Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 92

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  41%
 • Hellboy
  15%
 • Blade II
  13%
 • Pacific Rim
  11%
 • En anden film
  8%
 • Hellboy II: The Golden Army
  7%
 • Crimson Peak
  2%
 • The Shape of Water
  2%
 • The Devil's Backbone
  1%

#1

11. sep. 2008 11:20

Fedt! Men når det er en Spin-off skal de virkelig sørger for en go instruktør! Men glæder mig allerede! Han er virkelig cool.. Mon Splatter kommer med deri?

#2

11. sep. 2008 12:02

Gad vide hvad plottet kommer til at handle om, nu hvor Venom er en skurkekarakter...

#3

11. sep. 2008 12:08

Venom betragter sig ikke selv som skurk, sådan lidt ligesom Punisher- bare endnu mere psykotisk.

#4

11. sep. 2008 12:16

aaahh okay... har ikke læst tegneserierne, så har kun haft filmen at forholde mig til :)

#5

11. sep. 2008 12:17

Tror det bliver noget Venom mod Splatter, på den måde kan Venom, der er lidt depressiv og forvirret, stadig være the lesser of two evils, og han kommer til at stå for at bekæmpe Splatter, der jo er rablende sindsyg.

#6

11. sep. 2008 12:23

Hvis man ser på nogle af MegaMarvels, eller hvad de nu hed, senere udgivelser, finder man også en Venom-karakter, der bekæmper andre symbioter samtidig med at han jages af alle andre (politi ect.). Mener at det er en kvinde, der får ham til at nedtone sin hævntørst og derefter prøver han at "styre sig selv."

#7

11. sep. 2008 12:43

Venom har været så meget forskelligt igennem årene at Sony mere eller mindre kan gøre med ham hvad de vil. Hvilket er godt, ser frem til denne film, Venom er langt mere interesant end Spider Man.

#8

11. sep. 2008 14:39

Tjah... Virker lidt ligegyldigt imo, men så igen, Venom var virkelig latterlig i Spiderman 3, så det må de godt rode lidt bod på :D

#9

11. sep. 2008 16:19

der findes en lidt ældre tegneserie der på dansk hedder Krybet mod Splatter, hvor netop Venom (der altså hed Krybet dengang) faktisk er helten.. eller måske nærmere hovedrollen, for at kalde en psykotisk symbiot en helt er nok lige i overkanten. Men i hvert fald så er historien der at der skal laves et stort computerspil om Venom og Carnage, men da Venom ikke selv har fået noget at vide om det og især ikke har fået nogen royalties fra forsalget af spillet... bliver han en anelse mopset. Læg så til at Carnage er beta tester på spillet, og finder ud af hvordan man kan sende sin symbiot gennem netværket... og så har vi et ganske underholdende voldsorgie.

Spider-Man 3 formåede aldrig at vise Venom som han virkelig er... super sej og super psykotisk.

For en ordentlig Venom film, skal de i hvert fald gå efter en R rating, måske kan en PG-13 lige gå an, meeeen... det vil være synd.

Long days and pleasant nights

#10

11. sep. 2008 16:43

Jeg håber den bliver dejlig blodig:)

"Hello there, smooth skin. The Name's Harold. I help keep this town running."

#11

11. sep. 2008 17:12

Men hvem er så Helten?
Håber virkelig det bliver en film ala Predator, det kunne være fedt...

"Guuump! Whats your sole purpose in this army?" "To do whatever you tell me drill sergeant!" "God dammit, Gump! You a...

#12

11. sep. 2008 17:18

BN

Venom fungerede da fint i 'Spider-Man 3', men ærligt talt synes jeg, at det er den dårligst tænkelige skurk at lave en spin-off om. Det er virkelig ikke én jeg gider at se mere til, hvorfor det også passer mig fint, at Se spoiler >>

han døde i 'Spider-Man 3'.

http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/

#13

11. sep. 2008 18:28

Eddie Brock er Venom, sådan er det bare.. Kan huske der blev udgivet en Mega Marvel eller et Krybet oneshot med Venom på et tidspunkt, hvor han var Vigilante der åd badguys, en af de bedste udgivelser i DK, kan bare desværre ikke huske hvad historien hed....

Så havde Heath jo været oplagt til Carnage, da Kleetus Cassidy er baseret på Jokeren :)

Personligt så jeg gerne nogen vise lidt Balls, og lavede Splatter maler byen rød i spidey universet og Age of Apocalypse i xmen universet, som trilogier.. Især AoA =;-)

That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.

#14

11. sep. 2008 18:33

Jeg håber, at den bliver ligeså god som tre'eren ... høhø!

Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140

#15

11. sep. 2008 18:38

BN

#14:

Altså noget hø?

http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/

#16

11. sep. 2008 18:53

Med Ellemansk accent!

Wishlist hos Axelmusic: http://www.axelmusic.com/wishlist.php?uid=11140

#17

11. sep. 2008 18:54

BN

Nååh ;-)

http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/

#18

11. sep. 2008 19:15

Eddie Brock er Venom, sådan er det bare.. Kan huske der blev udgivet en Mega Marvel eller et Krybet oneshot med Venom på et tidspunkt, hvor han var Vigilante der åd badguys, en af de bedste udgivelser i DK, kan bare desværre ikke huske hvad historien hed.... (#13)

Har den historie liggende et eller andet sted, den er super fed - man kunne håbe filmen tog afspring i dette med Splatter mixet ind som bad-guy.

#19

14. sep. 2008 18:04

Se hvis Sony nu ikke havde været nogle idioter og afsluttet Spiderman 3 på den måde, så kunne Eddie Brock flygte fra fængslet præcis som han gør i en del tegneserier før Carnage's fødsel.. At en psyko som ham kan sidde og planlægge en plan om at vente lang tid før han gik amok i tegneserierne er mig en gåde.. men i den første historie fik Spidey jo hjælp af Venom til at slå Carnage, så den historie ville ik virke og så vil alle historier efterfølgende heller ik virke, for Carnage kan ikke bare poppe frem og så siger nogle game producers "hey vi laver et spil med dig, mens du sidder på Ravencroft" historien var fed nok, men den ska helst ik laves som film, når de nu har chancen for at starte forfra med min favorit anti-helt.. Sinner Takes All hvor en freak går amok og dræber alle de syndere i New York ville være en smart ide til at forcere Eddie til at ville redde byen og når de to tørner sammen Gabriel og Venom, så er konfrontationen jo uundgåelig.. men meh.. vi får se hvad de finder på.. Venom skal bare laves RIGTIGT!!! Ikke et skvat som i filmen.. I mean come on.. En steelpipe laver på ingen mulig måde samme HØJE lyd som en kirkeklokke og der blev den ved med at holde fast i Parker, så hvorfor blev den ikke mere resistant mod lyd der? Hvorfor hoppede Venom ikke væk? Svækket siger du? PJAT, han kan løbe igennem Ultralydsrifler før han falkder om i smerte.. Hader når ikke fans får lov til at lave film, hvor de ik rigtig fatter historien bag..,

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger