Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 106

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  43%
 • Blade II
  13%
 • Hellboy
  13%
 • Pacific Rim
  10%
 • En anden film
  8%
 • Hellboy II: The Golden Army
  7%
 • Crimson Peak
  3%
 • The Shape of Water
  2%
 • The Devil's Backbone
  1%

#1

26. jan. 2018 12:26

Hold da kæft en flok tøsedrenge, der ikke tør at hæve censuren til R-rated.

Maksimal pg-13 ender sikkert med at den ikke skræmmer, da det er de færreste pg-13 film, der formår at skræmme mig.

Lame! Så hvis jeg ser den, bliver det først når filmen er tilgængelig på dvd eller blu ray, billigt!

#2

26. jan. 2018 23:29

#1 Ja, denne film er gået fra at være min mest ventede superheltefilm i 2018, til at ende som min mindst ventede superheltefilm i 2019. Vi har ikke brug for flere børne-venlige superheltefilm.

Hvor er dem der mente at Disneys overtagelse af Fox ikke ville få betydning for X-Men og antallet af R-ratede film. Man har arbejdet på den film i flere år, og pludselig ændrer man den fra R-Rated til PG-13. Det giver ingen mening. Man kan altså ikke downgrade en film. Højere rating betyder, man har mere frihed til at gøre hvad man vil, fortælle barskere, mere dyster historier. Ved at trække ratingen ned få måneder før den oprindelige premiere, så begrænser man jo hvad man kan gøre.

Og den der med en hård og blød PG-13 rating eksisterer altså ikke. Enten er en fil R-Rated, eller også er den ikke, og hvis den ikke er, så er den højst PG-13, hvilket IKKE er R-Rated.

#3

26. jan. 2018 23:38

#2 nu er overtagelsen jo altså ikke gået igennem endnu, så det har absolut ingen indflydelse på det her.

er også ret sikker på de ikke har udtalt den ville blive r-rated, så kan ikke helt forstå hvis man er overrasket :)

#4

26. jan. 2018 23:50

#3 Det virker bare lidt mærkeligt, at der sker det skifte så kort tid før filmen oprindelig skulle komme ud. Nu ved vi jo heller hvilke aftaler der er indgået mellem Fox og Disney. Vi ved, at Disney betalte et stort milliard beløb, men ud over det kan der sagtens være indgået aftaler om de film Fox udgiver indtil aftalen er trådt i kraft, og der kan det godt have været at Disney ønsker færre R-ratede film, især når de vil have X-Men med i MCU, så den der med at Disney piller nallerne fra X-Men kan man vist godt glemme.

#5

26. jan. 2018 23:56

#4 men vi ved heller ikke om det er så langt fra sandheden som muligt, især når de aldrig har udtalt at den ville blive r-rated, og de artikler jeg har læst vurderet den næppe ville blive det, så ingenting er jo ændret, andet end manges håb at den ville blive det.

#6

27. jan. 2018 01:21

Nu skal vi også huske på at det med R-rating nødvendig vis ikke betyder så meget for indholdet, det betyder hvis mest som jeg har forstået det, noget med sprogbrug og nøgenhed, og man kan vel sagtens lave en uhyggelig film, uden at man behøver at bande, og nøgenhed er ikke en ting som jeg ser fremmer filmen, ofte det modsatte. Men er jeg bare forkert på den.

#7

27. jan. 2018 01:33

#6 det er i hvert fald en stor del af det, men tror også der er noget med uhyggelige elementer, og ting børn måske ikke forstår ikke er virkeligt, men kender ikke de præcise regler :)

#8

27. jan. 2018 17:07

The Ring, Insidious, Drag Me to Hell og Lights Out er alle pg 13, og dem finder jeg personligt nogle af de mest uhyggelige film i nyere tid. Man behøver ikke en r rating for at lave en uhyggelig.

#9

27. jan. 2018 17:10

#2

Du er både paranoid og ignorant hvis du tror det har noget med Disney at gøre. Det kan jeg godt garantere dig, at det har der ikke. Haunted house gysere, som New Mutants siges at være, har desuden en tendens til at blive lavet pg 13 i dag, det gælder langt fra kun gysere baseret på superhelte.

#10

27. jan. 2018 17:27

#9 At komme med svinere det højner nok debatten eller eller?

Jeg siger ikke hvad der er sket og hvad der er årsagen og af gode grunde kan jeg ikke vide det, men siger bare at ud over det beløb Disney har forpligtet sig til at betale, kan der være indgået aftaler om hvordan nogle af de kommende film fra Fox skal være. Der er ingen grund til at svine andre til fordi man har en anden holdning end dig.

#11

27. jan. 2018 17:33

#10 det kan der være, det ville bare ikke give meget mening, og slet ikke i det her tilfælde, da det aldrig har været forventet eller udtalt den blev R-rated, hvilket får det til at lyde lidt paranoid, men du har ret ingen grund til svinere, eller andet af den slags :)

men hele din holdning til det, virker bare mærkelig, lige som når du siger enten er man R-rated eller også er man ikke, selvom det er sandt så er det jo forkert, 100 procent forkert, at påstå at der ikke er forskel på hvor "hårde" ikke r-ratede film er, ligesom der er forskel på hvordan R-ratede film er.

#12

27. jan. 2018 17:55

#10

I min verden er paranoid og ignorant ikke svinere, men rationelle observationer, der kommunikerer hvad dit argument logisk set kan være baseret på, givet de faktuelle informationer der rent faktisk er tilgængelige angående dette emne på nuværende tidspunkt, som fortæller en komplet anderledes historie.

#13

27. jan. 2018 17:56

#11 Måske, men Jeg havde bare opfattelsen at det var R-ratet ud fra markedsføringen og hvad jeg havde hørt. Hvis det aldrig har været planen med en R-rating virker det så bare lidt underligt at de kommer ud og understreger at det er hård PG-13 hvilket så slet ikke giver nogen mening. Enten er det PG-13 eller også er det ikke.

Jeg siger så heller ikke at man ikke kan lave gode superhelte-film med en PG-13 rating. F.eks er der ingen Batman film med R-rating. Men inden for X-men har Wolwerine været ramt af at være underlagt PG-13. The Wolwerine burde have været R-rated. Så kunne man måske have fået en nogenlunde god film. X-men origens: Wolwerine kunne man nok ikke have reddet uanset hvilken rating den havde fået.

#14

27. jan. 2018 18:01

#12 Nu har vi jo så ikke alle faktuelle informationer tilgængelige og derfor er det tilladt at spekulere. Jeg vil dog afholde mig fra at falde til dit niveau.

#15

27. jan. 2018 18:09

#13 virker da slet ikke mærkeligt overhovedet, når man udsender noget der ser uhyggeligt ud, må der naturligt nok være en stor flok som går ud fra at det er, R-rated så derfor må man gøre folk opmærksomme på at r-rating ikke skal til, for at skabe uhygge, og igen NEJ der er stor forskel på film der ikke er r-rated, du kan ikke bare sige enten eller, som du er blevet gjort opmærksom på er der masser af uhyggelige film med r-rating, så det er ikke bare enten eller.

#16

27. jan. 2018 18:12

#14

Men med DEN information der ER tilfængelig, virker din spekulation paranoid og er faktuelt ignorant. At du ser det som svinere er ikke mit problem, og løfter faktisk kun mit niveau over dit, da det er din definition af svinere, og ikke mit ordvalg, der er uetisk i denne sammenhæng ;)

#17

27. jan. 2018 18:38

#15 Jeg tror ikke jeg kan komme i tanke om nogen film uden R-rating der virker uhyggelige på mig, så at forsøge at kalde noget hard PG-13 er det der ikke giver mening for mig. Men igen drejer det sig ikke om hvor skræmmende det er, det drejer sig om hvor gode karaktererne er og deres kemi og hvordan historien ellers fungerer. IT var ikke specielt skræmmende men er for mig den bedste film i 2017 netop pga karaktererne og den rejse de tager på.

#16 Alle film-stodioer vil forsøge at sælge deres historier i det mest positive lys. Det er det samme med politikere. Jeg har bare en naturlig skepsis når de udtaler sig, og det har absolut intet med paranoia at gøre, da jeg jo aldrig har postuleret at dette er den absolutte sandhed og noget der vil holde mig vågen om natten. Så jeg synes lige du skal sætte dig ind i definitionerne.

#18

27. jan. 2018 18:40

#15 men hvis det ikke handler om r-rating, men karaktererne hvorfor gør du så, så stor en sag ud af det ? når man siger, den går fra at være den mest ventede i 2018 til mindst ventede i 2019, på grund af R-rating, så har det tydeligvis en del at skulle have sagt for dig.

bare af nysgerrighed, men hvilken film syntes du er uhyggelig ?

#19

27. jan. 2018 20:11

#18 Det har nok mest været det med at lige pludselig at flytte premieren næsten et år. Ja og hvis det drejede sig om at sænke ratingen bare for at få fat på et bredere publikum. Det synes jeg er noget er det værste man kan gøre. Man må have en vision for en film og så holde fast i den. Men hvis det aldrig har været Men ingen at den skulle være R-ratet, så er jeg villig til at lade tvivlen komme dem til gode. Men lige nu har jeg ingen forventninger til da den næste trailer nok tidligst kommer til efteråret så det er nok først på det tidspunkt jeg kan vurdere om det er en film jeg skal se frem til. Og det vækker jo altid bekymring når en film der næsten skulle være færdig udskydes flere måneder, uanset hvilken forklaring de kommer med for det.

Den mest skræmmende film jeg har set i biografen er
Ju Oh The Grudge den originale version.

#20

27. jan. 2018 20:18

#19 det kan vi så godt blive enige om :)

den var sateme også creepy

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger