Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 92

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  41%
 • Hellboy
  15%
 • Blade II
  13%
 • Pacific Rim
  11%
 • En anden film
  8%
 • Hellboy II: The Golden Army
  7%
 • Crimson Peak
  2%
 • The Shape of Water
  2%
 • The Devil's Backbone
  1%

#1

29. dec. 2017 19:12

Scott har givetvis ret, men det lyder unægteligt som om han har fået lidt ondt i røven over andre instruktører og produktioner på det seneste.

Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

#2

29. dec. 2017 19:20

altså for et firma som Disney, som på godt og ondt har en meget klar vision omkring hvad de vil have, giver det jo fin mening at gøre det på den måde :)

#3

29. dec. 2017 21:59

Det vi har set i ep. 7 og 8 er historier der lægger tæt op af den gamle trilogi og med en række scener der er twists af scener fra den gamle trilogi.

Jeg synes det er meget ærgerligt og lidt en falliterklæring at man ikke tør noget mere i historieskrivningen.

Personligt synes jeg Disney har hyret forkert og gået den forkerte vej selv om vi har fået nogle gode og underholdende film, men vi kunne have fået noget langt mere nyskabende inden for det gammelkendte univers og så hænger filmene ikke særlig godt sammen, måske fordi de ikke har skrevet alle tre film på en gang (i hvert fald i hovedtræk), men tager en ad gangen (bare et gæt).

Ridley Scott er bestemt ikke ham som dukker først op på min ønskeliste for Star Wars.

#4

29. dec. 2017 22:36

George Lucas kom med flere anbefalinger og råd til Disney omkring hvilke retning Star Wars univeret bør bevæge sig.
Disney valge at ignorere alle råd og vejledning som de fik...

#5

30. dec. 2017 00:35

#4 Det er så ikke helt korrekt, i hans ide til en historie for episode 7 indgik der en karakter ved navn Kira, der havde opdaget kraften, og opsøgte Luke, der havde skjult sig på en planet, og modvilligt begyndte at træne Kira. Kira er jo så Rey, som vi har fået i Disneys trilogi. Hvor mange ideer, og hvor forskellig Lucas' ide til episode 7-9 ville være i forhold til den trilogi vi får, finder vi måske ud af nogle år efter episode 9. Men vi kan dog allerede nu sige, at det ikke er alle ideer der blev forkastet.

Den instruktør jeg gerne så instruere bare en enkelt stand alone Star Wars film er for mig, og sikkert rigtig mange andre, Steven Spielberg. Det kommer dog højst sandsynligt aldrig til at ske, pga. has personlige venskab med Lucas. Og så har han tidligere afvist at instruere Star Wars Prequel trilogien. Man kan drømme om en alternativ tidslinje, og kun forestille sig, hvordan de film ville have være med Steven Spielberg som instruktør.

#6

30. dec. 2017 01:47

#5 eller christopher nolan / peter jackson kunne gøre det bedre end de nuværende. Tror der er en del instruktører som kunne gøre det bedre.

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#7

30. dec. 2017 02:42

#6 kunne jo også potentielt gøre det værre, er jo lidt svært at sige på forhånd, der er jo heller ingen af de to som ligefrem har lavet noget ligende før.

#8

30. dec. 2017 10:54

Undre da også mig, Gareth Edwards hvad har han lavet der var godt eller kendt ud over Godzilla? Men der imod J.J Abrams, han burde være klogere, men lavede stadig en middel Star Wars film, der Var en genindspilning af en af de første.
Rian Johnson er den første der har givet mig en Star Wars film siden 80erne. Selv om der er mange der ikke kan lide, så kan jeg :)

#9

30. dec. 2017 11:25

Den instruktør jeg gerne så instruere bare en enkelt stand alone Star Wars film er for mig, og sikkert rigtig mange andre, Steven Spielberg.Johnny42 (#5)

Ja Spoelberg ville jeg gerne se lave en Star Wars film, men tror heller ikke det kommer til at ske..man kan da håbe. Dog har han instrueret flere scener igennem tidens løb. Han fik lov at sætte sit aftryk på Mustafar duellen mellem Anakin og Obi-Wan og det er også rygter om at han faktisk instrueret noget af kampen imellem Rey og Kylo ren i Episode 7.

Så der er da lidt af hans stil i filmene. Jeg håber det bliver til mere.

#10

30. dec. 2017 14:11

#7 selvfølgelig - men jeg tror de vil stadig gøre et bedre arbejde end J.J abrams og Rian Johnson. Det var bare lige dem jeg havde i tankerne fordi de har lavet mega fede triologier - faktisk mine favoritter (Batman og ringenes herre).

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#11

30. dec. 2017 15:17

#10 jamen er enig deres trilogi arbejde er top klasse, men når de har det med at skifte instruktører betyder det jo ikke så meget, plus at der er alligevel stor forskel på en relativt realistisk batman trilogi og star wars, og ligeså med ringenes herre :)

det er jo lidt ligesom det vi snakkede om med tarantino og star trek, ikke vores første valg men nogen gange er sådan en chance godt givet ud :) andre gange not so much :P

#12

30. dec. 2017 17:23

#11 Enig enig - Kunne være sjovt at se en anderledes en. Det samme kan jo siges om Thor: Ragnarok og Taika Waititi som instruktør. Han kunne lave en Thor med god humor og underholdning i forhold til de tidligere Thor film.

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#13

30. dec. 2017 17:40

#12 præcis præcis, det mest åbenlyse valg, er ikke altid det bedste :)

#14

30. dec. 2017 18:32

#13 offtopic: fik du set Jumanji og hvis ja hvordan var den?

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#15

30. dec. 2017 18:34

#14 watch out morten will smite you :P

men ja gjorde jeg da, og altså den leverer præcis hvad den lover, 2 timers underholdning, fandt den personligt mere underholdende end den gamle, men syntes så heller ikke den holder sig så godt efter 20 år eller hvor længe der er gået.

#16

30. dec. 2017 19:15

#15 Hahaha ja vi skal vist holde os tilbage på det :P

Lyder godt, var lidt bange for der var for meget humor med kevin hart og dårlig historie. Men hvis den er de 2 timers underholdning værd, så må jeg se om jeg kan hive den gamle med i biffen for at se den. Kunne nemlig godt lide den gamle og synes stadigvæk den er fin med Robin Williams.

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#17

30. dec. 2017 19:31

#16 tja altså den er gået all in på klicheerne i spil, så god historie er nok så meget sagt, men stadig underholdende :P

tja jeg syntes så det eneste der var noget værd i den gamle (nu ikke i de gode gamle dage) er Robin Williams :)

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger