Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 179

Bedste Liam Neeson-film?

 • Schindlers liste
  54%
 • Taken
  35%
 • En anden film
  5%
 • The Grey
  4%
 • Non-Stop
  1%
 • Sidste stop
  0%
 • Run All Night
  0%
 • Begravet i fortiden
  0%

#1

6. jan. 2018 09:55

Er Blade Runner 2049 uden for Oscar sæsonen?

#2

6. jan. 2018 10:19

#1 Nej, men den kommer sandsynligvis kun i betragtning til de tekniske priser som lyd, klip og effekter.

#3

6. jan. 2018 11:14

Ok. Sørgeligt

#4

6. jan. 2018 14:22

Er ret sikker på WW vinder en oscar, udelukkende fordi metoo og feminist bølgen har trukket så lange spor.. Film vinder ikke mere på grund af deres meritter,men nogle checkboxes, som indeholder den minoriteter i positivt lys, stærke kvinder osv,det er til at brække sig over..
Oscar har fuldstændig mistet sin relevans efter den latterlige "whitewashing" kampagne resulterede i at, en middelmådig film om en sort homo vandt bedste film sidste år.

Blade Runner vinder nok kun bedste visuelle effekter selvom det var klart den bedste film i 2017.

Og jeg gætter på Dunkirk bliver årets film da Nolan er Hollywood royalty,emnet altid er en vinder og fordi det er Nolan. WW får for bedste instruktion fordi det er en kvinde intet andet,WW var ikke specielt god ud over de første 20 minutter,derefter blev det bare endnu en superhelte film.
Dunkirk er udemærket men slet ikke på top med Blade Runner..

Tror Dunkirk muligvis også tager bedste fotografering,hvilket vil være fortjent,luft fotograferingen alene er fantastisk.

Måske Get out kan snige sig ind og nappe bedste manus,men tvivler.. Horror/thillers har aldrig været særligt velset hos akademiet

#5

6. jan. 2018 15:00

WW vinder ikke bedste instruktør. jeg tvivler på at den overhovedet bliver nomineret.

#6

6. jan. 2018 15:45

WW vinder ikke bedste instruktør. jeg tvivler på at den overhovedet bliver nomineret.Kevin Spacey (#5)

Du glemmer at der er gået politik i oscar ceremonien.. Men husk det kun er et kvalificeret gæt jeg kommer med. Jeg siger bare jeg vil overhovedet ikke blive overrakset hvis det er sådan det vil udspille sig.

#7

6. jan. 2018 15:59

der har altid været politik invovleret men der skal mere til og en helt anden filmtype til at komme igennem til dem. husk nu på at akademiet hovedsageligt består af fagfolk godt oppe i alderen. det de reagerer mest på er kritik der peger direkte på dem ligesom dengang de overså en række film med og af afro-amerikanere. i mine øjne en helt velplaceret kritik. de har dog ikke overset kvinderne og kathryn bigalow skal nok få en nominering for hendes instruktion af detroit. WW not so much.

#8

6. jan. 2018 17:22

der har altid været politik invovleret men der skal mere til og en helt anden filmtype til at komme igennem til dem. husk nu på at akademiet hovedsageligt består af fagfolk godt oppe i alderen. det de reagerer mest på er kritik der peger direkte på dem ligesom dengang de overså en række film med og af afro-amerikanere. i mine øjne en helt velplaceret kritik. de har dog ikke overset kvinderne og kathryn bigalow skal nok få en nominering for hendes instruktion af detroit. WW not so much.Kevin Spacey (#7)

Enig langt hen ad vejen,men politisk er det blevet langt værre end før,netop på grund af sidste års ramaskrig. Og helt enig om at Bigelow burde være top nominering,men hun har vundet før,derfor tror jeg Patty Jenkins vil få nomineringen og måske vinde,udelukkende på grund af at akademiet netop er bange for at få kritik igen,så hellere smide en "tude" oscar den vej..
Uanset,så bliver det spændende i år at se hvordan det vil falde ud..

#9

6. jan. 2018 17:26

#7 #8 Aktuelt er det varmeste kvindenavn til Oscar faktisk hverken Bigelow eller Jenkins, men derimod Greta Gerwig, som oplever stor medvind omkring Lady Bird.

#10

6. jan. 2018 19:24

Der er mange moralske markeringer/politik i oscars. Og langt hen ad vejen er det hvem der er bedst til at lave en kampagne for deres film. Personligt synes jeg at Logan er den bedrer film i forhold til wonder woman. Men det er mere sandsynligt at WW nomineres for omg 2 superheltefilm nomineringer ville være for meget for hollywood :)

#11

6. jan. 2018 21:49

#7 #8 Aktuelt er det varmeste kvindenavn til Oscar faktisk hverken Bigelow eller Jenkins, men derimod Greta Gerwig, som oplever stor medvind omkring Lady Bird.Morten Vejlgaard Just (#9)

ja det er sandt. også en ret stor chance for at hun rent faktisk vinder. politik eller ej.

#12

7. jan. 2018 00:29

X&O

Siden de lavede reglerne om i 2009, har der oftest været 8 eller 9 film shortlistet i bedste film kategorien, så der er minimum 1 på den liste der skal væk, og måske endda 3. Jeg tror mest på:

The Big Sick
Call Me By Your Name
Dunkirk
Get Out
The Post
The Shape of Water
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
Lady Bird

#13

7. jan. 2018 01:24

Jeg finder det meget underligt hvis Wonder Woman kan vinde en Oscar for bedste film.
Det er en god og underholdende film, men heller ikke mere. De to hovedskuespillere gør det også fint, men plottet og historien er ikke ligefrem en af de bedre skrevne, den er virkelig simpel og slutningen, herunder slutkampen, er noget svagere end hvad vi ellers ser i genren og andre actionfilm.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger