Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 142

Bedste MCU-skurk?

 • Loki
  46%
 • Ultron
  8%
 • Red Skull
  8%
 • En anden
  8%
 • Hela
  6%
 • Erik Killmonger
  5%
 • Helmut Zemo
  4%
 • Alexander Pierce
  4%
 • Vulture
  4%
 • The Mandarin
  4%
 • Nebula
  3%
 • Ego
  1%

#1

24. mar. 2016 09:57

Er vi nok et sted henne, hvor jeg mener at sådan sted som et studie som Marvel og Disney slet ikke skal blande sig. Det her er politik, og har ikke en skid med Hollywood at gøre, men idag er vi jo et sted henne hvor alt har en mening om alt.

#2

24. mar. 2016 10:04

I dag er vi et sted hvor alt er Politik... de må gøre hvad de vil...

#3

24. mar. 2016 10:15

Optur.

#4

24. mar. 2016 13:48

Fedt:)

#5

24. mar. 2016 13:48

Lovgivningen giver jo staten tilladelse til at lovligt diskriminere mod Disneys ansatte? Jeg synes det er helt fint, håber andre følger trop.

#6

24. mar. 2016 13:48

I dag er vi et sted hvor alt er Politik... de må gøre hvad de vil...sacraments (#2)

nej og bare nej, det her rækker lige lidt udover politik vil jeg nok sige, sgu da ikke politik mere når der diskrimineres på den måde.

#7

24. mar. 2016 14:34

#1 Hvad er det dog for noget sludder! Det handler om at sige fra overfor urimelighed og diskrimination - så kan det da være fuldkommen ligemeget om man er ene mand eller en milliardvirksomhed.

Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers. Newt: It won't make any difference...

#8

24. mar. 2016 22:59

Som det står på Variety, så er det igen bare nogle individer der skal råbe op om, at alle skal have rettigheder til alting, selvom det går ud over andre i den politiske korrektheds navn.

"Georgia legislators passed the bill last week. It protects religious officials from having to perform same-sex marriage ceremonies, and would allow faith-based organizations to deny services or employment to those who violate their “sincerely held religious belief.”"

Hvis man er homoseksuel, er det ikke ens ret at blive gift i en kirke!

#9

25. mar. 2016 09:21

Vent, er det bare om de kan blive gift i en kirke? Jeg troede det var standard i USA at hvis homoseksuelle skal giftes skal de enten finde en kirke som er med på at ville gifte homoseksuelle eller finde et rådhus?

Hvis det eneste staten gør er at de ikke vil tvinge kirker til at gifte homoseksuelle så er det da kun fair synes jeg. Er det ikke noget med at man har religions frihed i USA?

#10

25. mar. 2016 09:43

#9 lige præsis, så vidt jeg ved er det samme her hjemme. Hvor det er op til præsten om de vil gifte dem eller ikke.

#11

25. mar. 2016 11:26

#8 Tak for opklaring.
Det giver lige pludseligt et helt andet billede af sagen, og artiklen.
Det kunne måske godt præciseres i OP nu den detalje er kommet frem?

#12

25. mar. 2016 19:42

Hollywood har mere fornuft end politikerne i USA for tiden!
Og ja, det er medregnet Sharknado!

#13

28. mar. 2016 09:41

Det er stadig åbenlys diskrimination, men fejlen skal nok findes i kristendommens håndtering af homoseksuelle istedet for i et mindre lovforslag. Jeg synes det er fint, at de vælger at flytte deres studier.

#14

28. mar. 2016 10:00

Nu er det sådan set sådan at kristendommen anderkender ikke helt homoseksuelle, om det er en fejl kan man debatere om, for 2000 år siden anderkendte de der heller ikke. Hvis de vil giftes kan de vel tage på et rådhus, den måde kan de da også blive gift på i USA. Eller finde en præst der vil gifte dem. Nu jeg ikke selv troende, men jeg finder nu heller ikke homoseksualitet for normal, og kan slet ikke se at en præst der har samme syn som mig, skal tvinges til at gifte dem. Hvis det er op til hver enkelt præst om de har lyst til det er det da fint nok, men man skal ikke tvinge dem til at gøre noget de ikke selv tror på, så kan de tage på rådhuset eller til Vegas :)

#15

28. mar. 2016 21:00

Som det står på Variety, så er det igen bare nogle individer der skal råbe op om, at alle skal have rettigheder til alting, selvom det går ud over andre i den politiske korrektheds navn.

"Georgia legislators passed the bill last week. It protects religious officials from having to perform same-sex marriage ceremonies, and would allow faith-based organizations to deny services or employment to those who violate their “sincerely held religious belief.”"

Hvis man er homoseksuel, er det ikke ens ret at blive gift i en kirke!Clint (#8)

Men nu omhandler loven jo heller ikke udelukkende retten til at blive gift i en kirke.

Omend der er debat om lovens præcise betydning, så mente de fleste kritikere, at den også kunne anvendes til at afvise f.eks. homoseksuelle ansøgere til et job, i en butik, restaurant eller på et hotel, hvis stedet mener, at det er imod deres "sincerely held religious belief".

Men indtil videre er slagsmålet stoppet. Statens guvernør meddelte tidligere i dag, at han planlægger at nedlægge veto mod loven og, som stemmefordelingen i statens senat ser ud, så skulle det veto åbenbart blive stående.

#16

28. mar. 2016 21:51

Selvfølgelig har de samme rettigheder som os andre. Med undtagelse af hvad kirken angår, det må være op til dem. Men at kunne nægte dem et job på grund af nogle er homoseksuelle, lyder fuldstændig latterligt, så hvis det var sådan de mente loven skulle være, er det da kun godt den ikke blev vedtaget. Syntes bare ikke store selskaber skal blande sig i sådan noget. Den her gang var det positivt de gjorde det, men hvem siger det er sådan næstebtang :/

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger