder.

Personligt foretrækker jeg det skæve gotiske univers som Burton placererede Batman i. Alt andet lige så indenfor rammerne et noget mere mørkt og dystert freak-univers end så mange andre. Nolans Batman sætter også en lidt anden tone end f.eks den lette i Age of Ultron.

Hvad man foretrækker er vel op til een selv, man kan man ikke se forskel, så bør man nok ikke kommentere på det....

#11

5. oct. 2015 14:51

Jeg forstår simpelthen ikke det argument. Er dyster nødvendigvis bedre?

Desuden snakker vi om en flok mennesker/rumvæsner/robotter/whatever med absurd urealistiske superkræfter og evner, som render rundt i farvestrålende heldragter... der er grænser for, hvor seriøst de film bør tage sig selv.Hive (#6)

Ja ih.... Batman er er et farverigt festfyrværkeri i sin spraglede trikot. En glad gøgler der bekæmper super-skurke med ramasjang og festivitas, iført spids hat og bjælder. Lazlo H (#10)

Hehe, you crack me up :)

#12

5. oct. 2015 17:07

Ja ih.... Batman er er et farverigt festfyrværkeri i sin spraglede trikot.Lazlo H (#10)

Ja, i nogle udgaver er han. Dog ikke i Nolans univers, det er korrekt.

En glad gøgler der bekæmper super-skurke med ramasjang og festivitas, iført spids hat og bjælder. [/quote]

Tjah du har da lige beskrevet de fleste af hans fjender, inklusiv hans nemesis, den mest profilerede skurk i hele DC-universet...

Hvad man foretrækker er vel op til een selv,

Enig. Men i og med at du, uden nogen egentlig anledning, beslutter dig for, at tale nedsættende om Marvels tilgang, fandt jeg det relevant, at stille det spørgsmål, som du egentligt stadig ikke har svaret på: er dystert nødvendigvis bedre? Du får det jo til at lyde som om, at "dyster" er hovedingrediensen i at lave en succesfuld superheltefilm. Det er jeg bestemt ikke enig med dig i.

Javist, Nolans trilogi er samlet set lidt af et mesterværk i superheltegenren (mest de to første, men lad nu det ligge)... men hvad med Batman Forever? Batman & Robin? Man of Steel? Er de bedre end så meget andet, bare fordi de er mørke og dystre?

Film som Spider-Man 1-2, Guardians of The Galaxy, Iron-Man og til dels Ant-Man viser, at en superheltefilm sagtens kan fungere uden en deprimerende stemning.

man kan man ikke se forskel, så bør man nok ikke kommentere på det....

Vi kan da alle sammen se forskel. Hvor i alverden giver jeg eller andre til udtryk, at vi ikke kan det? Hvis du ikke kan forstå, hvad vi skriver, så bør du nok ikke kommentere på det...

#13

5. oct. 2015 19:14

@Hive

Nedsættende om Marvel? På ingen måde. Guardians of the Galaxy var en befriende original underholdende superhelte-film. Jeg kunne godt lide alle tre Iron Man-film, den første Thor og Hulk samt Captain America. Marvel har lavet en superhelte-fest med deres MCU og det er de langt hen ad vejen sluppet flot og uhyre velproduceret fra. Med den ligegyldige og for larmens skyld larmende Age of Ultron synes jeg dog at formatet er ved at være fyldt til randen, og hele ståhejet begynder at knirke i fugerne. Alt det her superhelte-bonanza-galore hvor der bare skal stoppes så mange karakterer ind i een film som muligt, det bliver anstrengt og fjerner fokus og ender i en gang farvelade fedteri hvor alt drukner i hinanden. Det bliver med andre ord for fjollet, og det er set i lyset af dén udvikling, at jeg som fan af Batman naturligvis flytter mig tilbage mod velkendte vande. Det har ikke noget med at være nedsættende overfor Marvel.

Desuden er jeg da fuldstændig klar over Jokerens rolle i Batman-universet. Det rokker bare ikke en bjælde ved det mørke gotiske set-up i Burtons film, og at Batman som nattens ridder klædt i sort, alt andet lige er mindre farverig end så mange andre helte. Jokeren er blot den perfekte gale kontrast og kontraster har det med at fremhæve i hinanden qua deres modsætninger. Et festfyrværkeri af en skurk (som Jokeren i Burtons Batman) gør jo ikke Batman til nogen solstråle - tværtimod.

Så nej, dyster er ikke nødvendigvis en hovedingrediens i enhver superheltefilm. Slet ikke. Det ville næppe gavne den fremragende Guardians of the Galaxy. Det er dog en ingrediens jeg foretrækker, og efterhånden savner, ovenpå at være blevet godt mæt af det store overdådige Marvel-måltid. En ingrediens jeg håber Batman vs Super-Man kan spæde lidt op med. Især i og med da Batman jo i bund og grund ER en noget mørkere karakter end så mange andre. At mørk og dyster er en personlig præference hos undertegnede er ikke lig med hverken en underkendelse af Marvel såvel som en favorisering af ALT med Batman, trods det faktum at han er min favorit på superhelte-hylden.

Batman & Robin af Schumacher er direkte gyselig (og så bestemt heller ikke Batman-dark) og realismen man spiller på i Nolans univers og samtidig som følge deraf ofrer det helt grundliggende comic-feel i større doser, den er jeg heller aldrig blevet helt gode venner med. Burton er min Batman-fortolker (sammen med Miller). Nolan var højst hæderlig. Ja, langt de fleste af de nye MCU-film fandt jeg mere underholdende end Nolans storhedsvanvid (især den sidste, men lad nu det ligge...)

Du sluttede af med at beskrive alle superhelte som nogle individer med absurd urealistiske superkræfter iført farvestrålende heldragter... Udfra den generalisering var jeg lidt i tvivl om, hvorvidt du havde forstået det hele. Som Burton-Batman-fan har jeg nemlig lidt svært ved at se dennes Batman som værende udstyret med absurd urealistiske superkræfter, endsige iført farvestrålende heldragt.....endda i to film der på ingen måde spiller på realisme, medmindre vi snakker realisme inden for de rette rammer...

#14

6. oct. 2015 08:25

så arrogant at påstå at den ene holdning er mere dum end den anden. Lazlo H (#9)

Jeg skal gerne bære prædikatet arrogant, men jeg har ikke tænkt mig at bære udsagnet om at den ene holdning er bedre end den anden. Det skrev jeg intet om?

At du bedre kan lide heltefilm uden for meget fjol og grin og helst ser dem placeret i et mere mørkt univers har jeg ikke kritiseret. Jeg kommenterede at jeg generelt møder dem der tror at mørkt/dystert er et kvalitetsmærke. Det er det jo ikke i sig selv. At du så føler dig ramt personligt skal jeg da gerne undskylde:-)

Men det er vel også bare dumt, at antage at noget skulle blive bedre af at være inspireret af netop Frank Miller???Lazlo H (#9)

Bedre end hvad? Bedre end gennemsnittet af superheltefilm? Hvis instruktøren hed Paul W.S. Anderson ville jeg kalde det dumt at antage ja. Men hvis en film bygger på en god fortælling er det vel fint at håbe at den kan leve op til dette uanset filmens tone så længe det rammer forlægget?

Ja ih.... Batman er er et farverigt festfyrværkeri i sin spraglede trikot. En glad gøgler der bekæmper super-skurke med ramasjang og festivitas, iført spids hat og bjælder. Lazlo H (#10)

Tjah du har da lige beskrevet de fleste af hans fjender, inklusiv hans nemesis, den mest profilerede skurk i hele DC-universet...Hive (#12)

En voksen mand der render rundt iført et flagermus kostume ville jeg altid betegne som temmelig farverigt når det samtidig er en superheltefilm. Hive rammer også plet med skurken:-)

Hvis du ikke kan forstå hvad jeg skriver burde du måske ikke kommentere på det;-)

#15

6. oct. 2015 15:27

Der findes stadig dem der tror at en seriøs tone og dyster tilgang automatisk betyder en mere kvalitativ film. Det er dumt og så er der intet seriøst eller dystert ved hverken Superman eller Batman filmene.Elvira39 (#8)

Nej, der findes folk der FORETRÆKKER det lidt mere dystert og ikke nødvendigvis mere seriøst

DU mener det er dumt - du er mig bekendt ikke den overordnede smagsdommer. Hvis der er noget der er dumt, så er det at konkludere på andres vegne.

Igen - DU mener der intet dystert er ved Batman (og Superman filmene, som retteligt ikke har meget mørke over sig). Jeg mener, at sammenlignet med Avengers er Burtons Batman (og Nolans) netop noget mere dyster selvom det selvfølgelig stadig er comic-book movies. Det er det eneste jeg har prøvet at skære ud i pap.

I al beskedenhed så uanset smag og behag, så kræver det altså ikke den store høje hat at se stil-forskel på de hidtidige MCU,er og så Batman, Batman Returns, Batman Begins, The Dark Knight og The Dark Knight Rises

Hvad man så personligt foretrækker er en anden sag, men i min optik er du netop ikke særligt objektiv desangående

#16

7. oct. 2015 12:12

Nej, der findes folk der FORETRÆKKER det lidt mere dystert og ikke nødvendigvis mere seriøstLazlo H (#15)

Bestemt der gør. Det var ikke dem jeg kommenterede på. Hvis du var "dem" burde du havde udtrykt det klarere så havde 3-4 forskellige brugere sparet tid og du sluppet for din tydelige irritation.

DU mener det er dumt - du er mig bekendt ikke den overordnede smagsdommer. Hvis der er noget der er dumt, så er det at konkludere på andres vegne.Lazlo H (#15)

Jeg konkluderer ikke på andres vegne. Det er helt og holdent på egne vegne at jeg konkluderer at det er dumt at tro at dystert er en kvalitet i sig selv objektivt set;-)

Igen - DU mener der intet dystert er ved Batman (og Superman filmene, som retteligt ikke har meget mørke over sig). Jeg mener, at sammenlignet med Avengers er Burtons Batman (og Nolans) netop noget mere dyster selvom det selvfølgelig stadig er comic-book movies. Det er det eneste jeg har prøvet at skære ud i pap. Lazlo H (#15)

Jeg har så ikke kommenteret på dette. Så du drager konklusion om min mening uden at kende den. Jeg er jo faktisk enig med dig i at de er mere dystre. Ellers ville det da også være temmelig dumt at konkludere at dystert ikke i sig selv er en kvalitet:-)

I al beskedenhed så uanset smag og behag, så kræver det altså ikke den store høje hat at se stil-forskel på de hidtidige MCU,er og så Batman, Batman Returns, Batman Begins, The Dark Knight og The Dark Knight Rises Lazlo H (#15)

I al beskedenhed kræver det ikke det store at se hvad jeg har skrevet og altså ikke har skrevet om dette her?

Hvad man så personligt foretrækker er en anden sag, men i min optik er du netop ikke særligt objektiv desangående Lazlo H (#15)

Hvorledes er jeg så subjektiv?

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger