Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 64

Bedste film med den danske titel "Dobbeltspil"?

 • Double Jeopardy (1996)
  59%
 • Reindeer Games (2000)
  23%
 • Backstabbing for Beginners (2018)
  5%
 • Sleuth (1972)
  5%
 • Sleuth (2007)
  5%
 • Masquerade (1988)
  3%
 • Nightkill (1980)
  0%

#1

26. jul. 2008 21:23

Vil i kære filmz-brugere mene, at man er gået glip af meget, hvis man ikke har set en eneste af Resident Evil filmene..

#2

26. jul. 2008 21:25

Jeg synes de er ganske fornøjelige :) men det er smag og behag jo. Ved at mange synes de er noget lort.

#3

26. jul. 2008 21:47

Den ser ikke ud til at være forbundet med filmene, men udelukkende med spillene. Jeg er blevet virkelig hooked på gaming det seneste års tid - for første gang siden omkring årtusindsskiftet, og jeg gennemførte for nylig Resident Evil 4 på min Wii, og det var en af mine mest mindeværdige-spilleoplevelser i årevis. Derfor er det fedt at se et par af karaktererne dukke op her. Nogen der ved, om filmen foregår før eller efter RE4? Filmen ser dog noget lunken ud...

War. War never changes.

#4

26. jul. 2008 22:25

Som fan af Resident Evil spillene (1 og 2 er fede, men især 3'eren er god, Nemesis er fandeme skummel og jeg fik altid et ckok når han pludselig dukkede op. 4'eren var lidt en skuffelse og ikke et rigtigt resi spil hvis du spørger mig) er det fedt at se at det er zombier der er med og ikke spanske landsby folk.

Både Leon S. Kennedy og Claire Redfield er et glædeligt gensyn, og hvis de så ellers kan ramme stemningen fra de gamle spil, så skal nok blive sjovt nok.

I'm game :D

Idjit

#5

27. jul. 2008 00:25

#3 Filmen ser ud til at forgå efter Resident Evil 3 Nemesis spillet og før Resident Evil 4 spillet.

#6

27. jul. 2008 05:45

# 3: What number 5 said!

#7

27. jul. 2008 05:47

# 1: Det er det værste lort nogensinde. Næst efter Uwe Boll, så er Poul W.S. Anderson den dårligste instruktør og i øvrigt den dårligste manuskriptforfatter overhovedet.

#8

27. jul. 2008 09:30

#7 har fuldstændig ret. Resident Evil filmene har intet med spillene at gøre, og buttfucker brandet så det smerter. Paul W. S. Andersons egen opfindelse "Super Zombies" i 3'eren, bør sige alt (AH HVAD? SUPER STÆRKE KAMPDYGTIGE ZOMBIER SOM VI KAN SENDE I KRIGSZONEN... WAAAAAAAUW.... For fuck sake)...

Eneste optur jeg havde ved filmene var Mila Jovovichs smækre ydre. Thunmbs up der.

og er fuldstændig uenig med #4. Selvom Resident Evil 2 er mit yndlingsspil of all time, så er Resident Evil 4 det bedste spil jeg har gamet i nyere tid. Fuldstændig fantastisk gameroplevelse. Har meget svært ved at se hvordan en Resident Evil fan kan synes at det var en skuffelse :-/ Smag og behag, I know... men alligevel...

#9

27. jul. 2008 10:19

#1 Må indrømme jeg er en af dem som virkelig godt kan lide RE filmene. Hvis man ikke forventer en oplevelse, der bare tilnærmelsesvis har samme stemning som spillene, er det udemærkede drengerøvsbangbang film.

#10

27. jul. 2008 10:53

#8
Det hænger jo nok sammen med spillet har ændret sig for meget.
Tiden med en skummel zombie der trasker rundt og stønner, er bare meget federe end en bonde!

Hold kæft jeg elskede de tre første spil, der bare blev mere og mere skræmmende.
4'eren sagde mig ikke det store, det var ikke synderlig uhygeligt (måske fordi jeg bare er blevet ældre, skal ikke kunne sige det), og det havde ikke den rigtige stemning.
Har aldrig forstået hvorfor andmelderne kom i deres busker, da man droppede de rigtige zombier?

Jeg håber 5'eren bliver godt, men tvivler på det.
Om ikk andet har det nok en sindsyg god grafik.

#11

27. jul. 2008 11:26

Jeg syntes, det var fedt, at RE4 adskilte sig så meget fra de tidligere (har dog aldrig spillet 3'eren). Ekstremt stemningsfuldt, og på Wii'en fungerede controlleren perfekt. Jeg fik bestemt også et par gode scares, og så var spillet enormt. Det tog mig langt flere timer at gennemføre som velrenommerede spil som Bioshock og Assassin's Cred.

Og tak for infoen Silver666 og Slayer. Havde dog håbet at se en fortsættelse, når nu 5'eren tilsyneladende ikke følger lige i kølvandet på 4'eren.

War. War never changes.

#12

27. jul. 2008 11:31

Jeg vil nu ikke sige er enormt, det er vidst noget af en overdrivelse ;)
Skal det være enormt, så snakker vi efter min mening spil som FF VII som man sagtens kan bruge over 100 timer på.

Jeg syntes sådan set også Resident Evil 4 er okay, men det bliver aldrig et rigtig Resident Evil spil. Efter min mening skulle de have forsat den gamle stil, eller givet spillet et nyt navn.

#13

27. jul. 2008 16:23

#10

Har aldrig forstået hvorfor andmelderne kom i deres busker, da man droppede de rigtige zombier?

Hmm den anmeldelse tror jeg da ik lige jeg har læst 8-)

J. J: "This is one of my Favorite shots." Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"

#14

27. jul. 2008 16:24

#8
For det første skal det siges, at jeg synes det er fint nok at de prøver på at forny serien lidt, forandring er nødvendigt. De fastlåste kamera vinkler fungerede godt for sin tid, men i dag ville det virke utroligt forældet og irriterende.

For mig har Resident evil serien egentlig aldrig været et decideret gyser spil, mere end slags thrill ride fuldt med chok og action, dog altid med stemningen helt i top. Lige så snart jeg startede spillet op, følte jeg det straks som om, at jeg befandt mig i en zombie film. Den dystre musik, de mørke bygninger og "øde" gader, komplet med brændende biler, aviser og glasskår over det hele, gjorde at jeg blev revet 100% ind i handlingen.

Seriens største kendetegn plejede jo netop at være zombier og jeg forstår virkelig ikke at de har valgt at fortsætte serien uden dens største kendetegn + en masse andre kendetegn, som de også fjernede (Umbrella, Racoon City), de kunne jo ligeså godt have kaldt spillet for "Another random 3-person horror/action/shooter game", med tryk på action, for jeg synes slet ikke at spillet er så uhyggeligt, som alle anmeldere verden over åbenbart synes det er. Jeg sidder ihvertfald ikke og skider grønne gnomer, når jeg spiller det.

Jeg synes bare, at de har ændret spillets originale koncept så meget, at jeg ikke føler, at jeg sidder og spiller et resi spil mere.

Når alt det så er sagt, synes faktisk at Resi 4 er et ganske godt spil, der til tider både kan være intenst og... Ja. :)

Undskyld det lange indlæg, det var ikke meningen. :)

Idjit

#15

27. jul. 2008 16:24

Synes også RE 4 var et mega fedt spil og styringen til Wii var intet mindre end genialt. Bestemt et stemningsfyldt spil.

# 10, Thore

Self bliver 5'eren fedt, der er jo Coop i;)

#16

28. jul. 2008 06:11

#3 Degeneration finder sted syv år efter Raccoon City hændelsen (RE2/RE3), derved ét år efter RE4 (man får at vide i introen til RE4, at der er gået seks år siden Raccoon).

Omkring spillene, så er 1eren og 4eren da uden tvivl de bedste i serien. 2eren og Code: Veronica er dog værd at spille, selvom de - ligesom dem jeg har undladt nævne - var grædefærdig lette, og med meget få overraskelsesmomenter. Derudover er 1eren og 4eren også de eneste i serien, der giver en følelsen af, at "man ikke aner hvad helvede der foregår".

Men, tilbage til Degeneration. Vil ikke ligefrem sige, at jeg glæder mig... men! Den holder sig da væk fra filmene, med Jovovich, og det er - så absolut - en god ting. Tror faktisk den bli'r fed nok.

When I was a little kid my mother told me not to stare into the sun. So once when I was six, I did.

#17

28. jul. 2008 09:49

Efter RE4? Nice!

War. War never changes.

#18

28. jul. 2008 11:16

Endelig!!
Jeg har sgu ventet længe på en Resident Evil film som har noget med spillet at gøre..

De tre første film er totalt skod.
de har slet ikke noget med spillet og gøre over hoved, og det er ikke en gang en gyser film, men en Action film!!
de har været totalt elendige,

men det måske også fordi jeg er vant til den oginale historie fra spillende.

Men jeg glæder mig til at se den her, for selve Leon. S. Kennetdy og Clare redfield er hovedpersonerne som også er det i Resident Evil 2 spillet. :)

Men går også ud fra den bliver en vellykket film denne gang, for nu er det også Capcom som har lavet spillende som er med til at lave filmen. :D

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger