Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 63

Bedste film med den danske titel "Dobbeltspil"?

 • Double Jeopardy (1996)
  59%
 • Reindeer Games (2000)
  24%
 • Backstabbing for Beginners (2018)
  5%
 • Sleuth (1972)
  5%
 • Sleuth (2007)
  5%
 • Masquerade (1988)
  3%
 • Nightkill (1980)
  0%

#1

1. nov. 2017 15:54

Det er bare så plat det her.. 31 år efter noget måske skete,yeah right,i smell money grab..
Men så fik NF den undskyldning de har ledt efter.
HoC var rigtig fed de første 2 sæsoner,og gik så over i absurd teater,men de kom grundigt tilbage i s5 synes jeg,men s6 og slut er nok en god ide alligevel,uanset undskyldninger og beskyldninger.

#2

1. nov. 2017 18:02

Enig. HoC var god i 1. sæson og OK i 2. sæson. Derefter bare ligegyldig.

"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman

#3

1. nov. 2017 18:25

De er da gået helt i selvsving derovre

#4

2. nov. 2017 04:42

Latterlig reaktion. Manden er ikke dømt for noget. Som jeg kan forstå det, så lyder det ikke engang til, at ham Rapp overhovedet har tænkt sig at lave en sag ud af det. Så Spacey skal bare dømmes på en simpel udtalelse? Hvor er rimeligheden lige i det?

Dertil, så virke det som at strække den meget langt at kalde det et sexovergreb, hvis det Rapp siger faktisk er rigtig. Altså, han udtaler, at Spacey har lagt Rapp på sengen og langt sig ovenpå ham, men er så faldet i søvn? Altså, har han ikke engang taget tøjet af eller gjort indikation om at han ville gøre det. Ej heller taget tøjet af Rapp eller begyndt på det? Så de ligger i sengen med tøj på og manden falder i søvn? Wow, det må have været traumatisk!

Det eneste Rapp har fået ud af det, er at jeg bandede af den grimme Ginger, hver gang jeg så ham i Discovery her forleden. Spasser!

#5

2. nov. 2017 08:32

#4 nu skal man nok generelt holde sig fra, at sige hvad andre kan blive traumatiseret og for ting du ville finde svære, og traumatiserende ikke ville påvirke mig og omvendt, så det skal man generelt bare gå i en lang bue udenom.....men er dog enig i at det er gået helt over gevind derovre

#6

2. nov. 2017 10:42

Jeg undrer mig bare over hvorfor han ikke gik hjem da han kedede sig ?

Der er en masse vrede over en fuld 26 årig fald i søvn på sin seng, men ingen spørger hvorfor den 14 årige var det i det rum

#7

2. nov. 2017 16:41

#6 er ikke helt sikker på hvordan det er relevant ? altså der er jo ikke tale om et seksuelt overgreb eller noget, og det har ingen da påstået, bare uacceptable opførsel og seksual harrassment....hvilket det jo som sådan er....selvom de sager der er kommet frem om Spacey virker mere til at være ham der bare er liderlig, end som sådan ham der prøver at udnytte hans position

#8

2. nov. 2017 19:16

#7 Ja, når man ser på hvad der ellers har været af sager, så lyder det ikke rigtigt til at være en undskyldning for alt det man har gjort imod ham bare pga anklagerne. Serien sat i stå, en Emmy trukket tilbage og så var det der har været mest problematisk også fra før jeg var begyndt i skole.

Prøver de på at få folk til at synes at det skal bremses det med at anklage Hollywood personer for sex-overgreb osv.? For det er lidt som om at der er igen med at blive lavet et eksempel på hvor man går for langt med disse anklager, og det vil da vidst være noget enestående et tilfælde for de andre gange lyder det da til at de var tæt på at have serie-voldtægtsmænd.

#9

2. nov. 2017 19:25

#8 tja er det ikke en typisk USA ting, et vigtigt emne der ikke har fået "rigtig" opmærksomhed før, bliver stort og straks er der heksejagt....ingen tvivl om at det er gået helt over gevind især med spacey, som har opført sig uacceptabelt, men på ingen måde slemt nok til at serier og emmy skulle stoppes, eller på nogen måde ligeså slemt som de andre sager, som jeg sagde virker det mere bare til at han er lidt af en liderbuk, ikke at han direkte har prøvet at udnytte sin "magt" til at gøre ting mod andre man ikke burde.

#10

2. nov. 2017 19:51

#7
Hvis han var gået hjem, kunne Kevin ikke snuble over ham
Derfor er det utroligt relevant

Men jeg gætter på det der er sket er at den 14 årlige gerne ville, hvilken er grunden til han ventede i hans soveværelse, men da Kevin kom op i soveværelset var han så stiv han faldt om på sengen, og det blev den 14 årlige såret over

#11

2. nov. 2017 20:12

#10 stadig på ingen måde relevant....det er lidt ligesom at sige, jo jo du blev skudt og er stendød men hvis du nu var gået en anden vej hjem, var det ikke sket så du er selv ude det. desuden var han 14 så ikke bare mindre årig men super duper mindre årig i USA hvilket gør at det hele hviler på mr spaceys skuldre....desuden er der dukket en del andre sager op, hvor han har opført sig anderledes end han burde, så nok ikke helt usandsynligt at det ikke bare er en 14 årig der er såret :) stadig fjollet at droppe emmyen og serien på grund af det, men det gør på ingen måde det han gjorde okay....bare det at han inviteret to tydeligt underage folk i byen og hjem til ham til en fest er jo ikke okay, især ikke i USA.

#12

2. nov. 2017 20:28

#10
Men når politiet skal opklare hvorfor jeg blev skudt, håber jeg da at de undrer sig over at en person der forlader hjemmet for at købe kærnemælk, er gået i modsatte retning at butikken

Og nu er det jo for 30 år siden, ikke igår

#13

2. nov. 2017 20:31

#12

det er en ret dårlig sammenligning, eftersom at han jo ikke gik i modsatte retning, han så fjernsyn fordi at en fest fuld af old people ikke var sjov for en 14 årig, at man ikke går hjem kunne jo forreksempel hænge sammen med at hans ven stadig var der.

jamen som sagt, det er helt fjollet det får så meget opmærksomhed og har så store konsekvenser, MEN det ændre dog ikke på at det er uacceptable opførsel og det bare er en af flere episode han har været involveret i, så bare at give andre skylden virker en smule mærkeligt.

#14

2. nov. 2017 22:12

#13
Men at jeg “blev skudt og er stendød” syntes du var en god sammenligning ?

Jeg ser ikke noget uacceptabel, jeg ser en 14 årig der opfører sig underligt, og en fuld person der falder om på sin seng

#15

2. nov. 2017 22:29

#14 blive skudt og stendød delen var lettere irrelevante, det var hele man har altså sjældent selv skylden for at sådan noget sker, fordi at man gik en forkert vej.

hvorfor opfører han sig underligt ? hvis du aldrig selv har gået ind for at se fjernsyn, til en fest du ikke syntes var sjov eller kender nogen der har så har du enten aldrig været til en fest eller du har opført dig underligt :)

desuden er det uacceptabelt ligemeget om man er fuld eller ej, eller om en 14 årig opfører sig underligt eller ej. plus at han jo ikke bare lagde sig på ham (ifølge den eneste kilde vi har) han samlede ham op og lagde ham på sengen og lagde sig på ham.....pretty advanced passing out techniques han har ;)

#16

3. nov. 2017 00:18

Men hvad var det helt præcis der skete som Kevin Spacey var skyld i og som var forkert? At Spacey faldt i søvn eller det som skete inden? Hvilket lyder til at det var at han lagde an på ham... og det var det?

Godt nok en underlig standard der er i USA. Det kan da måske godt være traumatiserende, men uden noget egentligt overgreb syntes jeg godt nok det er underligt at holde Spacey til ansvar for det. Det er som at sige at en person der råber lækker røv efter en kvinde bliver fyret fra sit job. Ja, det er da en forkert handling, men vil da nok mene det er værre at stjæle et stykke slik i en butik.

#17

3. nov. 2017 00:31

#16 jamen er enig i at konsekvenserne er afsporet, men har svært ved at se hvordan hele episoden, med at invitere en 14 og 17 årig på natklub og så hjem til fest i ens lejlighed, og så at samle en af dem op og lægge ham i sin seng og placere sig selv oven på ham ikke er forkert når man er 26

traumatiserende eller ej ved jeg ikke....for nogen sikkert for andre nej.....det her er definitionen af overgreb... fysisk eller psykisk krænkelse af en svagere eller værgeløs part eller af dennes rettigheder; voldelig eller respektløs fremfærd mod nogen....tænker det vel passer meget godt på situationen selvom det selvfølgelig er i den meget lidt voldsomme ende...at råbe lækker røv er da lige netop også et overgreb og rigtig mange kvinder føler det vildt ubehageligt, ligesom når de i byen bliver gramset på af tilfældige folk....alt det er jo forkert, men folk har ikke rigtig taget det seriøst og nu kommer der så et aggressivt og kæmpe backlash på det....så står det på i noget tid og så finder det et forhåbentligt mere naturligt leje...kommer vel også lidt an på situationen...men personligt hvis jeg havde et byggefirma af en art og de byggede noget og råbte af alle kvinder der gik forbi....så ville de ikke have deres job særlig længe

#18

3. nov. 2017 04:15

#17 Det var derfor jeg spurgte hvad der egentlig var sket. Ja, det lyder da noget langt ude hvis det er det han havde gjort. Eller... nu er langt ude relativt når man tænker på hvad der ellers er sket i Hollywood for tiden.

#19

3. nov. 2017 10:17

#18 meget sandt, altså og det er jo ikke til at vide hvad der faktisk skete, da vi kun har information fra ham....men når det er alt man har at gå ud fra og det som sådan ikke lyder super urealistisk, så er det jo hvad man må gå ud fra.

#20

3. nov. 2017 11:26

123

#21

4. nov. 2017 03:28

#19 Tjoo, men en ting er at gå ud fra noget og en anden ting er at straffe en person og ødelægge personens karriere ud fra noget man lige vælger at gå ud fra pga indicier.

#22

4. nov. 2017 09:48

#21 jo jo som pointeret, konsekvenserne er helt ude af proportioner, men okay der er dukket en del andre sager op om ham også.

#23

4. nov. 2017 12:25

#22 Ja, HBO eller hvem det nu er, snakkede vidst godt nok om at det havde været undervejs i noget tid og så hjælper det nok ikke at den serie vidst ikke er så populær længere.

#24

4. nov. 2017 12:34

#23 hvis du mener house of cards er det netflix, men de har jo stoppede alt samarbejde med ham nu, apparently havde der været klager fra flere på settet også og den slags. den er vidst stadig rimelig populær, men ikke en serier der havde mange flere sæsoner i sig, så det giver fint nok mening at stoppe efter sæson 6, men at stoppe produktionen af sæson 6 midt i det hele, gør at hele den der "den var på vej ud alliigevel" forklaring virker sådan lidt lunken

#25

4. nov. 2017 16:16

#24 Ahh ja, det var det jeg mente.

#26

4. nov. 2017 16:46

#25 så er der styr på det hele :P

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger