Da James Bond-filmen “Skyfall” udkom sidste år, fik den generelt fantastiske anmeldelser, og den er tilmed franchisens finansielt mest succesrige kapitel til dato med en global biografomsætning på godt $1,108 mia. Derfor er det intet under, at instruktøren Sam Mendes ofte er blevet adspurgt, om han ikke ville vende tilbage til Bond-universet og lave det næste, 24. kapitel i den sejlivede filmserie.

Se også: Filmz TV går til makronerne i EKSPLOSIV James Bond-hyldest!

Umiddelbart efter “Skyfall”-premieren fastslog Mendes, at han desværre havde for travlt med alskens teaterprojekter til at lave seriens næste del, men nu har den Oscar-belønnede “American Beauty”-instruktør officielt skiftet mening og takket ja til tjansen som instruktør på den næste Bond-film.

Mendes forklarer sin kovending således: “Fordi producenterne har givet mig den tid, jeg havde brug for til at ære alle mine forpligtelser på teatret, har de gjort det muligt for mig at lave ‘Bond 24’. Jeg glæder mig til atter at overtage tøjlerne og til at samarbejde med Daniel Craig og producerne Michael G. Wilson og Barbara Broccoli endnu en gang”.

Daniel Craig vender naturligvis tilbage i rollen som James Bond, mens John Logan også vender tilbage som manuskriptforfatter – dog denne gang uden kollegaerne Neal Purvis og Robert Wade, der har arbejdet på føljetonen siden “The World Is Not Enough”.

Vi ved endnu ikke med sikkerhed, hvornår den næste Bond-film får dansk biografpremiere, men efter planen udkommer den i England den 23. oktober 2015, så mon ikke den udkommer omtrent samtidigt herhjemme i Danmark?

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.

Vis kommentarer (29)
Gravatar

#1 zamm- 4 år siden

...og producerne Michael G. Wilson and Barbara Broccoli endnu en gang".


og? :)

Anyway, fedt at Mendes vender tilbage, han kan jo godt det action der, selvom det ikke er den genre han har lavet mest i!
Yo, homie. Is that my briefcase?
Gravatar

#2 The Insider 4 år siden

Hehe, tak! :-)
War. War never changes.
Gravatar

#3 Kruse 4 år siden

Totalt fedt! :)
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#4 Jb-film 4 år siden

Glemt er de to første med Daniel Craig!

- Og selvom "Skyfall" var en rimelig god overraskelse, håber jeg, at de får styr på manuskriptet. - Den seneste film havde for løse manuskriptender.
- Og at de undlader genrereferencer, som den John Wayne-western afslutning, "Skyfall" havde.
Gravatar

#5 LennartLC 4 år siden

"$1.108 mia" $1108 mia? Wow, det var mange penge. Mon ikke der skulle stå "$1,1 mia" i stedet? Som der egentligt også står i kilden.

Men on topic, så lyder det rigtigt fedt. Hvis man ser bort fra de småproblemer, som #4 også er inde på, så synes jeg det er en af de bedste Bond film i nyere tid.
Gravatar

#6 The Insider 4 år siden

#5, så er punktummet ændret til et komma, så du kan slappe helt af og nyde weekenden :-)
War. War never changes.
Gravatar

#7 LennartLC 4 år siden

#6: okay, det kom måske til at lyde lidt mere surt end tiltænkt. I lige måde :)
Gravatar

#8 B.Pedersen 4 år siden

Åh nej, ud med Mendes og Daniel Craig, de er simpelthen alt for ringe til bond film, alt for hurtige klip og dårlige kameraføring og skuespiller niveauet er som sædvanligt lavt fra Daniel Craig. Det værste er da at Bond blev følsom, kærlighedspladder er det sku da blevet til efterhånden, en ting der var godt med Skyfall og kun den ene ting, var at vi ENDELIG kom af med hende der spiller M, på tide det skete. Det er mange år siden der har været en god Bond film.
Gravatar

#9 Big Daddy 4 år siden

Det er vel et fint valg tænker jeg, nu man alligevel forsøger at skabe en mere tydelig rød tråd i 007 filmene.
Os, De Konforme
Gravatar

#10 BN 4 år siden

B.Pedersen (8) skrev:
Det værste er da at Bond blev følsom, kærlighedspladder er det sku da blevet til efterhånden


Advarsel:

Hold dig fra følgende ÆLDRE James Bond-film:

On Her Majesty's Secret Service
The Living Daylights
Licence to Kill

Bond blev nemlig følsom allerede i 1969 (og både forelskede sig og giftede sig), og desuden viste han også følelser i 1987 og 1989.
http://beautifulnight.aurovine.com/

Skriv ny kommentar: