Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 105

Bedste film med den danske titel "Dobbeltspil"?

 • Double Jeopardy (1996)
  59%
 • Reindeer Games (2000)
  23%
 • Sleuth (1972)
  6%
 • Backstabbing for Beginners (2018)
  5%
 • Sleuth (2007)
  4%
 • Masquerade (1988)
  2%
 • Nightkill (1980)
  2%

#1

6. may 2013 16:25

Det er jo ren magi, og helt igennem magisk :-)

Håber den blir lige så god som alle de andre MCU-film.

„Be who you want to be, not what others wants to see.``

#2

6. may 2013 18:13

Super, det var også på tide. Jeg tror det er en karakter der kan gøre sig rigtigt godt på det store lærred - men jeg ser ham ikke rigtigt som en del af deres Avengers-følgeton. Jeg så hellere at de, udover deres 2 årlige blockbusters, udgav en lidt mindre film hvor karakterer som Dr. Strange, Daredevil (nu de har fået rettighederne tilbage), Ironfist, Luke Cage osv. kunne blive introduceret.

Men spændende at de tør prøve film som Dr. Strange, Ant-Man og Guardians of The Galaxy nu. Så længe Thor, Iron-Man, Hulk osv. ikke bliver glemt af den grund.

#3

6. may 2013 19:06

han (dr. strange) var faktisk en del avengers dengang i bladene hvor helte skulle registrere sig, i the new avengers http://en.wikipedia.org/wiki/The_New_Avengers_(comics)
så han er jo blevet tilknyttet avengers og co., så derfor tror jeg næppe at de andre helte blir glemt, nææ, tværtimod :-)

og nu hvor vi er links så tjeck dette ud : http://en.wikipedia.org/wiki/Illuminati_(comics)
fordi HVIS inhumans og namor nogensinde bliver filmatiseret så kan dette jo sagtens kommer på tale, dog uden professor X , desværre, men han kunne jo erstattes af en anden...

Så mulighederne er der jo nok af ikke???
Men håber det blir en god film, som forbinder magien til universet lige så godt som de andre aspekter af MCU .
Men hvis at thanos er hovedskurken i avengers 3, så kunne magien jo sagtens spiller en stor rolle i heltenes besejring af thanos.

Med hensyn DD (daredevil) tjaa, håber da han blir filmatiseret igen, eller nævnt, det samme håber jeg også med iron-fist og luke cage, helt klart, samme gælder også for black panter.

„Be who you want to be, not what others wants to see.``

#4

6. may 2013 21:07

Hvad jeg synes kunne være interessant, er hvordan de vil forklare eller redegør for den gode doktors magiske evner. I Thor filmen fremstod det lidt som om, at det i Asgaards tilfælde "bare" var tale om avanceret teknologi.

Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah

#5

6. may 2013 21:46

ja, aserne/asgaards (ikke at forvekle med dem fra Stargate SG1 og SGA ), er nok ´´halv-guder ´´ i den forstand at de jo ikke ældres på same rate som et menneske, men ikke udødelige, men superevner har de, helt klart, og selvfølig hjælper teknologien dem, men magien, tjaa, det blir meget interessant og se hvordan de udføre dette.

„Be who you want to be, not what others wants to see.``

#6

6. may 2013 21:53

men doc. strange udfører jo også magi via forskellige anordninger så vist jeg husker, og yderligere så er een af dem i Odins box, som vi i thor filmen ser lige efter angrebet fra frostgiganterne uden thor´s højtidelighed.

Og for en beskrivelse i engelsk , værsgo : http://screenrant.com/thor-movie-odins-vault-artifacts-rob-115931/all/1/

„Be who you want to be, not what others wants to see.``

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger