Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 89

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  43%
 • Hellboy
  15%
 • Blade II
  13%
 • Pacific Rim
  11%
 • En anden film
  8%
 • Hellboy II: The Golden Army
  4%
 • Crimson Peak
  2%
 • The Shape of Water
  2%
 • The Devil's Backbone
  1%

#1

21. mar. 2016 16:16

Fedt nye billeder! Men er godt nok uenig i deres musikvalg med rock-dubstep musik... passer slet ikke ind. Fyr op for noget episk og klassisk musik som verdenen er kendt for ;)

#2

21. mar. 2016 16:47

Musikken var helt malplaceret, passed slet ikke til denne episke trailer.

#3

21. mar. 2016 18:23

The Prodigy til en Warcraft filmtrailer? Crewet troede vist de redigerede en WoW PvP video...

#4

21. mar. 2016 23:09

Håber det bliver en gigantisk succes ikke fordi som sådan er særlig interesseret i Warcraft, men mest fordi man kan håbe at det vil give andre firmaer blod på tanden for og lave en film baseret over et spil univers.

Personligt ville jeg gerne se et film baseret på Warmachine universet, Fallout ville heller ikke være så tosset og jeg ville ikke ha noget imod at noget tog fat i Witcher bøgerne og spillene og fik dem lavet om til film.

#5

22. mar. 2016 07:40

#4 tror vi kan være helt sikre på dette ikke bliver en succes. :)
og flere spil filmatiseringer er ikke noget der har virket rigtigt endnu.....

sorry, ville ellers syntes der var flere spil, der kunne blive spændende film franchises, men tror ikke rigtigt på det, det kræver virkelig gode manuskript forfattere, for det ikke bare bliver en lang cgi spil lignende oplevelse, i stedet for noget filmisk originalt.

What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?

#6

22. mar. 2016 07:54

#5

Tror du har fat i noget, for som spiller af spillene har det aldrig været historien der har været problemet, hvis der har været noget problem og deres cinematics har været grunden til at jeg personligt altid godt har kunne tænke mig en film fra Blizzard.

Dog er det jo ikke kun manuskriptet, det er lige så meget det visuelle der skal fungere, ellers kan du sagtens have en film med et godt koncept, men med elendig cgi. (Spawn godt koncept, meh historie og lorte cgi.)

Men at sige ud fra en trailer at det ikke bliver en succes, fordi du (går jeg ud fra ?) ikke mener de har et godt manuskript det er lidt tyndt, men hey hver sin mening :), personligt er jeg mere bekymret for menneske / cgi. interageringen, der stadig i nogle af de lidt langsommere scener virker "ubalanceret".

#7

22. mar. 2016 08:05

Øhhh er ved at dø af grin når jeg ser folk brokke sig over Cgi i den sammenhæng her :D Den her skal nok blive en succes, hvis bare folk der har spillet spillet går ind og ser den, og det skal man nok regne med de gør hehe, de har ventet på den film her i jeg ved ikke hvor mange år nu :)
Så lige til sidst, side sammenligne trailers, med filmen angåene Cgi har vi jo efterhånden set hvordan det går, så igen at brokke sig kan jeg ikke se nogen grund til. Er ret så sikker på den her nok skal gå, for Blizzard har ikke givet frie tøjler, de har holdt nogle strikse linjer for hvad Duncan måtte og ikke måtte, mener også jeg kan huske de har smidt en Instruktør ud.

#8

22. mar. 2016 09:44

#5 du har selvfølgelig også ret, men min erfaring er bare at selv godt skuespil og gode intentioner drukner i effekter, og at det er svært at lave det "urealistiske" realistisk og troværdigt, hvis det ikke er gjort enkelt, og at dømme ud fra denne trailer, vil filmen virkeligt meget på en gang. tror den bliver for en flad og intet sigende desværre.

og jeg brokker mig ikke over cgi, er godt klar over at der skal cgi til at lave film i dag og en film som denne ville være mærkelig uden, men tror bare ikke altid det bliver en bedre film bare fordi der bruges umulige kameravinkler og virkeligt overdrevne settings.

What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?

#9

22. mar. 2016 12:32

#7
Lige præcis. En films succes bliver desværre ikke målt i hvor god den reelt er, men hvor mange penge den tjener.
Selvfølgelig er der regnet på hvor mange WOW spillere, plus det løse der helt sikkert går i bio og ser den.

Personlig tror jeg det bliver en skrammel film, men en succes skal det nok bliver :/

#10

22. mar. 2016 13:21

#9 tror jeg nu ikke det bliver, netop på grund af Blizzard ikke bare giver frie tøjler. De kan altså noget i Blizzard med billede og historie fortælling ingen andre kan, nok også derfor jeg har så stor forhåbninger til den.

#11

22. mar. 2016 14:06

Jeg sad og så ca. halvdelen af filmen her i dag, Jeg tror filmen kommer til at blive en kæmpe success.
En skam at de proppede dette malplaceret musik på traileren, som tydeligvis er rettet imod teenagers.

[i]filmz.dk - stedet hvor selvudnævnte film eksperter sammen, elsker at tude og brokke sig over Hollywood Block Buster film [/i]

#12

22. mar. 2016 14:07

#10
Vil give dig 100% ret i at Blizzard er geniale til det med historier.
Visuelt syntes jeg bare det ligner en tegnefilms udgave af Ringenes Herre. Det ligger selvfølgelig meget godt op af spillets visuelle stil, men det er bare ikke noget der tiltaler mig. Har det lidt svært med at der er skruet så meget op for farvene. Det underminerer, for mig, den evt alvorlige tone filmen prøver at vække. Om det vil virke i spillefilmslængde, vil kun tiden vise.

Duncan Jones har jeg heller ikke de store forhåbninger til.. Indrømmet: Jeg har ikke set Whistle. Men både Moon og Source Code var ikke andet end middelmådige. Min personlige mening selvfølgelig.

Lagt sammen med spil filmatiseringernes trackrecord, så har jeg ikke de store forventninger.

Men er man fan af spillet, så er jeg sikker på man nok skal blive underholdt :)

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger