Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 89

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  43%
 • Hellboy
  15%
 • Blade II
  13%
 • Pacific Rim
  11%
 • En anden film
  8%
 • Hellboy II: The Golden Army
  4%
 • Crimson Peak
  2%
 • The Shape of Water
  2%
 • The Devil's Backbone
  1%

#1

19. jun. 2017 12:54

Tja flere havde advaret om det, han valgte at være klogere en resten. Så har man da også selv bedt om det :)
Så lige vælge Facebook til det, gør ham i mine øjne bare endnu dummere :D

#2

19. jun. 2017 13:14

Tja, man høster som man sår... så må han lade være med at bryde loven og dele piratkopier.

Har lidt svært ved at have ondt af ham

#3

19. jun. 2017 15:28

Der er godt nok lidt Darwin awards over hvor dumt det var, selvom han da nok ikke lige dør pga. det.

Hvordan kunne han tro at det ikke ville blive et problem for ham? Var det fordi det han delte var et torrent link, og så mente han ikke det ville få konsekvenser for ham hvis han ikke selv delte filen direkte? For det som beskytter sider der deler torrents er jo kun at de siger de "bare deler hvad end torrents brugerne ligger op", og det dermed er en del anonymitet over det. Men det her er da så personligt delt som det kunne være.

#4

19. jun. 2017 16:41

#3 som jeg har forstået det, har han optaget den med telefon eller lignende, derefter delt filen på en facebook side han ikke lige troede man kunne finde frem til IP på hehe :D Så ja lidt Darwin er der over ham, uden han døde af det hehe

#5

19. jun. 2017 17:56

#4 Godt nok sindsygt dumt :P

#6

20. jun. 2017 20:00

3 år for en skide film, really Filmz-brugere!?

#7

21. jun. 2017 00:38

3 år for en skide film, really Filmz-brugere!?Gasivodo (#6)

Tror Hollywood prøver og statuere et eksempel med denne fyr, for muligvis og skræmme andre netpirater ved og sige "nu er der en standard det her er hvad der sker med jer, når vi fanger jer."

Som den originale artikel nævner er der dog en del spørgsmål som ikke er besvaret.
Var det ham som originalt filmede filmen, eller var den allerede tilgængelig andre steder?
Har læst i en del artikler at tit når en film ryger ud på sider som The Piratebay og andre sider og man følger tråden helt tilbage til starten, ender man oftest ved filmselskaberne selv.

Tit er det faktisk en medarbejder der ikke rigtigt kunne med enten indstrutøren, skuespillerne, producerne eller nogen af de andre involveret i og lave filmen.

Så som hævn smider han eller hun filmen op nettet og så bliver den ellers delt, og det er sjældent de bliver holdt til ansvar for deres handlinger, så oftest bliver en af personerne i næste række der bliver knaldet for det.

Er de rapporterede fem millioner "visninger" mennesker, der faktisk så hele eller større dele af filmen, eller er det kun antallet af mennesker, der måske har set det i deres feeds?
Vi skal huske på ved steder som Youtube går der mindst 30 sekunder før de registrer et view og ved Thepiratebay skal du ha downloadet hele filmen før den registrer dig som enten seeder eller leacher.
Ved facebook skal du se ca 3 skeunder af filmen og så registrer facebook et view.

Så mange af de så kaldte 5 millioner views, har måske bare kørt forbi linket der så har afspillet de første 3 sekunder og så registrer facebook det som et view.

Men ja som nævnt i andre artikler køre Hollywood and advokatfirmaer (der begår sig inden for trusselsbreve og denne slags retssager), højt på at det ikke er alle advokater der er lige inde i sagen og hvis de skal bruger en 50 til 100 timer på og sætte sig ind i sagen kan det blive RIGTIGT dyrt for den anklagede.
Specielt hvis dommeren enten er en del af kliken som advokatfirmaet tilhøre eller ikke kender til deres metoder og dermed ikke siger stop så snart advokatfirmaet prøver og trække sagen i langdrag.

Også erstatningen de kræver i disse sager er helt hen i vejret 3 års fængsel eller en bøde på jeg ved snart ikke hvor mange 1000 kr eller mere.

Folk siger det er det vilde westen på internettet i så fald gælder det også retssagerne i sådanne tilfælde.
Hvad der er brug for er en mere fastsat ramme for hvad en erstatning kan lyde på (hvis du da ellers bliver fundet skyldig) personligt synes jeg at det alt sammen kommer an op hvilke film, serier og/eller spil du hiver ned.
Lad os sige du hiver Deadpool enten mens den stadigvæk går i biografen eller lige er blevet udgivet.
Der vil jeg sige en 200 kr i erstatning samt måske en 100 kr oven i i bødestraf.
bøde straffen ligger fast men erstatningen svinder ned jo ældre filmen bliver og når den til sidst havner i 10 kroners tilbuds kassen er der overhoved ingen erstatning og det er kun de 100 kr hvis der endelig er noget.

Samme med uploaderen hvis du uploader/er den der originalt ligger filmen ud på nettet.
er erstatningen også 200 kr men bøden oven i lyder på 200 kr.

Erstatningen er selvfølgelig for hver film samt serie(og serien er det sammenlagt du betaler ikke 200 kr per afsnit hvis du kan købe boxen til 500 kr for 13 afsnit lyder det på 38 kr for hvert afsnit du har hevet ned, endnu mindre hvis der er tale og endnu flere afsnit), mens bøden er fastlagt.

Det ville i den grad forhindre disse latterlige høje erstatning beløb, samt at nogen kan gøre forretning på det.
Samt hvis det blev rykket over i den offentlige retssag ville retssikkerheden for den anklaget være langt højre end den er i dag.

#8

21. jun. 2017 01:46

#6 Er du seriøs her? Du ved godt at det han delte, blev delt flere millioner gange og det var direkte pga. ham. Er det en voldsom straf? Det er det da, men deres udregning er jo ikke helt ved siden af når de kan påvise at han har delt denne film millioner af gange...

#9

21. jun. 2017 06:57

#8++++++++++++++++++++++++++++++++

#10

22. jun. 2017 13:45

#8 Nu skal du så lige regne med at Facebook registrer et view lige så snart du har set 3 sekunder af en film.
Så spørgsmålet er af de 5 millioner views hvor mange har faktisk set hele eller store dele af filmen og hvor mange har måske blot scrolet forbi den og så har filmen spildet i 3 sekunder og et view er blevet registret.

#11

22. jun. 2017 18:22

5 år gammel video, og stadig relevant
https://www.youtube.com/watch?v=GZadCj8O1-0

#12

25. jun. 2017 20:35

#10 Men med 5 millioner views så hvis vi siger de ALLE kun så 3 sekunder af filmen, så var der stadigt blevet vidst denne ene film i over 4000 timer. Og det så uden at formode at en eneste så filmen mere end 3 sekunder. Så filmen er minimum blevet delt mere end 2000 gange... fra denne ene person.

Det kan godt være at de 3 sekunder egentlig er ligegyldige, men det kan producerne da være ret ligeglade med vil jeg mene. Faktum er den er blevet delt, og den er blevet delt meget.

#13

25. jun. 2017 22:50

5 år gammel video, og stadig relevant
https://www.youtube.com/watch?v=GZadCj8O1-0Justin (#11)

Hehe :) Den er ret god. Jeg synes nu stadigt det er fair nok at de straffer folk for at dele film når de rent faktisk fanger folk i det. Det er den risiko man tager.

#14

26. jun. 2017 06:54

#8 Nu skal du så lige regne med at Facebook registrer et view lige så snart du har set 3 sekunder af en film.Gridlock (#10)

Ligesom på YouTube, kan de også se præcis hvor meget af en video der er blevet afspillet, så i modsætning til torrents og tilsvarende, hvor man må gætte sig til hvor mange der faktisk har downloaded en hel film, kan man se præcis hvor mange der har klikket på den og hvor meget af filmen de har set, måske endda også hvem der har klikket.

Så vedkommende der har gjort det, har valgt den måske værste platform overhovedet at dele ulovligt materiale på, hvis planen ikke var at blive fanget og blive stillet til ansvar.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger