Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 108

Hvem ser du helst som Star Wars-instruktør?

 • Denis Villeneuve
  25%
 • Christopher Nolan
  25%
 • En anden
  10%
 • Peter Jackson
  9%
 • Joss Whedon
  7%
 • Tommy Wiseau
  6%
 • Taika Waititi
  6%
 • Ridley Scott
  5%
 • Zack Snyder
  4%
 • Patty Jenkins
  2%

#1

12. feb. 2016 08:26

Who gives a shit? Kvinder sælger ikke i de fleste hovedroller sådan er det bare. Når nu ghostbusters og andre femi-reboots flopper totalt så er vi nok alle kvindehadere.

#2

12. feb. 2016 08:41

De 3 sammenligninger til sidst er muligvis ikke lige de bedste at tage :) og så Fifty Shades of Grey :) come on, det 99% kvinder der tog ind og se den, sidste 1% må være bøsser og anmeldere hehe. Og nej det var ikke ment som en hate kommentar til bøsser :)

#3

12. feb. 2016 11:33

Åh nej dog...... Hvor er det skrækkeligt..

#4

12. feb. 2016 12:55

Af de bedst sælgende film? Det er da en noget underlig undersøgelse for ja, hvad hvis folk helst vil se film med mandlige hovedroller og en film som er mandligt domineret? Så er det jo netop ikke pga. Hollywood eller pga. et problem med ligestilling.

Den sidste del virker lidt mere logisk, at se på film som HAR kvindelige hovedroller. Man kan jo ikke bare nøjes med at se på dem som sælger bedst, for så betyder det jo ikke at problemet er i Hollywood.

Dette minder meget om hele white Oscar debatten. Der er da op til flere skuespillere der har fået Oscar hvor de rent faktisk ikke er hvide. Er det så på trods af at de havde en anden hudfarve eller var de nød til at gøre det langt bedre end en hvid skuespiller? Det ved jeg ikke.

Men ved et award show er de da nød til at se på hvad der er at vælge imellem. Det kan jo hurtigt blive som der er blevet andre steder, hvor at "ligestilling" så kommer til at betyde at så bliver man lige nød til at give en Oscar til en f.eks. Afrikansk skuespiller eller sådan noget, fordi de har en kvote de skal overholde på trods af at der måske var en eller flere hvide skuespillere som havde gjort det bedre i den kategori. Og så modvirker det jo direkte ligestilling.

Synes godt nok debatten lyder til at være gået helt skævt. Det er så heller ikke et nemt emne, men man er jo altså nød til at tage højde for flere ting i denne debat. Politisk korrekthed virker til ofte at føre til mindre ligestilling i sidste ende hvis man går for meget op i det.

#5

13. feb. 2016 02:16

#4 Enig, i min verden er det ligesom at sige at der er flest sorte som er i NBA, og prøver at tvinge dem til at tage flere hvide ind. Det samme med 50% kvoter i virksomheder, ville da være underligt ikke at tage den bedst kvalificeret, fordi man skal tage en kvinde. At man

#6

13. feb. 2016 02:41

Efterlader bare lige dette billede her: http://imgur.com/T2TqB9s

Check det lige :)

I was once in a story... guess what, I was awesome!

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger