Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 212

Bedste Liam Neeson-film?

 • Schindlers liste
  53%
 • Taken
  36%
 • En anden film
  6%
 • The Grey
  4%
 • Non-Stop
  1%
 • Sidste stop
  0%
 • Run All Night
  0%
 • Begravet i fortiden
  0%

#1

9. aug. 2017 13:42

Forstår ikke man vælger at droppe stjerne til en franchise der kun lever på det hende der har hovedrollen :) Men det må de jo om :)
Kender ikke så meget til Blood Queen i Hellboy, nogen der er lidt inde i den serie ? :) Uanset hvad får vi lidt eye candy med Milla :)

#2

9. aug. 2017 16:10

Forstår ikke man vælger at droppe stjerne til en franchise der kun lever på det hende der har hovedrollen :) Men det må de jo om :)Geekalot (#1)

Altså spillene kører jo i bedste velgående, som med sine 8 milliarder i indtjening, op mod 1.23 milliarder for filmene, vel er en større del af ‘franchisen’ end filmene er, så synd at sige at franchisen kun trækker på hende. ;)
Det har længe irriteret mig hvor løst baserede filmene var på spillene, så man kan da håbe på at rebootet bliver mere tro mod det originale materiale. En gyser eller thriller ville klart være at fortrække fremfor endnu et action-flinck.

#3

9. aug. 2017 16:51

#2 nu var det kun film franchisen jeg tænkte på :)
Ja det er vel stort set kun den første film der holdt sig til spillet? :)

#4

9. aug. 2017 21:40

#2 nu var det kun film franchisen jeg tænkte på :)
Ja det er vel stort set kun den første film der holdt sig til spillet? :)Geekalot (#3)

Enlig ikke, altså den har da nogle ligheds træk og det er vist også det. Men Film nr.2 ligger sig meget op af spil nr. 3

#5

9. aug. 2017 21:42

Ahh okay, kun spillet det første tror jeg, på ps1 engang for 100 år siden eller sådan noget :)

#6

10. aug. 2017 01:04

Det første spil er det ikke det i den store villa?..
Hvor man kommer gående på en lang gang og de psyko hunde springer ind gemmen glasset og man dør og aldrig spiller igen fordi man var meget meget ung?

#7

10. aug. 2017 07:53

#6 jo det første spil forgår i The Spencer Estate, hvor der er et skjult laboratorie under. Den første film har også et Mansion som skjuler et laboratorie der går under navnet 'The Hive'. Men iforhold til spillet spiller filmens mansion ikke rigtig nogen rolle. I spillet er det en gruppe af speciel trænet politi der søger tilflugt i The Spencer Estate efter at have undersøgt området, på ground af nogle voldsomme mord (Zombier). Det er det der leder til at de opdager laboratoriet.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger