Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 106

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  43%
 • Blade II
  13%
 • Hellboy
  13%
 • Pacific Rim
  10%
 • En anden film
  8%
 • Hellboy II: The Golden Army
  7%
 • Crimson Peak
  3%
 • The Shape of Water
  2%
 • The Devil's Backbone
  1%

#1

17. nov. 2017 19:23

Alt det virvar omkring rollen som Batman, er dælme ikke ligefrem med til hjælpe DCEU. Folk bliver sgu da usikre på filmene allerede inden optagelserne er gået i gang. Både Affleck og alle de andre der udtaler sig, er med til at sabotere DCEU indefra.

#2

17. nov. 2017 19:28

#1 tja i sidste ende er det jo deres egen skyld, hvis de har valgt forkerte skuespillere til jobbet, og ikke skrevet lange nok kontrakter med dem, jeg er enig i at det ikke er godt for noget at ingen ved hvad der foregår, men at give skuespillerne skylden er lidt tyndt.

#3

17. nov. 2017 20:46

Argh hold nu op med det pis. Det virker tværtimod som om Ben Affleck har fået meget mere blod på tanden for rollen nu, især efter at filmen lader til at blive fornuftigt modtaget. Jeg håber han fortsætter i flere år endnu.
Jeg elsker Jake Gyllenhaal, men han skal sgu ikke være Batman..

#4

18. nov. 2017 00:29

Jo Gyllenhall vil være super som handlekraftig men sindsfortvivlet Batman. Men i givet fald en forsættelse i den mørke stil.

Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

#5

18. nov. 2017 00:42

#1 tja i sidste ende er det jo deres egen skyld, hvis de har valgt forkerte skuespillere til jobbet, og ikke skrevet lange nok kontrakter med dem, jeg er enig i at det ikke er godt for noget at ingen ved hvad der foregår, men at give skuespillerne skylden er lidt tyndt.Mejse (#2)

Jeg giver da ikke skuespillerNE skylden. Affleck giver jeg dog en del af skylden. For han har da om nogen udtalt sig i alle mulige forskellige retninger. Det er sgu da ikke til at blive klog på. Udover ham, så sår Reeves nu tvivl, mens en håndfuld producenter og folk "tæt på" Affleck har udtalt sig. Det er altså, uanset hvad du siger, med til at skabe utryghed omkring DCEU. De fleste DC fans er jo enige om, at Affleck har gjort det rigtig godt som Batman og derfor gerne vil se mere. Men når vi så konstant fodres med nyheder om, at han måske/måske ikke springer fra. Måske allerede nu, måske først efter The Batman, måske først senere, ja så bliver man sgu lidt irriteret i den sidste ende. Og når der er så meget rod i produktionen, så frygter man der bliver for meget indblanding fra Warner, og vi har desværre set tusindevis af gange, hvad det gør ved en film, når de blander sig for meget i instruktørenes visioner.

#6

18. nov. 2017 09:06

#5 jamen jeg er enig i det ikke er fremmeligt for noget, meeeeen igen det kunne jo alt sammen nemt være undgået, med klare udmeldinger fra studiet.

#7

18. nov. 2017 10:14

#5 jamen jeg er enig i det ikke er fremmeligt for noget, meeeeen igen det kunne jo alt sammen nemt være undgået, med klare udmeldinger fra studiet.Mejse (#6)

Øhm, ja. Netop. Hvad tror du jeg har ment ellers? I stedet for at producenter, skuespillere, forfattere, venner og bekendte udtaler sig konstant om Affleck og Batman, så kom med EN udmelding og hold jer til den.

#8

18. nov. 2017 10:59

#7 hvilket leder os tilbage til den første konklusion, at det jo ikke er andre end filmselskabets skyld, så at give skuespilleren og andre skylden for sabotage er lidt tyndt.

basically er de jo ikke problemet, de er et symptom på at ingen ved hvad der egentlig foregår, så igen at give dem skylden for noget er tyndt.

#9

19. nov. 2017 19:01

Ej gider du stoppe.. Det er jo Affleck selv, der kommer med tvetydige kommentarer hele tiden. Han skal jo bare holde sin kæft med sådan noget. Det skal de andre da også.

#10

19. nov. 2017 20:05

#9 ja det burde de, men deres kommentarer havde været fuldstændig irrelevante, hvis DCEU ikke var totalt kaos og de meldte ud hvad der skulle ske. så igen den eneste grund til de udtaler sig til højre og venstre, er fordi at der ingen styring er, så problemet er ikke dem, men dem der burde udtale sig :)

så ej gider du stoppe ;)

#11

19. nov. 2017 22:19

Har man nu ingen ansvar for de man gøre længere, bare fordi ledelsen ikke har styr på sit? Tror du den ville holde på din arbejdsplads?

#12

19. nov. 2017 22:48

#11 selvfølgelig har man et ansvar, men hovedansvaret er altid på ledelsens skuldre, da det er dem der ansætter folk, og melder ud hvad der skal meldes ud, har aldrig sagt de ikke havde et ansvar, sagde direkte at det var et symptom på en sygdom og ikke sygdommen.

#13

20. nov. 2017 09:20

Dvs. han bliver kæreste med egen søster. Det er creapy.

#14

20. nov. 2017 11:21

#1
hvis det er nogens skyld er det Internettet's og folks egen skyld

Internettet er en forfærdelig ting (når det kommer til for meget info)

Hvis man skal have det absolut bedste ud af film skal man gøre det samme som for cirka 20år siden (ja ja lang tid siden ok) der kom der en plakat op på en biograf og så var der muligvis en trailer i fjernsynet, og det var det man havde at forholde sig til, ellers var det kun de trailers der kom i biografen man så.

Aldrig hørte man noget som helst drama omkring film, og man havde altid meget lidt info omkring dem, hvilket synes jeg gjorde oplevelsen meget bedre.

er man bio og film fan, så boykot internettet!
ikke realistisk nej, men desværre den verden vi lever i i dag....

#15

20. nov. 2017 12:57

#14 tja det er jo lidt en smagssag, kan man sige, en af de helt store forskelle er nok at der er mange MANGE flere film idag, plus helt ærligt en film hvor jeg ikke har set en trailer eller læst om den, overrasker mig ikke mere end en film hvor jeg har set og læst alt jeg kan....der er fordele og ulemper ved begge dele, kommer nok an på hvad i oplevelsen at se en film man sætter pris på :)

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger