Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 92

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  41%
 • Hellboy
  15%
 • Blade II
  13%
 • Pacific Rim
  11%
 • En anden film
  8%
 • Hellboy II: The Golden Army
  7%
 • Crimson Peak
  2%
 • The Shape of Water
  2%
 • The Devil's Backbone
  1%

#1

15. oct. 2017 17:06

Selvfølgelig stopper de ikke, ikke så længe der er penge i det. Men vil dog gerne se hvem de kan få til at overtage Iron Man dragten efter RDJ.. Er nogle stykker der vil være mere eller mindre umulige at erstatte med yngre skuespillere.

#2

15. oct. 2017 17:27

#1 må indrømme jeg hellere så andre helte, der er nogen som bare ikke kan erstattes.

#3

15. oct. 2017 19:17

Har de virkelig kun lavet 22 film

#4

15. oct. 2017 21:43

Samler genet kommer lidt op i mig nu. Glæder mig til at købe den samlede bluray boks med alle 22 film :D men fedt at de arbejder mod en afrunding og nye historier

#5

16. oct. 2017 09:54

Det stemmer vel meget godt overnes med tegneserierne - at Infinity War giver en ny kontinuitet og mulighed for at gennemtænke heltenes ophav, personlighed m.v. Dog har jeg personligt aldrig rigtig brudt mig om dette i tegneserierne. Men filmene har jo en mere naturlig udløbsdato jvf. skuespillerne bliver ældre, så jeg håber de får det til at fungere, MCU leverer ikke filmiske mesterværk, men jeg har følt mig godt underholdt 75% af tiden jeg har brugt med deres film. Der er i hvert fald ingen tvivl om det er den omgange "superhelte på film" der er mest vellykket og har tilfredsstilelt både fans og mainstream publikum bedst.

#6

18. oct. 2017 13:39

Det med faser er da også noget fis. Ingen ville vide at de eksisterede hvis ikke Marvel ville blive ved med at huske os på det. De kommer til at fortsætte som før, blot mere frit hvor alle filmene ikke behøver at kædes sammen, men mon ikke de bliver det alligevel på et tidspunkt.

#7

18. oct. 2017 14:50

#6 faser giver som sådan rigtig god mening, det er den eneste rigtige måde at holde styr på et film universe med 20+ film, at det ikke er så relevant for os forbrugere ændre ikke på det :)
tror nu de fortsætter med sammenhæng andet giver ikke som sådan rigtig mening, når det er crossover filmene der har tjent mest.

#8

18. oct. 2017 19:08

#6 faser giver som sådan rigtig god mening, det er den eneste rigtige måde at holde styr på et film universe med 20+ film, at det ikke er så relevant for os forbrugere ændre ikke på det :)
tror nu de fortsætter med sammenhæng andet giver ikke som sådan rigtig mening, når det er crossover filmene der har tjent mest.Mejse (#7)

Absolut, det giver mening for Marvel internt, men ville det ændre på forbrugerens oplevelse om de var delt op i faser eller ej? Jeg synes selv at jeg er ret garvet indenfor MCU, men jeg kunne ikke være mere ligeglad med hvilke film tilhøre hvilke faser, eftersom der som sådan ingen forskel er på faserne.

#9

18. oct. 2017 19:14

#8 nope som jeg også sagde, er ikke så relevant for os :) bare det er langt fra noget fis :)

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger