Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 105

Bedste film med den danske titel "Dobbeltspil"?

 • Double Jeopardy (1996)
  59%
 • Reindeer Games (2000)
  23%
 • Sleuth (1972)
  6%
 • Backstabbing for Beginners (2018)
  5%
 • Sleuth (2007)
  4%
 • Masquerade (1988)
  2%
 • Nightkill (1980)
  2%

#1

27. feb. 2015 13:06

Det er jeg egentlig ret glad for at høre. Selvom 3 og 4 måske ikke er de mest populære film i franchisen, så vil det stadig føles mærkeligt bare at skulle ignorere dem fuldstændig og så derefter lade som ingenting. "What has been seen cannot be unseen".

Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers. Newt: It won't make any difference...

#2

27. feb. 2015 13:54

Ja ja, lad os nu se, skal nok ikke lige sætte forventningerne for højt, det ville da være hammerfedt hvis der kom en rigtig fed ny Alien film ud af det, én der eventuel kunne måle sig med 1eren og 2eren, meeeeeen det tvivler jeg nu meget stærkt på.

#3

27. feb. 2015 16:29

1# - Noget tyder da i hvert fald på, at du er glad for 3'eren jævnfør dit avatar :)

Personligt så er jeg rigtig glad for 3'eren, og ser den sådan set på niveau med de to første. Den er bare på sin egen måde. Ligesom 1'eren og 2'eren jo heller ikke ligefrem kan sammenlignes. Meget forskellige typer film.

#4

27. feb. 2015 16:48

det lyder godt , det han ´siger ´ i artiklen, fordi en ny alien-film ville være godt, og når den vil foregå iml. aliens og alien 3, så er der mange muligheder, en jeg kunne forstille mig er kloner, og hvad mener jeg???
Jo, f.eks., at efter aliens kunne firmaet (weyland) finde ripley og newt og bringe dem hjem til jorden og klone dem, og så kunne ´´festen ´´ begynde og indblande alien-væsenet i det, og mht alien-3 , så kunne ripley vi ser der jo være en klon og newt det samme, og ripley (den rigtige og den rigtige newt) kunne være hovedpersonerne i Bloomkamps film, men bliver i hvert fald spændene og se hvad han finde på :-)

#5

27. feb. 2015 21:24

#4 det var ikke et helt dumt plot. Godt tænkt. Dermed kan de(n) nye alienfilm køre i et parallelt univers med 3'eten og 4'eren, og med et helt nyt setup og ny historie.

Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

#6

27. feb. 2015 22:55

YAY! Paralleluniverser!
Ih-ja Det hjalp jo også gevaldigt på Star Trek franchisen;-D (Nej tænker ikke i $)

Nå lige meget. Jeg vil bare ha' noget Michael Biehn! (kansgudaikke' passe, han kun kan være god under Cameron kommando?)

#7

28. feb. 2015 09:05

#3 Mit avatar skal ikke ses som en kærlighedserklæring til Alien 3. Kan bare godt lide den scene fra filmen. :)

Alien 3 er ikke nogen fantastisk film, men den er heller ikke så dårlig som den ofte bliver gjort til. Atmosfæren er tyk og dunkel, og jeg elsker, at det hele foregår i et gotisk rum-fængsel. Bare synd, at filmen ikke helt formår at levere rent indholds- og effektmæssigt.

Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers. Newt: It won't make any difference...

#8

28. feb. 2015 09:40

#3 Mit avatar skal ikke ses som en kærlighedserklæring til Alien 3. Kan bare godt lide den scene fra filmen. :)Kaversmed (#7)

Enig i at det er en fremragende scene, faktisk en af de bedste i nogen af Alien-filmene efter min mening.

#9

28. feb. 2015 19:05

#7 - Ingen tvivl om, at det er en fantastisk scene. Og jeg er også godt klar over, at jeg nok bare er mærkelig, men jeg er i hvert fald rigtig glad for 3'eren. Det ærgrer mig bare, at filmen sikkert ville være endnu bedre, hvis Fincher havde fået frie tøjler.
Håber de har lært af det og dermed giver Blomkamp lov til at styre showet.

#10

1. mar. 2015 17:36

#1

Meget enig, jeg kan godt forholde mig til re-boots hvor man bare skal ignorere alt, men de der film som nærmest kræver en manual er lidt mærkelige.

Thank you for buying Superman Returns, in order to enjoy the movie remember to acknowledge:

SupermanI&II

and please ignore any events in Superman III&IV

??

#11

1. mar. 2015 19:28

Behøver ingen manual for at glemme Alien 3-4 :) men er jo film nogle syntes er gode hvor andre har en anden mening :)

#12

5. mar. 2015 02:20

YAY! Paralleluniverser!
Ih-ja Det hjalp jo også gevaldigt på Star Trek franchisen;-D (Nej tænker ikke i $)

Nå lige meget. Jeg vil bare ha' noget Michael Biehn! (kansgudaikke' passe, han kun kan være god under Cameron kommando?)Gasivodo (#6)

Tombstone og Planet Terror. Men ser godt pointen, han får ikke de roller han burde have fået efter at have været med i Terminator og Aliens. Dog for at være fair ser Arnold og Sigourney ud til at være de eneste der blev rigtig kendte efter.
Det som om der kun kan være 1 skuespiller der kan få en god karriere efter at have samarbejdet med ham. Alle andre skal være heldige og være med i endnu en god film og så blive en stjerne eller allerede være en stjerne.
Så der så Bill Paxton der har en karriere midt i mellem, sandsynligvis pga. hans gyldne hattrick siden han er blevet dræbt af både en Predator, Alien og Terminator hvilken ingen anden kan krediteres for :)

"Game over man, game over" "Stop screwing around" -Hudson from ALIENS

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger