Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 212

Bedste Liam Neeson-film?

 • Schindlers liste
  53%
 • Taken
  36%
 • En anden film
  6%
 • The Grey
  4%
 • Non-Stop
  1%
 • Sidste stop
  0%
 • Run All Night
  0%
 • Begravet i fortiden
  0%

#1

11. apr. 2016 12:11

Se det er en trailer :D nu er jeg dælme hooket :D

#2

11. apr. 2016 12:22

Den ser faktisk udmærket ud. Lidt mere sjæl end de andre DC film umiddelbart.

#3

11. apr. 2016 12:35

Det ser udmærket ud!
Men jeg ville ønske at de havde gemt Batman, som en overraskelse i filmen. :)

#4

11. apr. 2016 14:48

sådan! har generelt været positivt stemt overfor for filmen, min største bekymring har været will smith som deadshot, men det ser faktisk udmærket ud det her :)

jeg ville ikke spille en biftur på BvS men den her ser ud til at være pengene værd! :D

#5

11. apr. 2016 15:29

Efter denne trailer dykker min optimisme helt i bund! det ser jo PIV ringe ud! :\

#6

11. apr. 2016 17:21

Da Will Smith siger "We are bad guys" så virker det bare ikke særligt troværdig, jeg tror en fyr som "Common" eller "Jamie Foxx" ville være mere overbevisende.

Men ellers bliver det spændende om de har ramt plet med og bringe så mange figurer ind i en film på én gang eller det bare bliver for meget.

#7

11. apr. 2016 17:34

Margot Robbie er nok den jeg tror der rammer rollen bedst af dem alle sammen, men glæder mig meget til at se Leto´s version af Jokeren :)

#8

11. apr. 2016 19:22

Margot Robbie er nok den jeg tror der rammer rollen bedst af dem alle sammen, men glæder mig meget til at se Leto´s version af Jokeren :)Geekalot (#7)

Margot Robbie ser ud til at ramme 100% plet. Til gengæld er jeg slet slet ikke fanget, sågar bare lidt tændt på, Letos Joker. Den har indtil videre ikke draget mig overhovedet. Desværre da det, er min ynglings skurk på det store lærred.

#9

11. apr. 2016 19:48

Jeg tør næsten vædde et halvt kilo hundehår på, at Letos Joker bliver fantastisk!

Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers. Newt: It won't make any difference...

#10

11. apr. 2016 20:27

Ja har hvert fald ikke noget der siger mig han ikke skal gøre det godt, vi har jo knap nok set noget til ham endnu i trailerne :) Nu har vi haft hvad ? 4 Jokere på den store skærm i de sidste 20 år, vi skal nok ikke blive ved med at være forblændet af Ledgers Joker :) Dem får vi detsvære ikke flere af. Leto plejer også at levere varen, så tror på ham :)

#11

11. apr. 2016 21:23

Ja har hvert fald ikke noget der siger mig han ikke skal gøre det godt, vi har jo knap nok set noget til ham endnu i trailerne :) Nu har vi haft hvad ? 4 Jokere på den store skærm i de sidste 20 år, vi skal nok ikke blive ved med at være forblændet af Ledgers Joker :) Dem får vi detsvære ikke flere af. Leto plejer også at levere varen, så tror på ham :)Geekalot (#10)

Enig. Leto plejer at levere. Men de billeder vi har set af hans Joker, ligger langt fra min forstilling om en Joker. Men det er jo så også smag og behag. :-)

#12

11. apr. 2016 21:28

#11 jojo vi er enige om at hans udseende ser lidt mærkelig ud :) Men glæder mig nu stadig til at se hvad han får ud af karakteren :) Ledger var jo også lidt væk fra Jack´s joker af.

#13

11. apr. 2016 23:25

2 ting!

1. Jeg ved ikke hvad den her film er eller vil, men jeg skal se den! Forfriskende, at der tilsynladende kommer en film, der tør skille sig ud.

2. #Geekalot, uden at være kæmpe nørd inden for tegneserie ser det da ud til at de rammer en eller flere versioner af The Joker.

http://s3.amazonaws.com/rtvc-assets-senalradionica.gov.co/s3fs-public/senalradionica/articulo-noticia/galeriaimagen/joker_leto_.jpg

http://cdn.screenrant.com/wp-content/uploads/Suicide-Squad-Joker-Version.jpg

#14

12. apr. 2016 15:58

2 ting!

1. Jeg ved ikke hvad den her film er eller vil, men jeg skal se den! Forfriskende, at der tilsynladende kommer en film, der tør skille sig ud.

2. #Geekalot, uden at være kæmpe nørd inden for tegneserie ser det da ud til at de rammer en eller flere versioner af The Joker.

http://s3.amazonaws.com/rtvc-assets-senalradionica.gov.co/s3fs-public/senalradionica/articulo-noticia/galeriaimagen/joker_leto_.jpg

http://cdn.screenrant.com/wp-content/uploads/Suicide-Squad-Joker-Version.jpgDominar Rygel XVI (#13)

Det eneste de billeder har til fælles med Letos Joker er da at han tager sig til hovedet.. Hvor er f.eks metaltænderne?

#15

12. apr. 2016 22:26

#14
Jeg synes det grønne slik/punk/80'er hår passer meget godt, makeuppen og det faktum at han ikke har 'scars' i mundvigen synes jeg også passer meget godt!

Enig i at tøj, tænder og tattoos ikke helt stemmer men som jeg skrev jeg har ikke andet kendskab end de tegneseriefilm jeg så som knægt.

#16

13. apr. 2016 18:01

#14
Jeg synes det grønne slik/punk/80'er hår passer meget godt, makeuppen og det faktum at han ikke har 'scars' i mundvigen synes jeg også passer meget godt!

Enig i at tøj, tænder og tattoos ikke helt stemmer men som jeg skrev jeg har ikke andet kendskab end de tegneseriefilm jeg så som knægt.Dominar Rygel XVI (#15)

Jamen. Jeg siger jo ikke at folk ikke må synes om Letos Joker. Jeg er bare ikke fanget :-)

#17

13. apr. 2016 22:20

Denne her film kan næsten kun skuffe efter så meget så godt promo-materiale, der næsten uden undtagelse har været super - håber ikke det bliver en ny Godzilla.

Jeg har indtil videre ganske positive forventinger til Letos Joker, da jeg både tror en del på Leto i sig selv, og Joker ser ud til at være skingrende vanvittig i de foreløbige klips. Hans udseende har jeg ikke noget at udsætte på, han ser tilpas ekstrem ud, så kan de for min skyld godt skifte farverne ud fra de tidligere film/tv-udgaver. For mig er selve karakteren vigtigere end det specifikke udseende, specielt for så (potentielt) stærk en karakter.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger