Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 62

Bedste film med den danske titel "Dobbeltspil"?

 • Double Jeopardy (1996)
  58%
 • Reindeer Games (2000)
  24%
 • Backstabbing for Beginners (2018)
  5%
 • Sleuth (1972)
  5%
 • Sleuth (2007)
  5%
 • Masquerade (1988)
  3%
 • Nightkill (1980)
  0%

#1

26. oct. 2017 06:42

Det næste bliver vel en sort Captain America, muslimsk Iron Man og en trans Spider''man''

#2

26. oct. 2017 09:07

#1 øhh har Du aldrig hørt om She Hulk ?

#3

26. oct. 2017 09:25

#1 arh hold da op

#4

26. oct. 2017 10:11

Dette er jo intet nyt i, både Marvel og DC er fuldt kvindelige versioner af deres mest populære helte. Mere end ofte er der snakke om et comic book run, hvor nogle andre helte bruger identiteten i stykke tid. De originale helte findes stadig, #1 synes du burde lære din comicbook history inden du gør det til et problem.

#5

26. oct. 2017 17:14

#1 med Captain America, Iron Man og Spiderman kan forsøge sig med andre karakterer der overtager deres roller og det har jeg intet problem med.

MEN han hedder THOR, god of thunder. THOR er hans navn, hans navn er THOR, og det er det navn han kaldes. THOR er ingen titel, arbejdsfunktion eller jobbeskrivelse. Det er ganske enkelt hans navn. Derfor kan man ikke have en kvindelig THOR, af den simple grund at det er et drengenavn.

Man kan have en kvindelig Captain America, da dette jo netop er en job-titel, men denne kvindelige Captain America hedder ikke Steve Rogers.

Ud over det så er det mig en gåde, hvorfor når man nu har kastet sig over nordisk mytologi, så ikke i stedet for havde set på nogen af de kvindelige guder, og havde undersøgt deres evner/færdigheder og havde brugt dette til at skabe en ny karakter, som måske udfyldte Thors rolle, men gjorde det på sin egen måde.

#6

27. oct. 2017 06:33

#5 jeg er enig, Jeg syntes det er mærkeligt at Jane Foster bliver til Thor. betyder det at Thor bruger det falske navn fra da han troede han var menneske så? selvom han godt ved han a thor?

og det værste er den statement ham der kom op med Jane Foster = Thor idean
"this is not She-Thor. This is not Lady Thor. This is not Thorita. This is Thor. This is the Thor of the Marvel Universe. But it’s unlike any Thor we’ve ever seen before"

Det er godt nok noget bullshit at fyre af.

#1 er der ikke allerede de helte bortset fra trans spiderman?

#2 hun hedder ikke she-hulk mere. i dag er hun bare hulk :)

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger