Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 121

Bedste film med den danske titel "Dobbeltspil"?

 • Double Jeopardy (1996)
  60%
 • Reindeer Games (2000)
  22%
 • Sleuth (1972)
  6%
 • Backstabbing for Beginners (2018)
  5%
 • Sleuth (2007)
  3%
 • Masquerade (1988)
  2%
 • Nightkill (1980)
  2%

#1

1. may 2017 17:37

Endnu et reklame stunt fra produktionsselskabet...
Det var det samme, da "Game of Thrones" blev "leaked"...

Man "leaked" de første 4-10 afsnit, men undlader, at "leaked" de sidste afslutningsafsnit - og, fanger dermed de fans, der er ved, at falde fra...

Som det osse var tilfældet med Got, da seer tallet var ved at falde efter sæson 3...

Det sjove/værste er, at det virker :-)

Sjovt, som det altid er de første afsnit, og aldrig de sidste afsnit i en sæson, der bliver "leaked" - som om det skulle være sværere, at hente de sidste afsnit, som de første, når først man har fået "hacket" sig ind...

Fucking Filmz!!! Tror de skal bestemme om jeg vil glo på reklamer eller ej!!! Godt der findes anti-anti-AdBlock!

#2

1. may 2017 17:54

#1 ikke for at punktere dine teorier men Got var ikke faldende i ratings de var stadig støt stigende og det var kun første episode af sæsonen der blev leaked :)

om det her er en reel ting eller ej aner jeg ikke og er som sådan også ligeglad det kan sagtens være :)

#3

1. may 2017 17:57

Er nu ret sikker på at den er god nok, produktions selskabet blev hacket tilbage i November/December og OITNB er vist ikke det eneste der blev stjålet dengang... men det er det eneste hackerne har offentliggjort at de har.

Der er 10 ud af de 13 afsnit i leaket og de er ikke helt færdige. Nogle af dem mangler visse lydeffekter, nogle mangler ADR, nogle mangler lidt VFX, nogle af dem mangler end-credits. De starter alle med et Titelcard der fortæller hvor langt i post-produktion processen de er, f.eks. om det er final cut, om de er blevet color corrected osv...

og nej, GoT havde på ingen måde faldende ratings på det tidspunkt. Faktisk har de kun haft stigende ratings gennem alle sæsoner. Der er selvfølgelig undtagelser, men langt størstedelen af alle GoT afsnit har haft stigende ratings uge for uge. Når det er sagt, så tror jeg også at det var HBO der selv leakede de afsnit, men efter at havde set de leakede OITNB afsnit, så er jeg ret overbevist om at det ikke er Netflix der har released dem.

#4

1. may 2017 21:28

Ved ikke om det er rigtigt eller ej, men hvis de gav efter for det, det vil jo heller ikke give mening. Dem som henter disse serier ulovligt ville måske ikke se serien på Netflix uanset... selvom det da nok må antages at en del vælger at se serier så tidligt som de kan. F.ex. hvis man kan se den 3 måneder før den bliver vidst på en Dansk kanal hvis den kun bliver vidst på kanaler og services der ikke er tilgængelige i Danmark ind til da.

Men i dette tilfælde er det lidt anderledes synes jeg. Men at betale ville da lade hackeren vinde.

Og det lyder til at det er hele sæsonen som er blevet frigivet, og ikke bare noget af den? Han frigav vidst noget af den for at vise han havde den, og så resten?

For at vírke kræver det vel han ikke frigiver sidste afsnit i det mindste?

#5

1. may 2017 23:29

Netflix mister ikke en skid ved det, ingen opsiger sit abonnement pga. det læk.

#6

1. may 2017 23:33

#5 næ men der kunne være folk som ikke har deres abonnement hele året og som udskyder det på grund af det eller folk der ikke tilmelder sig til at starte med på grund af det så at sige de ikke mister noget fordi ingen opsiger deres abonnement er lidt for smalsynet :)

#7

2. may 2017 18:18

ikke for at punktere dine teorierMejse (#2)

Teori og teori...
...det er et endegyldigt faktum, at INGEN af de "leaked" serier, har fået leaked mere end de første afsnit af en sæson - ALDRIG de sidste, mest spænende, opklarende og/eller cliff-hængende afsnit i sæsonen.

Fucking Filmz!!! Tror de skal bestemme om jeg vil glo på reklamer eller ej!!! Godt der findes anti-anti-AdBlock!

#8

2. may 2017 18:28

hvis det er dine "beviser" så tror jeg vi holder os til teori og en rimelig tynd en :)
men som sagt så ved jeg ikke om der er noget om det eller ej og er også ligeglad...pointeret mest af alt at dine tal og begrundelser var direkte forkerte :)

#9

2. may 2017 22:05

Der er noget mere i det her end abonnementer. Man kan da måske sige at hvis en serie er lavet af Netflix, så er det kun vigtigt om abonnementet er aktivt eller ej, men jeg er ret sikker på at de ligesom ved Spotify, betaler udgiverne et beløb baseret på antal visninger, og ikke mindst, vælger om der skal laves flere sæsoner ud fra antal visninger.

Stadigvæk, som nogen siger, så er alt reklame god reklame. Der er nok et vidst amerikansk flyselskab der vil være uenig... hvilket er lidt ironisk siden citatet kommer fra... jeg mener det var Simon Spies? En eller anden ejer af et flyselskab.

I dette tilfælde tror jeg nu det er rigtigt, denne omtale burde ikke være negativ for Netflix, og det giver ikke mening for Netflix at give efter for hackeren af mange grunde, og en af grundene vil jeg nu også mene er at gevinsten nemt kan udligne tabet, eller gøre mere end det. For mange af dem som downloader den, er ikke så sandsynligt dem der ville have et abonnement hos Netflix, eller måske vil have det hos dem uanset.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger