Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 124

Bedste film med den danske titel "Dobbeltspil"?

 • Double Jeopardy (1996)
  59%
 • Reindeer Games (2000)
  24%
 • Sleuth (1972)
  6%
 • Backstabbing for Beginners (2018)
  5%
 • Sleuth (2007)
  3%
 • Masquerade (1988)
  2%
 • Nightkill (1980)
  2%

#1

26. nov. 2012 10:08

Jeg synes det er langt ude at man nu skal belønnes for ikke at bruge mobilen i bio. Det næste bliver vel også en belønning for at side ned under hele filmen. Hvis det kommer til DK vil jeg ikke bruge den app, jeg vil ikke føle mig som en hund.

The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.

#2

26. nov. 2012 10:11

Så skulle den hellere bruges til koncerter, hvor man ikke kan se bandet på scenen for bare arme der holder mobiltelefoner i vejret. DET er irriterende.

#3

26. nov. 2012 10:15

Det der med at belønning virker bedre end straf er noget pjat - sæt nogle strøm-armbånd på dem i stedet som tænder sammen med skærmen på mobilen... ;-)

Og ja, også til koncerter...

Mit film site: http://www.filmtips.dk/

#4

26. nov. 2012 10:16

Jeg forstår ikke helt metoden, må jeg nok erkende.

Hvad er der nu galt med "du befinder dig her, derfor skal du følge disse regler"? Jeg giver da heller ikke folk en lille kage, for at følge reglerne i mit hjem.

Tidligere: utyske/drebble

#5

26. nov. 2012 10:56

Det syntes jeg vi skal indføre her hjemme, men det skal være den udgave hvor, hvis man ikke kører app'en skal man forbi manden med battet, på vej ud.

The ships hung in the air in precisely the same manner that bricks don't -Douglas Adams

#6

26. nov. 2012 11:18

I er da nogle sure, bitre mennesker...

Som jeg før har nævnt i sådanne diskussioner her på filmz, så kan der være grunde til at man tjekker sin mobil I BIOGRAFEN - MIDT I FILMEN.. (omg, dødssynd!)

Jeg har 3 børn, så når jeg er i biografen med fruen (den gang det sker hvert 2. år), så er det med barnepige på. Dvs. jeg har min mobil TÆNDT, men på lydløs når jeg er i biffen. Ringer den eller får jeg en sms, så tjekker jeg den med det samme, men forlader selvfølgelig salen, hvis det er noget jeg skal reagere på. Det er ret essentielt at vide om en af ungerne er ved at blive kvalt i en kapsel el. lign.

Jeg tror Cinemarks løsning på "problemet" er en fin idé som ikke udelukker folk som mig, der har valgt at viderebringe civilisationen, fra at gå i biografen en sjælden gang imellem.

Tolerance og forståelse for andre mennesker kaldes det vist.

Og ja, jeg ved godt at det samme burde de teenagepiger der har betalt en billet, men valgt at bruge tiden på at sidde sms'er med deres veninder i stedet, udvise... Men de er jo kun børn.. og piger...

#7

26. nov. 2012 11:39

Men de er jo kun børncluq (#6)

Er det ikke en typisk undskyldning, der dækker over, at folk ikke magter at opdrage deres børn? :)

Tidligere: utyske/drebble

#8

26. nov. 2012 11:41

mbk

Selvfølgelig skal man have lov til at tjekke sin mobil i biffen under filmen. Det kan man sagtens gøre diskret og uden at genere andre. Har selv små børn og det at være lidt småurolig/pylremor når ungerne bliver passet hører med til jobbeskrivelsen som forældre. Bare man tager hensyn til andre.

Synes generelt ikke at problemet med mobiler er så stort. Det er efter min erfaring Palads og Cinemaxx som er værst - men det gælder også folk som snakker under filmen, så bruger oftere andre biografer.

Forpremiere på Twilight tager dog prisen for mobil kaos. Der sad seriøst masser af piger og tog billeder af skærmen !!!? for at lægge på facebook... Det krævede virkelig selvbeherskelse ikke at sparke til deres stole

#9

26. nov. 2012 11:44

Det er ret essentielt at vide om en af ungerne er ved at blive kvalt i en kapsel el. lign.

cluq (#6)

Hvis det barn er ved af blive kvalt i en kapsel, vil du alligevel ikke kunne gøre fra eller til, så sluk du bare mobilen og nyd filmen

eller i det mindste sid på bagerste række så dem på rækkerne bag dig ikke bliver forstyret

#10

26. nov. 2012 11:48

Det der med, at man er nødt til at tjekke mobilen under filmen pga diverse forhold er simpelthen så komplet dumt, at det næsten gør helt ondt at høre det.

Hvis ikke man kan slå fra i to timer i biografen og lade omverden være omverden, så skal man s'gu lade være med at tage derind til at begynde med. Hvis man er så bange for, at ens børn ikke kan klare sig selv (eller at barnepigen ikke kan håndtere problemer, der kan opstå) så må man enten blive hjemme hos børnene, tage dem med eller finde sig en bedre barnepige, som man stoler mere på.

Der findes ikke en eneste god grund til at skulle være til at fange hele tiden (heller ikke i biffen). Det er blevet en dårlig vane fordi vi i dag har muligheden med mobiltelefoner. For tyve år siden var der altså ikke en vagttelefon i hver biografsal, som man lige kunne give barnepigen nummeret på, så hun kun ringe, hvis der opstod problemer.

Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!

#11

26. nov. 2012 11:49

Det genere heller ikke mig hvis der er nogen der lige sniger den op af lomme og diskret tjekker den, da er det mere forstyrende når den selvudnævnte vogter af moral begynder at side at gale op om folk skal slukke deres lort.

Men de er jo kun børn.. og piger...cluq (#6)

Er man gammel nok til at ha mobil, er man også gammel nok til vide hvornår man ikke bruger den. Ingen alders fascisme her, jeg hader alle lige.

The ships hung in the air in precisely the same manner that bricks don't -Douglas Adams

#12

26. nov. 2012 11:55

Hvordan vil de forhindre folk i at tænde for appen, når der er derhjemme, for på den måde at tjene ekstra point?

#13

26. nov. 2012 11:56

Hvordan vil de forhindre folk i at tænde for appen, når der er derhjemme, for på den måde at tjene ekstra point?dbbuu (#12)

Du skal vel have en bruger (jeg tænker ligesom BioZonen) og så kan de se, hvornår man har bestilt billetter til en film.

Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!

#14

26. nov. 2012 12:00

I er da nogle sure, bitre mennesker...cluq (#6)

Ja det er vi, når vi nu netop har betalt en mindre formue for at blive ført væk i mørket og så får oplevelsen forstyrret af overbekymrede forældre, der enten kunne holde sig væk eller tænke på, at nu har menneskeheden klaret at gå i biografen i mange, mange år uden mobil, så er det nok forsat muligt, børn eller ej!!!!

I have my principles - And if you don't like them, I have others

#15

26. nov. 2012 12:30

Seriøst hvis ikke man kan lade sin mobil ligge i lommen i den halvanden til to timer en film som regl er, så har man sku et problem.

#16

26. nov. 2012 12:52

Hvad hedder appen?

#17

26. nov. 2012 13:40

Er det en app?

... as surely as there's a mouse behind your ear.

#18

26. nov. 2012 13:50

Hvad er en app?

"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman

#19

26. nov. 2012 13:53

MMB

Hvad er en app?nwinther (#18)

Afghan Project Partner

#20

26. nov. 2012 15:19

Det med barnepigen var bare et eksempel - der findes et utal af gode grunde til at man skal have sin mobil tændt i biografen (tilkaldevagt på job f.eks.)

Jeg synes det er aldeles ufatteligt at bare fordi man har betalt en skaldet hundredmand for at se en tilfældig film i biffen, så mener man at skulle bestemme at folk absolut skal have deres mobil slukket (og ikke kun på lydløs) og at man "har et problem" hvis ikke man er enig, eller er stemplet "bekymret" forælder fordi man egentlig synes det kunne være rart at vide om ens barn er omkommet ved kapselkvælvning (og det selvom man ikke kunne have gjort noget ved det - som om det argument giver mening?)...

Det handler om at man accepterer at der findes andre (mere eller mindre tåbelige) mennesker på denne jord, og hvis man har bestemt sig for at færdes blandt disse andre mennesker, så må man også acceptere at der kan altså godt være grunde til at man har sin åndsvage mobil på lydløs i biffen og ikke nødvendigvis slukket.

Det hedder tolerance små venner, og I kunne lære noget af det. Jeg ville sgu også være sur hvis en dum teenagetøs sidder og snakker imens jeg er i biffen, men så må man bede hende venligt og fredeligt om at lade være til filmen er slut. Og nej, man behøver ikke "sparke" til stolesædet for at få hende til at lade være - man kan godt sige det pænt.

Ellers må I sgu blive hjemme i jeres mors kælder og se den på jeres hifi udstyr hvor I er fri fra andre almindelige mennesker.

Hav en god dag :-)

#21

26. nov. 2012 15:53

Jeg synes det er aldeles ufatteligt at bare fordi man har betalt en skaldet hundredmand for at se en tilfældig film i biffen, så mener man at skulle bestemme at folk absolut skal have deres mobil slukketcluq (#20)

Nu er det jo en del af reglementet i de fleste biografer - af samme grund kommer der oftest små reklamebidder inden filmen der beder folk slukke deres telefoner. Så det er et spørgsmål om at være sure over at folk ikke kan finde ud af at overholde noget så simpelt som en regel omkring slukkede mobiler.

Hvis du vil se film og samtidigt have mulighed for at holde øje med, om der sker noget med dine børn eller dit arbejde, din syge mor eller dine aktier, så må du s'gu se filmen derhjemme !

Hvorfor tror du at biograf-sale er mørkelagt og uden f.eks. ure hængende på væggen? Det er for at man skal sidde med røven i sædet og leve sig ind i den givne film - som man har betalt penge for! Så kan det s'gu ikke hjælpe noget at en eller anden person synes at det er i orden at lige nøjagtig HANS undskyldning for at bruge sin mobiltelefon skal tage noget af oplevelsen fra en ! Så må han blive hjemme i sin stue og lyse op med, snakke i og skrive på sin telefon så meget som han har lyst til.

Det handler om at man accepterer, at der findes reglementer!

Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!

#22

26. nov. 2012 16:00

Det hedder tolerance små venner, og I kunne lære noget af det.cluq (#20)

Vi kan hermed konstatere, at "tolerance" er når omverdenen tager hensyn til cluq?

Tolerance i min optik handler om at indordne sig efter nogle fælles spilleregler, og udskyde egne behov til et senere tidspunkt, således at der er plads til alle, ikke kun til "mig".

Man tager selvfølgelig ikke i biografen, hvis man håber på at blive tilkaldt på job, og som forældre kan man evt. liste ud af biografsalen en enkelt gang, for at tjekke, at alt er vel, vi er alligevel nogle, der ikke slipper for en enkelt tissepause.

Det er infantilt og uforskammet at være så afhængig af en mobil telefon, at den ikke kan slukkes bare engang i mellem. Det er svært at forestille sig at mennesket overhovedet lever i år 2012, for bare 100 år siden eksisterede telefonen ikke.

#23

26. nov. 2012 16:02

....!

Tidligere: utyske/drebble

#24

26. nov. 2012 16:26

De mobiler hører ikke til i biografen, og sådan er det bare. Det er irriterende og forstyrrende for andre der har betalt for at komme ind og se en film. Det samme gælder højlydt snakken og folk der løber fra nord til syd i salen. Og jeg er ligeglad om det er børn. Er de gamle nok til at gå i biffen alene, er de gamle nok til at sidde ned og knytte kajen i 2 timer. Hvis det gør mig til en gammel sur kælling at mene det, så fred være med det :)

"And to what do I owe this dubious pleasure?" - Evil Ed Thompson

#25

26. nov. 2012 16:31

Jeg husker meget tydelig en længere periode hvor min bedste veninde havde fået en vane med at under bioture skulle hun konstant svare på beskeder. Og hun gjorde det ikke bare ved at tjekke mobilen i sin lomme. Nej, hun lod mobilen ligge i sin kæmpe taske under sædet, og hver 2. Minut lænede hun sig frem og smækkede hele sin gigant taske op på skødet for at tjekke sin mobil mens den lå i tasken "så lyset fra den ikke forstyrrede".

Men efter et par gange jeg bildte hende ind at man ikke måtte bruge mobilen under filmene mere da man kunne blive mistænkt for at piratkopiere, så stoppede hun heldigvis :)

"And to what do I owe this dubious pleasure?" - Evil Ed Thompson

#26

26. nov. 2012 16:34

Nu er det jo en del af reglementet i de fleste biografer - af samme grund kommer der oftest små reklamebidder inden filmen der beder folk slukke deres telefoner. Så det er et spørgsmål om at være sure over at folk ikke kan finde ud af at overholde noget så simpelt som en regel omkring slukkede mobiler.

Hvis du vil se film og samtidigt have mulighed for at holde øje med, om der sker noget med dine børn eller dit arbejde, din syge mor eller dine aktier, så må du s'gu se filmen derhjemme !

Hvorfor tror du at biograf-sale er mørkelagt og uden f.eks. ure hængende på væggen? Det er for at man skal sidde med røven i sædet og leve sig ind i den givne film - som man har betalt penge for! Så kan det s'gu ikke hjælpe noget at en eller anden person synes at det er i orden at lige nøjagtig HANS undskyldning for at bruge sin mobiltelefon skal tage noget af oplevelsen fra en ! Så må han blive hjemme i sin stue og lyse op med, snakke i og skrive på sin telefon så meget som han har lyst til.

Det handler om at man accepterer, at der findes reglementer!HonoDelLoce (#21)

+1

"And to what do I owe this dubious pleasure?" - Evil Ed Thompson

#27

26. nov. 2012 16:36

MMB

Men efter et par gange jeg bildte hende ind at man ikke måtte bruge mobilen under filmene mere da man kunne blive mistænkt for at piratkopiere, så stoppede hun heldigvis :)BabyJaneFirefly (#25)

Lol. :D

#28

26. nov. 2012 17:00

Det er nok mere effektivt at belønne end at afstraffe. For hvordan skulle man straffe mobil brug uden at tage folks frihed fra dem under biograf besøg?

#29

26. nov. 2012 17:09

De Gnavne Filmnørder www.dgfn.dk / TheHorrorQuiz www.thehorrorquiz.com

#30

26. nov. 2012 17:15

Efter min mening er det almen kutyme at holde mobilen på lydløs eller slukket når man er i bio. Men kunne da sikkert være en god ide for de fjolser der ikke kan holde fingrene fra mobilen. Bare vi andre får ro!

#31

26. nov. 2012 17:20

#20 Jeg kan hermed konkludere at du:

A: Blot er en internet troll

B: Idiot

C: Begge dele!

I have my principles - And if you don't like them, I have others

#32

26. nov. 2012 18:23

Det med barnepigen var bare et eksempel - der findes et utal af gode grunde til at man skal have sin mobil tændt i biografen (tilkaldevagt på job f.eks.)

Jeg synes det er aldeles ufatteligt at bare fordi man har betalt en skaldet hundredmand for at se en tilfældig film i biffen, så mener man at skulle bestemme at folk absolut skal have deres mobil slukket (og ikke kun på lydløs) og at man "har et problem" hvis ikke man er enig, eller er stemplet "bekymret" forælder fordi man egentlig synes det kunne være rart at vide om ens barn er omkommet ved kapselkvælvning (og det selvom man ikke kunne have gjort noget ved det - som om det argument giver mening?)...

Det handler om at man accepterer at der findes andre (mere eller mindre tåbelige) mennesker på denne jord, og hvis man har bestemt sig for at færdes blandt disse andre mennesker, så må man også acceptere at der kan altså godt være grunde til at man har sin åndsvage mobil på lydløs i biffen og ikke nødvendigvis slukket.

Det hedder tolerance små venner, og I kunne lære noget af det. Jeg ville sgu også være sur hvis en dum teenagetøs sidder og snakker imens jeg er i biffen, men så må man bede hende venligt og fredeligt om at lade være til filmen er slut. Og nej, man behøver ikke "sparke" til stolesædet for at få hende til at lade være - man kan godt sige det pænt.

Ellers må I sgu blive hjemme i jeres mors kælder og se den på jeres hifi udstyr hvor I er fri fra andre almindelige mennesker.

Hav en god dag :-)cluq (#20)

Nu virker appen, som jeg kan forstå det, som en belønning.
Altså at du er i din fulde ret til at have din mobil tændt i biffen i henhold til appen...det bestemmer du selv...du får bare ikke gratis popcorn ;)

#33

26. nov. 2012 19:06

I min verden er det ikke den store dødssynd, så længe man viser hensyn imens og mobilen er sat på lydløs.......Hvad jeg tilgengæld hader er folk der ikke kan klokken....Hvorfor er der altid et par der kommer trampendene 15 min. inde i filmen, for så at bruge de næste 5 min på at trampe frem og tilbage i rækkerne for at fide deres pladser, trampe mig over tæerne, mundhugges med de personer der er rykket hen på "deres" pladser ved filmens start, for gud forbyde det om man skulde side andre steder end lige der, når man nu havde bestilt i god tid.... for så efter følgende at opføre skyggeteater på lærredet mens de tager overtøjet af.....Af samme grund Hader jeg folk med små blærere.....hvor svært kan det være at pisse af før filmstart?...eller lade være med at købe læskedrik i jumbosize hvis man har det problem......For der er da ikke noget mere irriterende en personer der render frem og tilbage i ens synsfelt, efterfulgt af et simivisket referat af hvad der er sket mens personen sad på tønden.....

#34

26. nov. 2012 20:07

Mobilen benyttes alle andre steder, så hvorfor ikke også i biografen?

Der burde have været Roser.

#35

26. nov. 2012 21:07

BN

Sex dyrkes alle andre steder, så hvorfor ikke også i biografen?Pécuchet (#34)

Folk har højlydte diskussioner om politik alle andre steder, så hvorfor ikke også i biografen?Pécuchet (#34)

Fixed.

http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/

#36

26. nov. 2012 21:26

Folk har højlydte diskussioner om politik alle andre steder, så hvorfor ikke også i biografen?Pécuchet (#34)

Fixed.BN (#35)

Glem ikke rygning og toiletbesøg!

"And to what do I owe this dubious pleasure?" - Evil Ed Thompson

#37

26. nov. 2012 22:26

Men efter et par gange jeg bildte hende ind at man ikke måtte bruge mobilen under filmene mere da man kunne blive mistænkt for at piratkopiere, så stoppede hun heldigvis :)BabyJaneFirefly (#25)

Hvor udspekuleret. :D

... as surely as there's a mouse behind your ear.

#38

26. nov. 2012 23:18

Jeg kan virkelig heller ikke se problemet, hvis folk med mobilen gør det lidt diskret.
Har tit siddet bag personer, der lige hurtig har hivet toppen af mobilen op af lommen, for at tjekke noget.
Det genere mig ikke det mindste.
Selvfølgelig skal man ikke begynde at tale i telefonen, eller side og sms med den oppe i hånden.

Til gengæld som #33 siger, folk der hele tiden skal på lokum..
Det er fair nok, at man har en lille blære, men så skal man da bare bestille billet yderst. Jeg var i biffen for ikke så lang tid siden, hvor damen ved siden af mig, var ude 4 gange!
Jeg ved selvfølgelig ikke om hun var på toilet, men det var i hvert falde mere forstyrende end nogen mobil telefon.

#39

27. nov. 2012 00:43

Fixed.BN (#35)

Min pointe med kommentaren var, at mobilen, smartphonen eller hvad man nu kalder tingesten, er blevet en integreret del af vores samfund, biografen inklusiv.

Der burde have været Roser.

#40

27. nov. 2012 02:18

Hvor udspekuleret. :DHighland Park (#37)

Det var en af mine mere stolte øjeblikke ;)

"And to what do I owe this dubious pleasure?" - Evil Ed Thompson

#41

27. nov. 2012 08:31

Er enig med de fleste herinde i, at det ikke burde være nødvendigt, at lave en gulerød for at få folk til at holde nallerne væk fra mobilen. Den burde almen respekt for ens medmennesker klare for en.

Jeg har ofte Hanlon's Razor i tankerne, når jeg sidder i biografen for at styre mit temperament. Gudskelov har jeg nemt ved at leve mig ind i filmen så der skal meget til at hive mig ud af oplevelsen igen.

"Never attribute to malice that which is adequately explained by stupidity."

- "I always tell the truth. Even when I lie"

#42

27. nov. 2012 08:35

Min pointe med kommentaren var, at mobilen, smartphonen eller hvad man nu kalder tingesten, er blevet en integreret del af vores samfund, biografen inklusiv.Pécuchet (#39)

Jeg tror ikke du forstår din egen pointe.

#43

27. nov. 2012 09:26

Min pointe med kommentaren var, at mobilen, smartphonen eller hvad man nu kalder tingesten, er blevet en integreret del af vores samfund, biografen inklusiv.Pécuchet (#39)

Nej, den er netop IKKE en integreret del af biografen, eftersom biograferne har både reklamer og skilte, der beder én om at slukke den eller undlade at bruge den, dels for éns skyld, dels for at tage hensyn til andre.

Der er en fornuftig talemåde der hedder: 'Hver ting til sin tid.'

Det kunne være sjovt, hvis et par havde sex og den ene tog en mobil-tlf. eller smartphone frem midt under akten, mens den anden knoklede løs.

- Hvad i alverden laver du?!!

- Nå, jeg skal lige tjekke noget på min smartphone. Men hvorfor spørger du? Du ved da, at smartphonen er blevet en integreret del af vores samfund, dobbeltsengen inklusiv.

http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/

#44

27. nov. 2012 10:03

#41 - Jeg havde aldrig hørt om Hanlon's razor før nu.. Og jeg føler nu, at mit liv er blevet voldsomt meget bedre. Fantastisk sætning, jeg er fan.

Mht. idéen omkring belønning over for straf, så håber jeg blot, at det virker. Desværre må man vel indse, at det engang imellem er mere effektivt med at belønne end at straffe..

Hvis man ikke er hæmmet af børn, fast arbejde og andre planer, så har jeg dog opdaget, at bedste middel imod irriterende bio-gængere er at vælge forestillinger senest kl. 15'ish på hverdage.

Dem som har brokket sig over mobil-checkning, hvis der fx er børn hjemme med babysitter, så må de sgu gå i små sko. Verden gør sig (desværre) også gældende i biografens mørke, så selvfølgelig må nødsituationer kunne reageres på.. Men hvis der blot står: "Hvordan står det til hos dig?", så kan man nok godt vente til filmen er slut før man svarer.

#45

27. nov. 2012 10:29

Mobilen skal være slukket, sådan er det.

Da jeg ved inde og se Skyfall, sad der en irriterende, popcornsmaskende gut ved siden af mig, komplet med fedtet hår og læderjakke. Pludselig siger det "BIP BIP" i hele salen, og manden finder hurtigt ud af at det er hans telefon. Han tager den frem, for at få slukket for den hurtigst muligt. Tænker jeg i hvert fald - men NEJ! idioten begynder at sidde og svare på hans sms i salen, med fuld knald på displaylyset. God damn... var det dig cluq ? :)

#46

27. nov. 2012 10:58

Jeg er enig med stort set alle her inde :)

For lige at tage nyheden hurtigt: Synes det er en god ide med sådan en app, jeg elsker belønninger for at gøre noget rigtigt, og ville klart selv bruge den. Om den vil få folk til at stoppe med at bruge mobiler, tvivler jeg på. men folk der ikke bruger dem bliver måske lidt mere tolerante, for de kan sige til sig selv. "Ha jeg får gratis biotur, men det gør du ikke"

En mobil er slukket når man er i biografen, fordi man skal tage hensyn til andre mennesker. Jeg synes det er fedt at biografen kæmper en kamp for at få folk til at slukke deres mobiler.

Mit eksempel: Du bor i københavn, skal til aalborg. Så du tager flyet for at spare tid. Du har babysitter på der hjemme, så du lader naturligvis mobilen blive tændt selvom personalet siger den skal slukkes. Din babysitter ringer for at sige lille søren har slået hoved på bordet. men den opringning resultere så i at flyets instrumenter bliver for styret, og jeres fly styrter så ned, og i dør, i stedet, og lille søren er nu uden forældre, men det var da vigtigere at vide at han har slået hoved.

Mit eksempel er lidt ekstremt, men pointen er du følger garanteret reglerne på flyet. Hvorfor så ikke gøre det i biografen.

Som tv2 skriver når de viser film. En god film uden afbrydelser.
Jeg tager i biografen, så er det netop for at nyde en god film uden afbrydelser.
Jeg kommer der for at komme væk fra min travle hverdag, væk fra biler, computere, TELEFONER, og larmende børn. (larmende børn skal tages med forbehold, hvis jeg er inde og se en børne film, som jeg ofte er da jeg elsker disney, og andre animationsfilm så er det klart der er børn tilstede, og så må de gerne larme, da jeg synes det høre sig til.)
Jeg er altid inde og se film om aftenen, så der er ikke nogen børn der kan larme, så er der kun idioterne med deres mobiler tilbage. Har personlig aldrig oplevet en gå forbi mig, for at komme ud og tisse.

#47

27. nov. 2012 11:11

#46 - De fleste følger vel reglerne i flyet fordi kloge mennesker er kommet frem til, at lortet kan risikere at styrte ned, hvis ikke reglerne bliver fulgt??

Hvis du har mobilen tændt i biografen, så er risikoen ikke helt den samme som at smadre psykopathurtigt ned i jorden.

Så ja, reelt burde man gøre som der blev sagt begge steder, men det gør folk ikke, fordi risikoen ikke er den samme.

Jeg fastholder, at der kan være grunde til, at mobilen forbliver tændt under biografbesøg. Og det må resten af gængerne så være tolerante nok til at kunne acceptere.
Det fungerer jo begge veje - Hvis der kommer en besked om en situation med lille Jørgen, så må yderligere opklaring vente til, at man har bevæget sig ud af salen.

#48

27. nov. 2012 11:46

#46 - De fleste følger vel reglerne i flyet fordi kloge mennesker er kommet frem til, at lortet kan risikere at styrte ned, hvis ikke reglerne bliver fulgt??

Hvis du har mobilen tændt i biografen, så er risikoen ikke helt den samme som at smadre psykopathurtigt ned i jorden.

Så ja, reelt burde man gøre som der blev sagt begge steder, men det gør folk ikke, fordi risikoen ikke er den samme.

Jeg fastholder, at der kan være grunde til, at mobilen forbliver tændt under biografbesøg. Og det må resten af gængerne så være tolerante nok til at kunne acceptere.
Det fungerer jo begge veje - Hvis der kommer en besked om en situation med lille Jørgen, så må yderligere opklaring vente til, at man har bevæget sig ud af salen.steadi07 (#47)

Se evt bort fra denne, det bare mine indre holdning: Som udgangs punkt, min mening: En regl er en regl, du køre jo heller ikke over for rødt selvom der ikke er nogen?

min mere humane holdning:
Jamen for mig er det egentlig også fint nok, hvis du så forlader salen. Det der irritere mig mest, er dem som bliver siddende og skriver under hele filmen. Jeg tror at børne eksemplet er dumt i dette tilfælde for det vel egentlig ikke dem der udgør det store irritations moment, måske i få sekunder. udover de burde tage børne med, eller de burde også opretholde reglerne som alle andre steder.
Så hvis du forlader salen, irritere du kun i nogle sekunder som folk (hvert fald jeg) kan leve med. Hvis du derimod skriver, hopper, eller snakker under hele filmen, så irritere du mig for meget. Jeg oplever desværre bare for ofte at folk ikke kun ser på deres mobiler, og går ud af salen, men bliver siddende for at besvare den ene efter den anden besked. som resultere i at jeg får et hvidt glimt hver andet minut.

#49

27. nov. 2012 11:56

Så ja, reelt burde man gøre som der blev sagt begge steder, men det gør folk ikke, fordi risikoen ikke er den samme.steadi07 (#47)

Der skal heldigvis ikke mere end en dørvagt med et aluminiumsbat til at sørge for, at risikoen er den samme. Det kunne være man burde indføre det :D

Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!

#50

27. nov. 2012 12:42

#48 + #49 - Ingen tvivl om, at et biografbesøg kunne blive mere behageligt af, at længerevarende brug af mobil ville blive straffet med fysisk vold.. Men da det vil sætte omkostningerne til drift pænt meget op, så ser jeg ikke lige det være en naturlig udvikling.

Det eneste, som jeg kunne forestille mig måske ville hjælpe, var hvis folk faktisk påpegede det i biografen. Ligesom jer andre, så har jeg ofte oplevet irritationsmomenter, men ikke gjort noget.. Fordi man er for høflig. Når jeg endelig har gjort noget, så risikerer det jo faktisk også at hjælpe.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger