Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 220

Vil du se film af/med #MeToo-anklagede?

  • Ja
    85%
  • Nej
    15%

#1

19. sep. 2017 14:44

Det må man da ikke håbe..Man of steel er netop en af de mest underholdende DC film nogensinde.

jeg mener en "feel-good" superman film,ja det er lige det vi har brug for, NOT!!!!!

If it aint broke, don't fix it

#2

19. sep. 2017 17:06

Så folk kan ikke lide mørke film?!?

Det er så grunden til at The Dark Knight er blandt verdens bedste Comic Book movies, eller ??

Captain America: The Winter Soldier vurderer jeg til at være blandt MCU's 2 bedste film(den anden er Guardians og the Galaxy). Den er samtidig med også langt mørkere end hvad MCU har for vane.

Bare i år har vi fået Logan, hvor der ikke er nogen lykkelig udgang, og den film klarede det fantastisk i biograferne og kan være en outsider til en Oscar for bedste film.

Jeg synes Superman II er den bedste standalone Superman film der er lavet. men den stammer fra en anden tid. I dag vil jeg altså gerne have en film, hvor alting ikke er givet på forhånd. Selv Superman har begrænsninger, og han vil ikke altid kunne redde alle, og nogle gange bliver han også personligt ramt. Det er sådan noget der kan gøre en simpel karakter som Superman interessant. Derfor er det sidste vi har brug for at gøre universet lysere, for hvor er den interessante fortælling så, hvis alting alligevel ender godt til sidst.

#3

19. sep. 2017 17:07

#2 tror måske vi skal have fundet ud af hvad en "mørk" film er før vi begiver os ned af denne vej :)

#4

19. sep. 2017 19:19

Wow hvor dejligt at høre, virkelig forfærdelig Man of steel, men også fordi Henry Cavill som spiller superman er røv kedelig og helt blottet for charme plus helt uden en Charmerende Lois Lane, de to ting mangler i den grad i man of steel. de gamle trumfer den nye med flere længder.

#5

20. sep. 2017 10:49

Den bedste nyhed jeg har læst i rigtig mange år.

Det er muligt at der findes folk som er vilde med de nye superman film, problemet er bare at det intet har med superman at gøre.

#6

20. sep. 2017 13:29

Ja, Batman er meningen at det skal være en mørk film og Superman burde netop være som han siger. Jakob Stegelmann pointerede også i sin anmeldelse at det var trist at se en Superman film hvor Superman bliver så voldsomt ændret på. Ikke at der er noget i vejen med mørke superhelte film, jeg er da stor fan af Watchmen f.ex. men med Superman har det netop altid været meningen at han redder dagen, og så laver de en film hvor Supermans egen Metropolis har millioner af mennesker som bliver dræbt i en katastrofe han ikke fik stoppet. Wtf?

Derudover bliver han tvunget til at slå ihjel. Superman som altid finder en måde at undgå at slå sine fjender ihjel på. Ikke noget med at få Zod til at besvime ved at tage hans luft fra ham i lidt tid eller hvad han ellers lige kunne finde på.

Jeg syntes da ikke filmen var dårlig, men den bevægede sig godt nok et styk væk fra hvad der egentlig gør Superman til Superman, og det er netop ikke bare hans superkræfter.

#7

20. sep. 2017 16:28

#6 Så tager dig og Jacob fejl :) det lykkedes aldrig supermand at stoppe doomsday, så der ikke er mange der dør. Så filmen hvad det angår er meget tro til tegneserien. :)

#8

21. sep. 2017 16:53

Kommer der ikke snart et Avengers-reboot?

Eller hvad med et Suicide Squad 2/Spiderman 3 Cross-over-reboot?

"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman

#9

21. sep. 2017 19:29

#7 Doomsday er fra 1992, og brød netop også med dette. Om det sker i tegneserien eller i en film ændre ikke rigtigt på det. Superman startede jo også helt tilbage i 1933, så at sige at det er "tro mod tegneserien" synes jeg afviser hvordan stilen har været i langt størstedelen af Supermans fiktionelle eksistens. Der er sket mange ting i Superman tegnerserier. Jeg mener også "Superman vs the Elite" startede som en tegneserie og den var også ret mørk. Det ændre ikke på at det går væk fra den originale stil.

#10

21. sep. 2017 21:13

#9 alting går jo videre. 1932 er mange år siden. Men 1992 er dælme også mange år siden :)

#11

22. sep. 2017 14:51

#10 30 år op imod 90 år? Det gør stadigt at det er 60 år hvor Superman netop ikke var mørk, og det er meget få historier i Superman hvor det var et så dystert tema og fortælling. De har flere gange prøvet at forny Superman pga. manglende fans, jeg kan virkeligt ikke se hvordan det giver mening at basere filmene på temaet i nogle få historier fra nyere tid.

#12

22. sep. 2017 19:00

#11 at baserer det på nyere historier giver da lige netop rigtig meget mening, hvis man vil lave noget den generelle befolkning har hørt om og kan forholde sig til og ikke kun fans der kender hele hans historie :)

#13

1. oct. 2017 21:33

#12 Det er jo så heller ikke noget problem, for det er netop ikke generelt for de nye historier.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger