Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 62

Bedste film med den danske titel "Dobbeltspil"?

 • Double Jeopardy (1996)
  58%
 • Reindeer Games (2000)
  24%
 • Backstabbing for Beginners (2018)
  5%
 • Sleuth (1972)
  5%
 • Sleuth (2007)
  5%
 • Masquerade (1988)
  3%
 • Nightkill (1980)
  0%

#1

29. jan. 2017 14:30

"A jazz pianist falls for an aspiring actress in Los Angeles."

Det sædvanlige omgang finkulturel pis, som kun de 9 procent af befolkningen der stemmer radikalt lapper i sig.

#2

29. jan. 2017 14:39

X&O

Award-sæsonen begyndte ellers skidt for "La La Land", da den ikke fik en SAG-nominering for bedste cast. Kun én eneste gang har en film vundet Oscar for bedste film uden den nominering. Det var "Braveheart" tilbage i 1996.

Jeg ved godt det ikke er noget Filmz har fundet på, og der sikkert er mange oscar-troldmænd der vil bakke disse statistikker op, men selvom det kun tidligere er sket en gang, så er det også kun sket to gange tidligere at en film har været nomineret til 14 oscars. Så den er da selv et bevis på at man ikke altid kan regne med statistikker.

#3

29. jan. 2017 14:51

#2 Jeg er enig. Som hovedregel er det altid en god idé at følge guild-statistikker, da de giver det mest pålidelige billede af stemmefordelingen. Men når vi har med en film som La La Land at gøre, der jo handler om selve filmindustrien og det at være en hårdprøvet skuespiller i Los Angeles, så er det næsten uundgåeligt at den ender med at vinde. Oscar plejer også at vælge den film der deler vandene mindst, og har den mest opløftende historie. Og det er uden tvivl La La Land i år. Det liberale Hollywood har brug for at drømme sig langt væk fra Trumps Amerika. Et andet år ville Moonlight måske have vundet på baggrund af #OscarsSoWhite kampagnen, men lige i år vægter den livsglade musical altså højere.

#4

29. jan. 2017 22:17

"A jazz pianist falls for an aspiring actress in Los Angeles."

Det sædvanlige omgang finkulturel pis, som kun de 9 procent af befolkningen der stemmer radikalt lapper i sig.Sir_cumalot (#1)

Har alligevel indtjent $223 millioner allerede - mere end eks. 'Arrival' og 'Assassin's Creed'.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger