Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 24

Bedste film med den danske titel "Dobbeltspil"?

 • Double Jeopardy (1996)
  58%
 • Reindeer Games (2000)
  25%
 • Backstabbing for Beginners (2018)
  4%
 • Sleuth (1972)
  4%
 • Masquerade (1988)
  4%
 • Sleuth (2007)
  4%
 • Nightkill (1980)
  0%

#1

29. dec. 2017 10:19

Ja ja og Alien: Covenant klarede sig som bekendt fantastisk i biograferne, eller...

#2

29. dec. 2017 10:29

#1 og det er relevant fordi ?

#3

29. dec. 2017 10:29

i forhold til filmens budget klarede covenant sig da bedre end 2049.

#4

29. dec. 2017 10:30

Ja ja og Alien: Covenant klarede sig som bekendt fantastisk i biograferne, eller...Johnny42 (#1)

My point exactly ... Scott er bare mavesur over at han ikke har haft et stort film hit længe.

#5

29. dec. 2017 10:43

My point exactly ... Scott er bare mavesur over at han ikke har haft et stort film hit længe.patrickjane (#4)

man skal nemlig heeeeelt tilbage til hans forrige film for at finde et stort økonomisk hit så fed pointe alligevel

#6

29. dec. 2017 10:49

#2 Alien: Covenant bliver nævnt i artiklen, og klarede sig ikke ret meget bedre. En films succes drejer sig sig som regel om den er god, markedsføring og hvilke andre film, der har premiere omkring det tidspunkt, den udkommer, men yderst sjældent er det længden på filmen, der afgør det. Blade Runner 2049 er en af de bedste film i 2017, så jeg tror nærmere man skal se på de to andre faktorer.

#7

29. dec. 2017 11:22

2049 havde ikke den store konkurrence med andre film og havde en gigantisk marketingskampagne tilsat. problemet ligger et helt andet sted. det er en fortsættelse til en tung og eksistentiel scifi/neo noir fra 1982 som øvrigt heller ikke klarede sig godt i biograferne. dertil kommer spilletiden osv. det her er næppe en blockbuster som kan samle masserne men taler udelukkende til et meget lille publikum. jeg tror udmærket at filmstudiet vidste at det ikke ville gå alt for godt for filmen økonomisk set i biograferne, men håber nok ligesom originalen at den kan blive en klassiker med tiden og indtjene sit via fysiske medier, streaming osv.

#8

29. dec. 2017 13:16

#6 yes yes men den lange spilletid, har helt klart gjort den mindre succesfuld, for ja dem der så den kunne generelt godt lide den, kunne jeg også selvom den ikke er blandt årets bedste for mig, men den er langsom og det er den på grund af længden, og det holdte mange væk fordi det var almindeligt kendt den var langsom, og så som #7 siger også.

og så klarede hr scotts film sig væsentligt bedre end 2049, ikke at det er en konkurrence, men det er vel relevant nok at han udtaler sig, og så er hans film jo ikke nævnt som et konkurrence element, ej heller siger han at hans film var bedre, det er nævnt fordi at det var den han lavede imens, så igen der er ikke rigtig nogen pointe i sammenligningen, bare fordi at man laver en mindre succesfuld film kan man jo godt have en mening om en anden film.

#9

29. dec. 2017 13:31

#7 Nu er det så heller ikke størrelsen på markedsførringen, der afgør om markedsførringen har været god eller ej. Mange har netop påpejet namrkedsførringen som en af de væsentlige årsager, fordi man ikke rigtigt fortalte,hvad filmen handlede om. Jeg selv foretrækker det på den måde, hvis det er en film jeg under alle omstændigheder vil se, men hvis folk ikke kender til den første film, så kan jeg godt forstå argumentet. Ja og måske er målgruppen bare ikke større.

#8 Nu taler jeg så kun for mig selv, men jeg følte ikke den var langsom, den havde præcis den længde den skulle have. Og jeg giver altså ikke meget for hans meninger, når bortset fra The Martian, så er det vel rimelig lang tid siden han selv har leveret en film, der var god.

#10

29. dec. 2017 13:41

#9 tja jeg syntes den var langsom, men ser det nu ikke som noget dårligt, ikke alle film skal være hurtige. forstår ikke helt hvad det har med hans mening at gøre, så du giver ikke meget for din egen mening fordi du aldrig har leveret en god film eller hvordan ? hvad man leverer har jo ikke nødvendigvis noget at gøre med om ens mening, er god eller ej, du kan bare ikke lide den fordi at den går imod, hvad du ser som en af årets bedste film, mon ikke du havde givet mere for hans mening hvis den havde sagt, filmen havde en perfekt længde.

kan sagtens være det er forkert, men med de udtalelser du har kommet med om andre film, er det bare lidt hvad det peger hen på.

og føles lidt som om markedsførings kommentaren, handler mere om at dit argument, om at det var en af de faktorer der afgjorde om den klarede sig godt eller ej, og markedsføring handler vel ofte lige netop om størrelsen, for i sidste ende er det mængde af omtale der er afgørende.

#11

29. dec. 2017 14:02

#10 nu er det så bare at Ridley Scott udtaler sig om alting fordi... Han er Ridley Scott. Og det bliver altså trættende at høre på i længden. Længden af en film kan spille en rolle, men hvad jeg har hørt andre der har udtalt sig er det langt fra hovedårsagen. Og hvornår er Ridley Scott blevet ekspert i had der er årsag til om en film klarer sig godt/skidt. Han er kun en mand, men fordi det er Ridley Scott, så bliver det tillagt rimelig stor betydning, når der er mange andre der har udtalt sig, som har andre forklaringer.

#12

29. dec. 2017 14:13

#11 bestemt bestemt han har mange meninger, men det gør det jo bare statistisk mere sandsynligt at han rammer rigtigt på et tidspunkt ;)
der er ingen tvivl om at længden og sløvheden, har holdt mange fra at se den, men som sagt var det jo aldrig en film lavet til "pøblen" så ud fra det synspunkt er det jo fint, men i forhold til at tjene penge var det en klar fejl, altså desuden har han jo ret, det er bare ikke en endegyldig sandhed, der var flere ting der spillede ind :)

hvornår han er blevet ekspert, tja tænker han er mere en ekspert end nogen af os :)
hvornår er du blevet ekspert, hvornår er jeg blevet ekspert, det er bare meninger og teorier, hans er lige så gode som dine :)

#13

29. dec. 2017 17:10

Åh gud, Ridley Scott. Han har jo været gak i årevis efterhånden. Hvis blot han ville fokusere på at lave ingenting og aldrig igen give lyd fra sig, kunne vi nyde hans klassikere, uden at han skulle minde os om, at hans kreative dage var så langt bag ham. Ville pynte hvis James Cameron og George Lucas ville fokusere på det samme.

Iø varende det storslåede værk Exodus: Gods and Kings 2 timer og 30 min.

#14

29. dec. 2017 19:30

Kau

Han har ret, 2049 var alt for lang.
Jeg kunne sagtens klippe en masse ligegyldige ting ud af den, uden at man ville bemærke det.
Det burde man havde gjort.
Han nævner ikke noget om at det er grunden til at den storfloppede, han siger bare at den var langsom og lang, hvilket han har helt ret i.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger