Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 105

Bedste film med den danske titel "Dobbeltspil"?

 • Double Jeopardy (1996)
  59%
 • Reindeer Games (2000)
  23%
 • Sleuth (1972)
  6%
 • Backstabbing for Beginners (2018)
  5%
 • Sleuth (2007)
  4%
 • Masquerade (1988)
  2%
 • Nightkill (1980)
  2%

#1

30. apr. 2012 13:16

Nå, der er nok nogle lønforhandlinger igang et sted...

Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.

#2

30. apr. 2012 13:17

War Machine var jo "kun" en biperson, hvilke efter min mening er nemmere at skifte ud end hovedpersonerne. Og The Hulk er nu blevet skiftet ud for 3. gang, så det er man ved at være vant til - Tror ikke rollen lige så nemt ville kunne skiftes ud fra RDJ

#3

30. apr. 2012 13:19

I mit hoved er RDJ Iron-Man. Hverken Eric Bana eller Edward Norton har for mit vedkommende været den perfekte Hulk (hvorimod jeg synes Mard Ruffalo er meget bedre), men RDJ er den perfekte Iron-Man.

#4

30. apr. 2012 13:25

Jeg er bestemt ikke enig i den betragtning. Downey Jr. er Iron Man/Tony Stark og det er nærmest en rolle, han er blevet født til at spille.

Det er selvfølgelig taget i betragtning, at man fortsætter den nuværende serie, vælger man at reboote serien på et eller andet plan, er der ikke noget i vejen for at tage en anden skuespiller til rollen.

Men præcis RDJ's fortid er noget af det der gør, at manden er den helt rigtige til rollen, især hvis man udforsker Starks alkoholproblem.

Tidligere: utyske/drebble

#5

30. apr. 2012 13:33

Helt enig med alle. RDJ er bare Iron Man og det ville være alt for underligt med en ny. Som #1 nævner, kan man frygte at der er nogle forhandlinger/uenigheder i gang - hvorfor skulle man ellers sige sådan noget ud af det blå?

#6

30. apr. 2012 13:49

Er helt enig i ovenstående kommentarer! Med hensyn til Hulk, kan man da også diskutere hvorvidt man "uden problemer har tildelt en ny skuespiller".

Der har været tale om 3 film, der ikke just har er logisk sammenhængende - 2 stks reboot + Avengers, der som jeg har forstået ikke just kører videre på trådene i de tidligere Hulk film.

Hvis man forsøger at lave en Ironman 3 (eller 4) med en ny person, er vi nok nærmere ude i noget a'la en Pirates of The Carribean uden Johnny Depp...i mine øjne er franchisen for sig selv ikke så pokkers meget værd uden den frontfigur der er blevet opbygget gennem den sidste filmrække!

Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

#7

30. apr. 2012 13:53

La nu vær med at gøre os bange for at miste RDJ... om han så forlangte 500mio $ for rollen og filmen SKAL foregå i det univers der er opbygget omkring Avengers, så skal han have de penge... Det virker bare forkert at udskifte skuespillere og det er pisse hamrende distraherende når der skal være sammenhæng i filmene...

#8

30. apr. 2012 14:00

Ingen kan erstatte RDJ som Iron Man. Han er den bedste til jobbet.

"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"

#9

30. apr. 2012 14:04

Johnny Derp, eller DiCaprio så er den hjemme.

100.000 lemmings can't be wrong

#10

30. apr. 2012 14:08

di-caprio er da ikke stor nok(højde) til den rolle.

depp, måske....

Men lad os nu få IM i hhv. , IM3 og forhåbentligt også i avengers 2 og avengers 3, og hvis marvel så efter mange andre marvel-studios - film mister interessen (eller at vi fans gør) , jamen er mulighederne da åbne for en anden skuespiller som sagtens kunne spille Iron-man.....

Men indtil da, så er RDJ Tony Stark og sherlock holmes :-)

„Be who you want to be, not what others wants to see.``

#11

30. apr. 2012 14:09

Men har Iron Man, i tegneserierne, nogensinde været en lige så stor smart-ass (skal ikke forstås negativt) som RDJ portrætterer ham i filmene?

I filmene er Iron Man/Tony Stark jo nærmest en krydsning mellem Spider-Man (den Spider-Man man kender fra tegneserierne, og ikke fra filmene) og Jack Sparrow.
Personligt husker jeg ham ikke sådan fra tegneserierne… (men han var så heller ikke den superhelt jeg fulgte mest da jeg var barn).

Så min pointe er;
Passer RDJ ikke bare godt til Iron Man-rollen fordi RDJ er en sjov skuespiller der er god til at spille hyper-excentrisk og rablende (som er den måde han er karakteriseret i filmenes manuskripter), og ikke så meget fordi han rent faktisk minder om Tony Stark fra tegneserierne?

Det der må ske må ske, måske

#12

30. apr. 2012 14:12

ja, det ´´mindes ´´jeg at han var, i tegneserierne , især i civil war, hvor heltene kæmpede imod hinanden.....

„Be who you want to be, not what others wants to see.``

#13

30. apr. 2012 14:23

Jo jo, der er masser af tegneserier, hvor Tony Stark er vist præcis som i filmen, både ældre og nyere tegneserier, så den del rammer de rigtigt nok. Selvfølgelig findes der varianter, men det gør der jo altid i tegneserier, afhængigt af serien og hvem der fortolker historien.

Der er naturligvis også tegneserier hvor man ser helt andre sider af ham, men det er primært de historier, hvor han kæmper med sit alkoholproblem.

Som skrevet ovenfor - behold RDJ i den nuværende serie af Iron Man, han ejer rollen, men laver man en ny serie, der ikke har noget med den nuværende serie at gøre, kan man sikkert godt finde en anden, dog bliver det svært at fylde RDJ's sko.

Hvis det skal ske, bør de nok lægge nogle år imellem serierne. Folk tror jo fx. også at de to Hulk-film hænger sammen og den nye Spider-Man-serie løber nok ind i det samme problem.

Tidligere: utyske/drebble

#14

30. apr. 2012 14:42

Jo jo, der er masser af tegneserier, hvor Tony Stark er vist præcis som i filmen, både ældre og nyere tegneserier, så den del rammer de rigtigt nok.utyske (#13)

Aah ok. Så husker jeg helt forkert.
Husker ham faktisk som en ret seriøs karakter, i hvert fald sammenlignet med fx Spider-Man.

Har han ikke også ageret leder i flere superhelte-grupper i tegneserierne?
Her må man vel se nogle andre sider af ham end man ser i filmene - hvor han mere eller mindre er batshit crazy konstant?

Det der må ske må ske, måske

#15

30. apr. 2012 14:51

#14 -

Der bestemt mere seriøse sider af ham, især efter han er stoppet med alkoholmisbruget, det kan være sådan noget du har læst. :)

Iron Man er ikke min stærkeste side, jeg er først for alvor begyndt at dykke mere ned i den figur efter filmene, men der findes en serie ved navn "Iron Man: Director of S.H.I.E.L.D.", der vist er 2-3 år gammel, som jeg har læst.

Så han kan bestemt være en ret seriøs figur og jeg har en fornemmelse af, at man har bygget op til hans misbrug igennem de to første film og det vil være et oplagt emne at tage fat på i tredje film.

Tidligere: utyske/drebble

#16

30. apr. 2012 15:05

Tror Robert har det sjovt med rollen, han ser jo ud til at have det sjovt ligesom Depp har i Pirates, og så er der jo masser penge i det!

"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".

#17

30. apr. 2012 15:27

Der bestemt mere seriøse sider af ham, især efter han er stoppet med alkoholmisbruget, det kan være sådan noget du har læst. :)utyske (#15)

Det er det helt sikkert så. Jeg har hovedsageligt oplevet ham som "gæst" i Spider-Man bladene. Og her har de fleste forfattere nok vurderet, at der ikke var brug for én til wisecracking helt.

Men tak for opklaringen.

Det der må ske må ske, måske

#18

30. apr. 2012 16:04

Jeg føler mig som den eneste, der synes at Mark Ruffalo var rimelig malplaceret som Bruce Banner. Dermed sagt ikke, at det er Ruffalos skyld, men figuren blev i hvert fald håndteret forkert. Edward Norton og Eric Bana ramte karakteren langt bedre.

#19

30. apr. 2012 17:01

Downey jr. KAN IKKE ERSTATTES!!!

#20

30. apr. 2012 18:03

X&O

Der er jo også mange der stadig mener at Sean Connery er den eneste rigtige James Bond. Det samme vil nok gøre sig gældende med Iron Man. Men helt ærligt, der er ikke meget kultur over filmmediet ovre i Hollywood.

#21

30. apr. 2012 18:29

Der går sikkert mange år før de skifter ham ud. Men de bliver jo nød til at skifte ham ud på et eller andet tidspunkt hvis de vil fortsætte den stil som de kører nu.

#22

30. apr. 2012 22:52

#11

Jeg mener at have set et Stan Lee interview, hvor Stan Lee fortalte at Tony Stark var bygget over Howard Hughes, der selv var en excentrisk millionær.

http://en.wikipedia.org/wiki/Howard_Hughes

Nu har jeg ikke set The Aviator, men den er, så vidt jeg har læst, bygget over Howard Hughes liv.

Med hensyn til Iron Man og Robert Downey Jr., så håber jeg da personligt på at se Robert Downey Jr. i den rolle i et par film endnu ( Iron Man 3, The Avengers 2 og 3 og måske en Iron Man 4).

Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah

#23

30. apr. 2012 23:06

Jeg synes downey var god og karismatisk i den første film. Rollen var fin. 2eren var meget flad og mere af samme, og jeg er ærligt lidt træt af downey blot spiller det sædvanlige som også gør sig gældende i Holmes filmene. Han spilder lidt talentet.

#24

1. may 2012 00:28

on topic = NEJ!

Vincent Hanna: I'm angry. I'm very angry, Ralph. You know, you can bang my wife if she wants you to. You can lounge around here on her...

#25

2. may 2012 18:54

Jeg er ikke den store NEJ siger. Men det skal dog siges at hvis ikke Downey bliver skiftet ud ordentligt ( for man ved jo at alle ville blive målt op imod downey i den rolle) er jeg sikker på at publikums straf ville blive meget meget hård

#26

2. may 2012 19:59

Hvid et sker at det bare ikke kan lade sig gøre længere, håber jeg at de pensionerer Tony Stark, og lader en anden karakter være Iron Man. Downey er født til at spille Stark, men jeg kunne sagtens se en anden skuespiller i Iron Man dragten.

http://www.facebook.com/DampMusik

#27

2. may 2012 20:02

Men det er da sådan set forfriskende at de siger at vi ikke behøver at blive hevet igennem endnu en oprindelseshistorie, hvis Robert Downey Jr. vælger at hoppe fra efter tredje eller fjerde film.

"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."

#28

3. may 2012 19:36

Nej, for helvede nej.

Shut up, shut up, shut up, shut up. Skyler White

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger