Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 105

Bedste film med den danske titel "Dobbeltspil"?

 • Double Jeopardy (1996)
  59%
 • Reindeer Games (2000)
  23%
 • Sleuth (1972)
  6%
 • Backstabbing for Beginners (2018)
  5%
 • Sleuth (2007)
  4%
 • Masquerade (1988)
  2%
 • Nightkill (1980)
  2%

#1

13. may 2015 10:40

Passer mig ganske udmærket.

Er i det store hele ganske godt tilfreds med den måde, som Marvels egne film tager sig ud, så ingen grund til, at ændre på det koncept.

Eller sagt på en anden måde:

If it ain't broken, don't fix it.

Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah

#2

13. may 2015 10:50

Er meget træt af DC syntes hele deres univers skal være så mørk, Marvels univers virker bedre på grund af det modsatte og det burde DC tage ved lære af. Nu paster jeg lige den vid her igen, der viser en kæmpe forskel på MOS. https://www.youtube.com/watch?t=183&v=Du-eYiD9OfM

Deres nye version af Batman med Bale virkede deres dystre univers godt, men det betyder ikke man behøver gøre det ved hele deres univers.

#3

13. may 2015 12:58

Sjovt, jeg synes ellers, at den måde Daredevil var lavet på fungerede langt bedre end de seneste Marvel film. Jeg tror dog ikke at Daredevils succes udelukkende kan tilskrives den dystre tone, men derimod at den virkede mere virkelighedstro og down-to-earth.

Jeg synes dog heller ikke at det super seriøse altid er vejen at gå, men kan godt blive en smule træt af Marvels "større og vildere = bedre"-tilgang, hvis det overhoved giver mening. :D

Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers. Newt: It won't make any difference...

#4

13. may 2015 15:19

Folk skal jo bare lade være med at stille det op som et enten-eller. Vi har begge stilarter til rådighed og nydelse. To stilarter som hver især har deres klare styrker og svagheder, men hey, vi får vi fuld menu. Vi vinder!

#5

13. may 2015 16:08

#4 Fuldstændig enig. Det handler bare om at finde den perfekte balance hvilket selvfølgelig er skide svært. Jeg er vild med at DC kører på det dystre, mens Marvel prøver at være mere humoristiske, det må bare heller ikke tage overhånd. I Avengers: AOU tog det fx overhånd for mig, da det lod til at være et kapløb om hvem der kunne nå at fyre flest sjove one-liners af.

I saved Latin. What did you ever do?

#6

13. may 2015 16:51

Var Blade(1998) ikke Marvel? Den var da en smule dyster og med R?

Måske den var fra før Dé fandt "opskriften" på deres produkt?

#7

13. may 2015 20:27

Var Blade(1998) ikke Marvel? Den var da en smule dyster og med R?

Måske den var fra før Dé fandt "opskriften" på deres produkt?Gasivodo (#6)

Ikke lavet af Marvel, kan ikke lige huske hvem der havde rettighederne. Marvel's første film var vist Iron man.

#8

13. may 2015 20:28

Jeg kan lide begge dele og både Marvel og DC laver gode film.

DareDevil serien er for mig ikke oppe at ringe efter de første 6 afsnit. Der sker for lidt og kampene er ret dårligt lavet, forstået på den både at det er bare det samme om og om igen. Her kunne de i den grad lære af fx Batman eller andre superheltefilm.

Endvidere har jeg i meget langt tid efterlyst at der kom mere alvor ind i flere film generelt og at man i hvert fald en del tilfælde skruede noget ned og måske endda helt ned for den humor der nærmest altid bliver skrevet ind i mange film. Jeg vil også gerne have humor, men det bliver for ensformigt når det altid skrives ind.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger