Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 105

Bedste film med den danske titel "Dobbeltspil"?

 • Double Jeopardy (1996)
  59%
 • Reindeer Games (2000)
  23%
 • Sleuth (1972)
  6%
 • Backstabbing for Beginners (2018)
  5%
 • Sleuth (2007)
  4%
 • Masquerade (1988)
  2%
 • Nightkill (1980)
  2%

#1

31. jan. 2011 12:34

Det undrer mig lidt, at Bishop bliver nævnt i sammenhæng med "Prometheus", da Bishop som bekendt hører til fortsættelsen af "Alien". Det ville give mere mening, hvis der istedet var tale om Ash.. :/

Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers. Newt: It won't make any difference...

#2

31. jan. 2011 12:38

#1 tænkte lidt det samme =/

Derudover så synes jeg projektet her, er meget forvirrende. Det som jeg ikke kan finde hoved og hale i det her.

#3

31. jan. 2011 12:38

#1: Var du fuld, da du skrev nyheden? :P

... as surely as there's a mouse behind your ear.

#4

31. jan. 2011 12:42

#3 Nej, hvorfor?

Jeg formidler og refererer jo sådan set bare hvad der står i den originale artikel, derfor kan jeg jo stadig godt synes at det er noget underligt noget der står i den artikel, men det skal jeg jo ikke give udtryk for i nyheden. :)

Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers. Newt: It won't make any difference...

#5

31. jan. 2011 12:49

#4: Fordi du kommer med en kommentar, som du kunne have medtaget i nyhedsteksten. ;)

I øvrigt lyder det som ren (fejlagtig) spekulation:

... and considering recent comments made by Scott, he could even be related to Aliens' "synthetic person" Bishop.Kilde

... as surely as there's a mouse behind your ear.

#6

31. jan. 2011 12:50

#1 Bishop var jo en androide kopieret fra den originale Bishop Weyland, det bliver der i hvertflad kraftigt hentydet til i Alien 3.

Selvom denne skulle være menneskeudgaven af Bishop, leder det lige så meget op til at han bare er endnu en kopi.

Dermed kan den originale bishop sagtens være ældre end Ash, måske ikke helt så gammel som den forfærdelige AvP lagde op til (nutid), men stadig.

#7

31. jan. 2011 12:57

Bishop var jo en androide kopieret fra den originale Bishop Weyland, det bliver der i hvertflad kraftigt hentydet til i Alien 3.Moog (#6)

Det tror jeg vist ikke der er nogen der er i tvivl om. ;) Jeg undrer mig bare over at androiden Bishop bliver nævnt i nyheden, da han absolut intet har med Scotts "Alien" at gøre..

Jeg har det ligesom #2 efterhånden. Først Ridleys udmeldelse om at "Prometheus" vil være noget nyt og ikke i direkte sammenhæng med den gode gamle "Alien", og nu det her?

Ripley: These people are here to protect you. They're soldiers. Newt: It won't make any difference...

#8

31. jan. 2011 13:02

Jeg er efterhånden ligeglad, om der er tale om aliens eller ej. Det mest interessante var den tidligere nyhed, at man nærmest var ekstatiske over at have fundet på idéer, som både er unikke og provokerende. Formoder ikke, at dette har ændret sig. Bare kom igang!

Alle har et fradrag, Helle hun har to ... Helle ... havets tournedos

#9

31. jan. 2011 13:16

Ridley Scott + Sci Fi...... Det er nok for mig.

That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.

#10

31. jan. 2011 20:38

Enig med ## 8 og 9. Der kan brygges stolpe op og ned om hvad der er godt eller skidt. Tvivler på at mange af os rigtige fans alligevel kan lave noget der er bedre end Ridley selv, så jeg er klar ....glæder mig bare til at se hvilket plot og univers han får skabt. Og om det på nogen måde kan lykkes ham at skræmme os igen....det er nok den sværeste opgave; nemlig at Aliens figuren nok er blevet for "kendt" til at være skræmmende.

Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

#11

11. feb. 2011 21:44

Enig med ## 8 og 9. Der kan brygges stolpe op og ned om hvad der er godt eller skidt. Tvivler på at mange af os rigtige fans alligevel kan lave noget der er bedre end Ridley selv, så jeg er klar ....glæder mig bare til at se hvilket plot og univers han får skabt. Og om det på nogen måde kan lykkes ham at skræmme os igen....det er nok den sværeste opgave; nemlig at Aliens figuren nok er blevet for "kendt" til at være skræmmende.Gorman (#10)

Jeg er meget enig. Fænomenet "Alien" handler netop om noget fremmed, som man ikke ved noget om og derfor er bange for - primal angst for det ukendte. Ridley Scott kaldte for nylig Alien-monstret for "worn-out". Det er blevet et ikon, et symbol, og det er stort i sig selv - men det fremmer ikke monstrets angstfaktor. Jeg er spændt på Ridleys nyeste vision, som måske giver os et helt unikt univers, hvor Alien kun er en lille brik i et større og endnu mere rystende verdensbillede. Hatten af for Ridley Scotts ambition om at søge originaliten fremfor ulidelig gentagelse.

#12

11. feb. 2011 23:23

Empire har en god udredning af alt dette i det nyeste nummer. Det lader til, at nyheden er affødt af den artikel. Selve artiklen er langt mere fyldig i sin udredning.

Happiness is not always the best way to be happy.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger