Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 100

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  41%
 • Hellboy
  14%
 • Blade II
  13%
 • Pacific Rim
  11%
 • En anden film
  8%
 • Hellboy II: The Golden Army
  7%
 • Crimson Peak
  3%
 • The Shape of Water
  2%
 • The Devil's Backbone
  1%

#1

16. may 2014 08:15

Jeg elsker originalen, en af de bedste sci-fi film nogensinde. Er også kæmpe fan af de 3 første Indiana Jones, så hvis dette passer så lav endelig ikke en stinker som Kingdom of The Crystal Skull.

#2

16. may 2014 08:34

Men hvordan vil de forklare at en replicant bliver gammel? Eller lever så længe som må være tilfældet med Deckard? Eller har Ridley Scott skiftet mening, og mener nu at Deckard er et menneske?

"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."

#3

16. may 2014 09:14

Wat, what? Skal han ikke lige blive færdig med Exodus først?

#4

16. may 2014 09:31

Dårlige ideer tiltrækker Scott i disse dage!

Baby, it's cold outside

#5

16. may 2014 09:44

Et endeligt svar er endnu ikke givet, men producerne har valgt at offentliggøre tilbuddet, da de håber på, at de sociale medier vil tage positivt imod offentliggørelsen og på den måde være med til at overbevise Harrison Ford.

Ahh så altså gruppepres.

J. J: "This is one of my Favorite shots." Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"

#6

16. may 2014 10:14

Blade Runner er et af de bedste eksempler på god futuristisk cyber-punk sci-fi og jeg vil ønske Scott vil droppe ideen med en efterfølger eftersom han ikke har formået og lave noget på samme niveau i årevis.

The Dude: Fuck sympathy! I don't need your fuckin' sympathy, man, I need my fucking johnson! Donny: What do you need that for, Dude?

#7

16. may 2014 11:35

Tja, jeg regner med, at Scott fucker dette op også, hvis ikke, så er det jo bare fedt.

Heldigvis har han jo allerede udgivet alle udgaver af "Blade Runner" på dvd og blu-ray, og de er sikkert også klar til 4K, så man kan heldigvis bare ignorere en evt. toer, hvis det viser sig at være en stinker.

#8

16. may 2014 13:29

Hmm, blandede følelser omkring dette emne ... Blade Runner er min all-time favorit film, det er et scifi mesterværk. Dertil sagt synes jeg ikke at den behøver en toer, men man kan vel bare være glad for at der ikke tales om et remake :)

#9

16. may 2014 13:46

BN

Alletiders! Ridley Scott har fået en original idé: Tag en gammel klassiker, som har en kæmpe fanskare, og lav en efterfølger. Det kan næsten kun blive en god film og et sikkert hit.

For Ridley Scott har jo ikke afprøvet denne idé før ... eller? Vent lige ... Proooomeeee....

"The feel of the experience is the important thing, not the ability to verbalize or analyze it." (Stanley Kubrick)

#10

16. may 2014 13:50

Alletiders! Ridley Scott har fået en original idé: Tag en gammel klassiker, som har en kæmpe fanskare, og lav en efterfølger. Det kan næsten kun blive en god film og et sikkert hit.

For Ridley Scott har jo ikke afprøvet denne idé før ... eller? Vent lige ... Proooomeeee....BN (#9)

George Lucas har ringet til ham...

“There are no heroes... In life, the monsters win.” ― George R.R. Martin

#11

16. may 2014 15:45

George Lucas har ringet til ham...Space Monster (#10)

Vi taler om en instruktør (Scott), der allerede én gang er gået tilbage til en tidligere succes og har instrueret en prequel til denne, og som nu vil instruere en prequel til en anden af sine store successer. Den beskrivelse passer ikke på Lucas, som kun har gjort dette én gang, uanset hvad man så måtte mene om hans prequels-trilogi.

Desuden er det tydeligt, at de tre Star Wars-prequels har millioner af fans verden over (et faktum, der ikke ændres af, at der måske er endnu flere, der IKKE kan lide disse film, eller som synes mindre godt om dem). Jeg tvivler på, at 'Promotheus' har opnået (eller nogensinde vil opnå) samme popularitet eller samme antal fans.

Der er også den markante forskel, at der i den gamle Star Wars-trilogi allerede VAR indlagt en prequel-historie med fuldstændig klare plot-hovedlinjer; ja, en historie der kunne fortælles på et senere tidspunkt. Og allerede i forbindelse med premieren på 'The Empire Strikes Back' i 1980 kunne Harrison Ford og Mark Hamill oplyse, at Lucas havde planer om på et tidspunkt at lave prequels-trilogien, som skulle handle om Anakin Skywalker/Darth Vader og Obi-Wan Kenobi. ( https://www.youtube.com/watch?v=FR3cphuY-Sc )

Endnu en forskel er, at der allerede VAR lavet en fortsættelse til 'Alien', nemlig 'Aliens' instrueret af James Cameron. Og ja, jeg ved godt, det var en sequel, ikke en prequel. Men summa summarum er, at Alien-universet allerede blev genbesøgt og yderligere udforsket i 1986, hvilket ikke ligefrem får tanken om at gøre det igen-igen til at ligne en god idé.

"The feel of the experience is the important thing, not the ability to verbalize or analyze it." (Stanley Kubrick)

#12

16. may 2014 16:33

Prequels synes jeg bare ofte er fejlhåndteret og er med til at udvande originalernes styrker. Men hvis der er noget væsentligt at fortælle, så værsgo.

#13

16. may 2014 23:41

Lad os nu se, om det overhovedet bliver til noget i første omgang. Har den gode hr. Scott ikke et par andre film, han lige skal have flikket sammen først?

Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah

#14

19. may 2014 12:41

Jeg synes det virkeligt interessante i denne nyhed er det aspekt, at selskabet offentliggør det og på den måde tager sociale medier og internettet i brug på indtil nu uset måde (mig bekendt - ret mig gerne).

I og for sig er det jo en lille genialitet, nærmest uanset udfald. Hvis fanskaren udtrykker utilfredshed, så kan de annullere idéen med den begrundelse, at fansene ikke ville have den. De kan også vælge at lave den alligevel og bruge feedbacken til at sørge for, at de aspekter, som fansene frygter mest, ikke bliver en del af det endelig resultat.

Samtidigt giver det Harrison Ford samme muligheder - hvis den almene holdning er, at det er en dårlig idé, så kan han med ryggen fri sige, at han ikke vil skuffe fans med en sequel, de ikke ønsker. Omvendt kan en masse opbakning fra fans give ham både sikkerhed i, at han bør gøre det, samt en fantastisk forhandlingsmulighed, når der skal snakkes kontrakt.

Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!

#15

19. may 2014 13:37

Hmm, jeg vil mene, at universet i BladeRunner er mere interessant end Harrison Fords rolle i det, og at det ville være bedre med en Prometheus-tilgang til det, hvor Ridley Scott koncentrerede sig om at fortælle en anden historie i samme univers.

The only way to beat a troll is to not play their game.

#16

19. may 2014 15:07

#15 -

Tjo, det burde nok kunne lade sig gøre, der er jo lavet både computerspil og tegneserier, der foregår i samme univers. Jeg tror det største problem vil være teknologien, hvilket jeg også havde et stort problem med i "Prometheus".

"Blade Runner" er jo fra 1982 og er fyldt med CRT-skærme, neonlys osv., altsammen noget der ikke eksisterer i dag. Det visuelle udtryk vil blive markant anderledes, hvis den verden er oplyst på en anden måde.

Det er sikkert ikke et problem for alle, men uoverensstemmelser mht. teknologi er en af mine store kæpheste.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger