Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 103

Hvem ser du helst som Star Wars-instruktør?

 • Christopher Nolan
  26%
 • Denis Villeneuve
  25%
 • En anden
  10%
 • Peter Jackson
  9%
 • Joss Whedon
  8%
 • Taika Waititi
  7%
 • Tommy Wiseau
  6%
 • Ridley Scott
  5%
 • Zack Snyder
  3%
 • Patty Jenkins
  2%

#1

28. oct. 2016 10:16

Jeg brækker mig over Marvel!

Fordi Marvel film blev en "succes" - i hvertfald penge mæssigt - skal der pludselig pleases alle steder, så nart en eller anden rødstrømpe kælling hyler op omkring sexisme eller ulighed mellem kønnene.

Hvor var alle de kvindelige brølaber i gamle dage, inden tegneserierne blev filmatiseret?

De populære helte som i dage ender på storskærmen, er tegneserier der (groft sagt) lavet af MANDLIGE nørder, til mandlige nørder. Det kan godt være at man ser mindre ned på tegneserie læsere i dag, end for 20 år siden, men de fleste ser det stadig som nørdet.

Marvel skulle gro nogle nosser, som de superhelte de nu engang har lavet, og så sige "tag jer sammen!" - men nåh nej, Marvel er jo i gang med at lave alle deres helte om til kvinder...

#2

28. oct. 2016 10:50

Så dobbelt moralske de er. Hvis de film flopper, så har de glemt alt om deres ulighed igen....

#3

28. oct. 2016 11:12

De propper da bare alle de kvinder ind i filmene, som de har lyst til, men det skulle heller ikke undre mig, hvis interessen for filmene tilsvarende daler.

Jeg er all-in for ligestilling i alle samfundets "kasser", men vi må og skal også forstå, at kvinder og mænd er forskellige og ikke nødvendigvis kan og skal kunne udfylde de samme roller. En mandlig superhelt er bare ikke det samme som en kvindelig superhelt (min mening), og det tror jeg der er mange mænd (og kvinder), der vil være enig med mig i, men fred være med det hvis det kan få flere kvinder i biffen, de skal bare ikke forvente at alle mænd finder det lige interessant.

Når det så er sagt, så kan kvinder sagtens være med i toppen, og ofte endda i højere grad end mændende - Sigourney Weaver i Alien(s), Linda Hamilton i Terminator, Uma Thurman i Kill Bill etc. er lysende eksempler på, hvordan det kvindelige aspekt er vigtigt for rollen, samtidig med at de sparker røv!

Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers. Newt: It won't make any difference...

#4

28. oct. 2016 11:13

Det er da en fin ting at bruge sin popularitet til. Godt der er nogen, der gør noget, for at balancere det lidt. Der er vist ingen fare for, at der ikke bliver lavet hjernedøde actionfilm med halvnøgne damer fremover, så mon ikke der bliver noget for enhver smag.

#5

28. oct. 2016 12:13

Betyder det at de begynder at dræbe kvinder i deres film eller stadig kun mænd ?

#6

28. oct. 2016 12:51

Der skal ikke forskelbehandles mellem kvinder og mænd, men alle instruktører på "Jessica Jones" SKAL være kvinder? at Marvel ikke selv kan se dobbeltmoralen.....

#7

28. oct. 2016 16:31

Feminisme er ikke ligestilling. Ikke moderne feminisme, i hvert fald. Den går ud på at fremhæve kvinder foran mænd, ikke at sidestille dem - hvilket vi bl.a. ser når Jessica Jones kun må instrueres af kvinder og når Apocalypse ikke må slå på kvindelige mutanter.

#8

29. oct. 2016 16:57

Vil med glæde se en Black Widow film. Scarlet kan godt være en hovedrolle

to infinity and beyond!

#9

30. oct. 2016 10:32

Scarlet kan godt være en hovedrollemonzoon (#8)

Sagtens, men det kan Black Widow ikke. Gab.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger