Warner Bros. har udsendt en teaser-plakat til Guillermo Del Toros actionfilm “Pacific Rim”, der giver et kig på en af kæmpe-robotterne og to af filmens hovedroller, spillet af Charlie Hunnam og Rinko Kikuchi.

Se plakaten i fuld størrelse her.

“Pacific Rim” foregår i en fremtid, hvor gigantiske monstre, kendt som Kaiju, har invaderet Jorden. For at bekæmpe de uvelkomne bæster bygger menneskene nogle kæmpe-robotter, kendt som Jaegers.

Men selv robotterne viser sig at være næsten forsvarsløse mod de ubarmhjertige monstre. På randen af nederlag er menneskehedens eneste håb to usandsynlige helte – en afdanket, tidligere pilot og en uprøvet praktikant.

Udover Hunnam og Kikuchi er også Ron Perlman, Idris Elba og Charlie Day at finde på rollelisten. Filmen har premiere til næste sommer.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.

Vis kommentarer (17)
Gravatar

#1 David Munch 5 år siden

Er det baseret på Evangelion?
Gravatar

#2 Kyllingebenet 5 år siden

Kom nu hellere i gang med Hellboy 3, Guillermo Del Toro.
Gravatar

#3 Michael2t 5 år siden

En uprøvet praktikant? Lyder det ikke mere komisk end det burde?
Gravatar

#4 Notional 5 år siden

Det bliver interessant at se om Hollywood kan finde ud af Mecha genren (Som Evangelion er et godt eksempel på). Jeg er bare bange for at det bliver det sædvanlige overfladiske tosseri fra hollywood.
Problemet med socialisme er, at før eller siden løber man tør for andre menneskers penge - Simon Emil Ammitzbøll
Gravatar

#5 SiniSael 5 år siden

Del Toro har en god chance for at netop sikre det ikke bliver hollywood tosseri - manden er ikke helt uden evner.

Men derimod frygter jeg at filmen i sig selv bliver ufrivillig komisk o_O

Folk vil ikke kunne relatere sig til det - Mecha er ikke for alle og unægtelig svær at overføre til rigtig film. Specielt når du kobler monstre henover. Men igen - vi har lige fået en film baseret på sænke slagskibe så er det her kun et løft.

Men gad vide om det bliver til noget mere - og de nogensinde tør at lege med Gundam, Macross, Code Geass blot for at nævne nogle af lidt mere og bedre mainstreame Mecha serier.
Gravatar

#6 moulder666 5 år siden

Folk vil ikke kunne relatere sig til det - Mecha er ikke for alle og unægtelig svær at overføre til rigtig film. Specielt når du kobler monstre henover. Men igen - vi har lige fået en film baseret på sænke slagskibe så er det her kun et løft.


Og det gør det vel kun sværere at relatere til, at alt med Mecha er asiatisk... (med mindre jeg har misset noget - har aldrig hørt om noget der ikke kom der ovre fra... :-)
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#7 Frederik 5 år siden

David Munch (1) skrev:
Er det baseret på Evangelion?Ikke helt, men det er stærkt inspireret af anime og manga :)
Gravatar

#8 Richard Burton 5 år siden

Hmmm har godt nok svært ved at få gang i underlivet over dette :( Det lyder jo som en voksen omgang Transformers. Men ok, Del Toro, kan garanteret få liv i et hvilket som helst manuskript.
Jeg glemmer aldrig smagen af Werners ægte!
Gravatar

#9 theassociate2010 5 år siden

Jeg håber virkelig at renderingen på plakaten ikke repræsenterer hvordan robotterne kommer til at se ud i den endelige film, for der er da milevidt til de fotorealistiske transformers!
Gravatar

#10 duuk74 5 år siden

Nååårh den er stor mand!

Her er lige et billede mere :D

http://image.noelshack.com/fichiers/2012/27/134133...
100.000 lemmings can't be wrong
Gravatar

#11 Net_Srak 5 år siden

Ud fra beskrivelsen af historien og billederne, så læner det sig meget op af typisk japansk mecha som andre også påpeger. Dog ser robotten ud til at være noget større end hvad de fleste mecha anime bruger.
Gravatar

#12 Frederik 5 år siden

SIR Ridley Scott (8) skrev:
Men ok, Del Toro, kan garanteret få liv i et hvilket som helst manuskript.Præcis. Hvorvidt man kan lige instruktørens film eller ej, kan man ikke benægte at Del Toro har en autentisk interesse i hans kildemateriale og inspirationer. Det er i hvert fald mere end hvad man kan sige om Michael Bay :)
Gravatar

#13 nitinkadk 5 år siden

Jeg er ikke våd i trussen over den, men jeg håber da det bliver en kassesucces, så Del Toro kan få lov at lave hans filmatisering af At The Mountains Of Madness. Se den er jeg straks mere klar på...
Gravatar

#14 dfms 5 år siden

theassociate2010 (9) skrev:
Jeg håber virkelig at renderingen på plakaten ikke repræsenterer hvordan robotterne kommer til at se ud


Hvor sidder den der "renderingen" henne ???
Gravatar

#15 IRGhost 5 år siden

Jeg vil ha' RoboTECH THE MOVIE!!!!
Gravatar

#16 enfilmnørd 5 år siden

Lyder lidt som et manga set-op, men med Del Toro bag roret er der måske en chance for at det bliver hæderligt. Bare de husker at denne type historier kræver en del selvironi og chame. Her mener jeg ikke rasismejokes, og kropsvæske humor, men bare en generel mangel på selvhøjtidelighed, og i stedet en tro på universet.

Noget helt andet; "Teaser plakat", det er godt nok langt ude.
"Guuump! Whats your sole purpose in this army?"
"To do whatever you tell me drill sergeant!"
"God dammit, Gump! You a god damn genius.
Gravatar

#17 suffi 5 år siden

IRGhost (15) skrev:
Jeg vil ha' RoboTECH THE MOVIE!!!!

Make that two of us!

Skriv ny kommentar: