Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 190

Bedste MCU-skurk?

 • Loki
  47%
 • Red Skull
  10%
 • Ultron
  8%
 • Erik Killmonger
  6%
 • En anden
  6%
 • Hela
  6%
 • Vulture
  4%
 • Helmut Zemo
  4%
 • Alexander Pierce
  3%
 • Nebula
  3%
 • The Mandarin
  3%
 • Ego
  1%

#1

3. jan. 2018 12:19

“Alt er endnu åbent, og jeg skriver ikke den næste film”. Om jeg fatter den arbejdsgang de her derinde.. de har hele tiden vist det skulle være en sammenhængende trilogi, men det viker ikke som om de har haft en rød tråd fra start, og bare tager over hvor den sidste instruktør slap og siger “hmm hvad skal vi så finde på nu...?”

Hvis der er en rød tråd, så må det være hvilke skuespillere har en kontrakt til et vis antal film.

#2

3. jan. 2018 12:48

#1 Enig - og jeg husker da ret af Rian har sagt at hendes forældre ikke er nogle specielt. Det er jo blevet confirmed af ham - om J.J Abrams så laver det om kan vi ikke sige lige nu. Men det er da fuldstændig latterligt at der er ingen rød tråd mellem filmene og gode er de heller ikke.

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#3

3. jan. 2018 12:56

#2 forklarede han ikke bare hvorfor han valgte, at Reys forældre ikke skulle være noget specielt ? vel som sådan ikke confirmed ?

#4

3. jan. 2018 13:03

Jeg er super kritisk overfor den nye Star Wars, men lige på dette punkt er det relativt nemt at retfærdiggøre at Kylo snød Ren. Men overall så er det hamrende usammenhængende...

#5

3. jan. 2018 15:19

#3 Tænker det er røgslør for Rey, for at kunne manipulere og pille hende ned.

#6

3. jan. 2018 18:08

Det er ærgerligt at den røde tråd mangler og den store storyline ikke er skrevet, men konstant kan ændre sig så vi får film der ikke hænger ordentligt sammen. Det må være dejligt at være instruktør og så bare kunne give sine eventuelle fejl videre til næste instruktør at løse. Det bliver ikke nemt for der er godt nok meget der ikke hænger sammen i 8'eren og deres mishandling af Luke bliver umulig at redde.

Det er også meget ærgerligt at de nye film ikke er langt mere nyskabende, men reelt er meget af det de gør at twiste en lang række scener fra den gamle trilogi. Det er en hel del gammel vin på nye flasker.

#7

3. jan. 2018 19:48

#6 Jeg gik ud fra biografsalen med en fornemmelse af det, der nu igen bliver bekræftet. Det burde nærmest være et drømmescenarie, at man ved man laver en trilogi. De færeste trilogier har den luksus. Hvis den første film bliver et flop, og/eller publikum/anmeldere hader den, stopper al snak som regel om at fortsætte med den næste film.

Disney vidste fra starten at de ville tjene penge på Star Wars, tonsvis af penge. Derfor havde de også mulighed for at planlægge hvordan historien i de tre film skulle knyttes sammen, og hvordan hvad der skete i den ene film, havde indflydelse på den næste. Det valgte de så ikke at gøre, men har åbenbart ladet det være op til hver enkelt instruktør, i hvilken retning de ville trække historien.

Det kan dog være at de har erkendt deres fejl, da Rian Johnson nu skal skrive manuskriptet til hans Star Wars trilogi. Det kan være vi så fåår en sammenhængende historie. Det var dog noget, de burde have gjort fra starten af med episode VII-IX.

#8

3. jan. 2018 21:32

#3 Ahh Ja du har nok ret - Rian vil gerne have hendes forældre er nobodies (ihvertfald sådan som jeg læser det fra hans interview), men ja du har ret det er jo ikke confirmed 100%, da J.J Abrams sagtens kan lave et twist med at kylo løg for at prøve at få hende over på hans side.

De 3 film kommer til at mangle en rød tråd (hvilket de 2 første allerede gør i mine øjne). Så det bliver sikkert et værre makværk.

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#9

3. jan. 2018 21:52

#8 ja det gør de virkelig, og det viser sig jo også i salgstallene for the last jedi som stadig er super gode men dog en del lavere, end den forrige.

men det er jo egentlig mærkeligt, hvis der er noget disney plejer at have styr på, er det da den røde tråd.

#10

3. jan. 2018 22:20

#8 En tvist med Kylos løg..... ha ha det var sgu en sjov svipser fra dig :-)

Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

#11

4. jan. 2018 09:57

Jeg tror det bliver et af de klassiske "From a certain Point of view" blik på hendes forældre: Jeg tror bestemt stadig at de er no bodies, Average Joe og Joeline. Men det betyder ikke at det er hele sandheden Kylo Ren fortæller.

#12

4. jan. 2018 10:06

#11 kan jeg godt bakke op omkring, og helt ærligt håber jeg lidt de er nobodies

#13

4. jan. 2018 11:27

Jeg forstår heller ikke folks opråb ang. at Disney og Lucasfilm ingen plan har for denne trilogy. Det er da noget vrøvl, self har de en plan. Men man skal også huske på at den originale plan ikke længere kan lade sig gøre, da Carrie Fisher er død og de har været nød til at ændre hele deres tilgang til Episode 9. Det var en film hvor Leia ville have et meget stor og bærende rolle, ligesom Han Solo og Luke havde i de sidste to film.

De har en overordnet ide hvor trilogien starter og ender, men alt for meget planlægning kan også ødelægge en film, man er nød til at give plads til at historien selv kan udvikle sig fra film til film. Lad os nu få den sidste film i 2019, inden vi fordømmer hele trilogien. Episode 8 fulde meget godt op på Episode 7.

#11 kan jeg godt bakke op omkring, og helt ærligt håber jeg lidt de er nobodiesMejse (#12)

Det tror jeg de er, dog betyder det ikke at de ikke har en betydning. Nok bare ikke en forhøjet skæbne ala. Skywalker familien, men nu må vi se hvor det bære hen.

#14

4. jan. 2018 11:29

#13 plan har de bestemt, men det betyder jo ikke at der ikke kommer til at mangle en rød tråd, især når hver instruktør ser ud til ikke at blive "tøjlet"

#15

4. jan. 2018 11:48

#13 plan har de bestemt, men det betyder jo ikke at der ikke kommer til at mangle en rød tråd, især når hver instruktør ser ud til ikke at blive "tøjlet"Mejse (#14)

Men er det nu også tilfældet at der ikke er en rød tråd? Der er nogle små ting som ikke altid hænger særligt godt sammen, men det er bestemt ikke en ny tendens i større film serier. Se nu bare Obi-wan der ikke kan genkende R2D2 eller C3PO eller Liea der kan huske hendes mor.

Jeg synes at de argumenter der er for at Lucasfilm ikke har en plan er drastisk overdrevet og træder lidt vande. Lucas havde ingen ide om hvordan den originale trilogi ville se ud eller ende, Leia var ikke engang Lukes søster før Return of the Jedi og Vader var ikke Lukes far før Empire.

#16

4. jan. 2018 11:58

#9 det er rigtigt - som sagt så gider jeg ikke se dem, men min far hiver mig med hver gang, så han betaler. Ellers havde jeg ventet til den kom ud. De plejer at lave gode fortællende film, men de har misset angående Star Wars.

#10 Haha hovsa :D

#15 hvilket var et stort twist der gjorde filmen endnu bedre (i mine øjne) men disney har ikke rigtigt kunne gøre noget på samme niveau som de originale.

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#17

4. jan. 2018 11:59

#15 jeg er ikke sikker på at det faktum, at Star Wars film aldrig har gjort sig meget i "planer" og røde tråde, er et argument for at der er det i de nye :)

ej heller er det et argument for at det er smart at fortsætte med det, at det virkede i den originale trilogi, betyder jo ikke det virker godt nu :)

#18

4. jan. 2018 17:38

hvilket var et stort twist der gjorde filmen endnu bedre (i mine øjne) men disney har ikke rigtigt kunne gøre noget på samme niveau som de originale.Snipp (#16)

Nej det er også ret svært at slå en af tidens største plot twists, synes dog heller ikke Disney har rigtig prøvet for den sags skyld. Der er nogle twists and turns, men ingen rigtige plot twists som vender alt på hovedet.

#15 jeg er ikke sikker på at det faktum, at Star Wars film aldrig har gjort sig meget i "planer" og røde tråde, er et argument for at der er det i de nye :)
Mejse (#17)

Nu siger jeg ikke at der ikke er en rødtråd i den originale trilogi, men at ikke alle brikker var faldet på plads. Det var meningen af The Emperor ville overleve Return of the Jedi og være hoved skurken i trilogien efter og at Lukes tvilling (ikke Liea) ville blive introduceret der.

ej heller er det et argument for at det er smart at fortsætte med det, at det virkede i den originale trilogi, betyder jo ikke det virker godt nu :)
Mejse (#17)

Lucasfilm har en plan for hvordan trilogien skal ende, den fan der fik lov at se TFA førtid på grund af sygdom, fik også at vide hvordan trilogien sluttet fordi han ikke ville være der til den tid. Men planen for filmen har nok ændret sig både af Carrie Fishers død og Colin Trevorrow aftrædelse fra filmen.

Men at de giver hver Instruktør plads til at lege med filmen og visse elementer er noget helt tredje. Det er jo ikke for sjov at J.J og Rian sammenarbejdet om at skabe de nye Star Wars film og hvor de gerne ville have trilogien skulle ende.

No, because at that point we were sitting down and talking about where this might go, even as early on as with Michael Arndt. We were sort of plotting out, because obviously if you know up front that you’re building the pacing inside a trilogy structure, we needed to have some sense of where this saga was going without locking in on things and leaving room for creative development. But we had to have some sense of where we were going.

We don’t write a treatment but there are countless times we came up with something and said “oh, this would be so great for Episode VIII!” or “Thats what we could get to in IX!” It was just that kind of forward moving story. But we knew this had to neither be a backwards moving nostalgic trip only nor a beginning of a movie without a satisfying conclusion, and that was part of the balancing act — embracing what we have inherited and using that where and whenever possible to tell a story that hasn’t been seen yet. We also knew that certain things were inevitable in our minds but that didn’t mean it would be inevitable for whoever came in next.J.J Abrams on the creation of the New Star Trilogy.

Tror bestemt det er bedre for filmen at der er plads til at arbejde med materialet og at man ikke planlægger 20 film væk i et træk og ender i det makværk der hedder Marvel Cinematic Universe.

Plus nu har J.J jo allerede udtalt at Episode 9 kommer til at samle op på det hele, og ikke bare den gamle og den nye trilogi..men også prequel trilogien. Om det lykkes? det er et helt andet snak :)

#19

4. jan. 2018 18:47

#18 altså at man har en plan for hvordan noget ender er jo ikke altid det vigtigste, syntes lidt at hele journey before destination passer meget godt her :)

jeg er med på ting ændre sig, ændre bare ikke på jeg føler der mangler noget, kan stadig godt lide filmene men ja, og du er uenig og det er også fint :)

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger