Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 199

Bedste MCU-skurk?

 • Loki
  49%
 • Red Skull
  10%
 • Ultron
  8%
 • Erik Killmonger
  7%
 • En anden
  6%
 • Hela
  6%
 • Vulture
  4%
 • Helmut Zemo
  4%
 • Alexander Pierce
  3%
 • Nebula
  3%
 • The Mandarin
  3%
 • Ego
  1%

#1

30. jan. 2018 17:47

giver vel meget god mening, når man efterhånden kender MCU karaktererne så meget bedre, end de fleste DCEU karakterer :)

#2

30. jan. 2018 21:56

#1 Men Batman og Superman er jo meget mere kendte. Men du har nok ret. Man har jo fulgt Marvel universet siden Iron Man filmene.

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#3

30. jan. 2018 22:12

#1 ikke sikker på batman og superman er mere kendte end alle af marvels helte, men dont know dont care, for problemet er ikke om de er kendte, det er om man kender den udgave af dem, den batman og superman der er i DCEU er ikke de versioner vi har set i andre film, derfor kender folk dem ikke på samme måde, og derfor relaterer de ikke til dem på samme måde, hvor imod alle marvels helte er bygget mere op i filmene, og derfor kender man dem og relaterer til dem bedre :)

#4

31. jan. 2018 11:50

#3

Superman, Batman og Spiderman var generelt set de mest kendte og populære superhelte på verdensplan før mcu, men det er selvfølgelig lidt sværere at vurdere i dag, efter mcu. Men det er rigtigt som du siger, at SM og BM karaktererne er blevet udskiftet og rebootet så meget, at man ikke rigtig har noget forhold til dem, som man har til mcu karaktererne på nuværende tidspunkt.

#5

31. jan. 2018 16:34

#3 Tror du kommentere til mig i #2 og ikke i #1 :P Men ja præcis - man har haft de samme karaktere igennem hele MCU og ikke udskiftet dem. Og så har de været fine eller gode de fleste af dem. Dem man ser i DCEU har ikke været så spændende og filmene har ikke lige været de bedste. Som #4 så fint skriver, så er det svært at vurdere i dag efter MCU, fordi karakterne er blevet udskiftet og rebootet en del gange.

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#6

31. jan. 2018 16:46

#5 pfft jeg kommenterer kun til mig selv, alle jer andre er ikke værd at snakke med :P
men ja, DCEU har bare ikke etableret deres karakterer særlig godt, i hvert fald ikke i forhold til MCU, så det undersøgelsen viser giver jo meget god mening.

#7

1. feb. 2018 14:53

DC gør 3 ting forkert:

1. De har for travlt med at indhente Marvel.

2. Deres frontfigur, Superman, er alt for usympatisk. Det moderne publikum er mest interesseret i karaktere de kan relatere til, hvilket især gøres gennem svagheder, som Superman nærmest ikke besidder. DC bør fokusere meget mere på de øvrige karaktere, en retning som de forhåbentlig er vej i nu.

3. De læner sig alt for meget op af tegneserierne. Nolan’s trilogi blev så god, fordi hans film tilnærmelsesvis blot var ‘baseret’ på tegneserierne. Præcis samme strategi som Marvel gør brug af, der er ingen af deres films historier som er taget direkte fra tegneserierne, men blot baseret på dem, og håndplukket dele af flere historier og sat dem sammen. Der er bare nogle tegneserie elementer som ikke fungerer på film. Marvel begår stadig nogle få af disse, men langt fra så mange som DC.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger