Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 100

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  41%
 • Hellboy
  14%
 • Blade II
  13%
 • Pacific Rim
  11%
 • En anden film
  8%
 • Hellboy II: The Golden Army
  7%
 • Crimson Peak
  3%
 • The Shape of Water
  2%
 • The Devil's Backbone
  1%

#1

15. feb. 2012 20:49

Lyder bare som om han keder sig og vil lave et eller andet og tjene nogle penge. :( Kan ikke lide at han begynder at lave en film uden først at have en form for vision, hvilket det ikke ser ud til han har her. Men håber på det bedste.

#2

15. feb. 2012 20:49

Ridley, du laver bare alle de sci-fi film, du har lyst til!

#3

15. feb. 2012 20:59

#1 Det lyder da i langt højere grad til, at han er inspireret og glad. Hvis det tilmed udmønter sig i gode sci-fi historier og den sædvanlige overlegne billedside manden er kendt for, så må han for min skyld godt få Apple for det.

Jeg glemmer aldrig smagen af Werners ægte!

#4

15. feb. 2012 21:48

puhaa tror aldrig jeg har glædet mig så meget til en film som jeg glæder mig til Prometheus. Men jeg kan ikke lade være med at tænke på hvornår i Alien universet en foresættelse vil forgå? ... bliver spædende :)

#5

15. feb. 2012 22:08

#1, Det lyder da netop som om han IKKE keder sig? Det lyder som om han er glad for sci-fi-genren igen (?) og har lyst til at lave mere. Det må da være den bedste motivationsfaktor? :)

#6

15. feb. 2012 22:24

Ridley Scott er den seriøse Tarantino. Man skal vente og se hvad han rent faktisk laver fremfor at høre for meget efter hvad han siger at han har tænkt sig at lave.

Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.

#7

15. feb. 2012 22:30

Han er jo nok ikke så meget anderledes end så mange andre i den kreative branche. Visioner tager tid at udforme, og Ridley Scott deler bare lidt ud af, hvad han går og hygger sig med, indtil ideerne har taget helt form.

#1 - Øh, har du læst nyheden?

The only way to beat a troll is to not play their game.

#8

15. feb. 2012 22:38

Ridley Scott deler bare lidt ud af, hvad han går og hygger sig med, indtil ideerne har taget helt form.Riqon (#7)

Nemlig. Journalister har det bare med at rapportere hver eneste lille øf han udgyder som værende både det ene og det andet løfte. Han tænker bare højt. Det er langt fra sikkert han overhovedet laver en ny Blade Runner.

Personligt håber jeg på GI Jane II :-)

Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.

#9

15. feb. 2012 22:42

Jeg synes generelt at Ridley Scott er en rigtig dygtig instruktør, men der er slet ingen tvivl om at det er Blade Runner og Alien der er mine favoritter, så hvis det er den samme kreative energi har kører på nu så er denne nyhed da bare fantalastisk udover alle grænser :D

"Gotta love modern weapons tech. Easier for an one-armed man to fire a missile launcher than pull on his pants"

#10

15. feb. 2012 23:04

Det jeg tager til mig fra den nyhed er at han sgu har fået blod på tanden igen mht. scifi, for det er godt nok min yndlings-genre og der kommer bare ikke nok gode film af den slags.

#11

15. feb. 2012 23:04

Sidst, men ikke mindst, nævnte instruktøren, at hans tilbagevenden til sci-fi-genren med hans kommende film "Prometheus", der foregår i "Alien"-universet, gjorde ham så glad, at han der fik idéen til endnu en "Blade Runner".

Ikke noget at sige til, det er også den bedste genre :p

#12

16. feb. 2012 00:31

#5 og #7 ->

#1 har da fuldstændig ret. Det lyder da til at han bare sat sig for at lave en fortsættelse, eller hvad det nu bliver til.. og at han ikke er afklaret med om Decker skal med, er en rimelig vigtig brik at være i tvivl om.

Scott og Warner Bros. er godt klar over at Blade Runner har en kæmpe fanskare - dermed ville en ny film, have gode muligheder for at blive en god investering, men som man så ofte har set, ikke lig med en god film.

#13

16. feb. 2012 08:13

Decker? Whut? Han hedder Rick Deckard, damnit!

Tidligere: utyske/drebble

#14

16. feb. 2012 08:23

Syntes den virkelige nyhed er her at der muligvis er en to'er i tankerne til prometheus.

det får mig virkelig til at tænke at dette er en stærk selvstændig film i et "kendt" univers der har mange flere historier i sig frem for bare at være en penge maskine der lever på andre films universer og dermed hype og alt det der. glæder mig også max til prometheus.

What are your names, Neil and Bob, or is that like what you do?

#15

16. feb. 2012 09:45

#3+5+7 Det jeg mener er at når instruktører plejer at gå igang med en film uden at have en ide om hvor de vil hen med den, så bliver det tit ikke noget specielt. Men selvfølgelig også omvendt at de kan have en god ide, for så at ødelægge den pga. dårlig instruktion og hvad ved jeg. Jeg syntes selv at det er let at se på mange film om instruktøren vil noget med en film, eller om det bare er for pengenes skyld, og det ligger jeg meget vægt i.
Men det er selvfølgelig ikke altid, og jeg har dog tiltro til Scott så håber virkelig på det bedste da Blade Runner og Alien også er blandt min film top 10.

#16

16. feb. 2012 09:50

#3+5+7 Det jeg mener er at når instruktører plejer at gå igang med en film uden at have en ide om hvor de vil hen med den, så bliver det tit ikke noget specielt.dix3n (#15)

Men han er jo også kun igang med at udforme idéen og få skrevet et manuskript.

"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."

#17

16. feb. 2012 09:55

#15 Hvilket er fair observationer og som stor fan af mandens sci-fi klassikere, er det da også farligt, sådan at give sig i kast igen, med det helligste hellige. Men for Prometheus' vedkommende, så ser det heldigvis ud til, hvis man skal tage rygterne for gode varer, at historien man har "fundet på", giver god mening iht. at udforske universet mere og med et nyt "take".

Blade Runner er mere en "sort boks" lige nu, uden idé. Men vil tro, at Ridley er meget obs på, at hans hjertebørn ikke "lider overlast" og der ikke bliver hevet en idiotisk historie frem. Han ved godt, at han er i færd med at pille ved noget, en stor skare af hans fans er meget ømfindtlig med. Så han sætter nok historien i udbud som med Prometheus og så vil folk som Jon Spaihts og Damon Lindelof og en masse andre, nok lægge hovederne i blød. Prometheus historien blev jo også vendt nogle gange, førend Ridley var tilfreds.

4 meninger om Drive: http://www.cinefil.dk/?p=1178

#18

16. feb. 2012 10:49

#3+5+7 Det jeg mener er at når instruktører plejer at gå igang med en film uden at have en ide om hvor de vil hen med den, så bliver det tit ikke noget specielt. dix3n (#15)

Det er netop derfor jeg spørger, om du overhovedet har læst nyheden, for den fortæller jo, at han netop ikke er gået i gang med at lave en film(!) og da slet ikke uden at have en ide om, hvor han vil hen. Nyheden fortæller, at han allerede nu gør sig overvejelser. Og heller intet i nyheden indikerer, at han "bare" gør det for pengenes skyld - tværtimod virker han på mig meget lidenskabelig i forhold til sit arbejde, og som om han gør det, fordi han kan lide det. Så jo, jeg forstod godt, hvad du mente - jeg syntes bare ikke, det gav mening i forhold til nyheden. ;)

#1 har da fuldstændig ret. Det lyder da til at han bare sat sig for at lave en fortsættelse, eller hvad det nu bliver til.. og at han ikke er afklaret med om Decker skal med, er en rimelig vigtig brik at være i tvivl om.Baby Strong (#12)

Nyheden fortæller, at Ridley Scott er så fascineret af sci-fi som genre og de universer, han har skabt, at han allerede nu gør sig overvejelser om, hvordan han kan bygge videre på det. Nyheden siger jo ikke, det bliver en fortsættelse, men siger, at han tager udgangspunkt i universet, han har skabt, og at historien endnu ikke er udformet. Så tidligt i hans tænkestadier er det da fair nok at være i tvivl om de vigtige brikker. De gode ideer kommer ikke ud af det blå, klar til at blive optaget, men skal arbejdes med i god tid. Har du nogensinde forsøgt at forberede en tale eller skrive en novelle? Hvis man har gjort sig umage i forberedelsen, så bliver produktet stort set aldrig, som man først havde forestillet sig. Det er denne kreative proces, nyheden viser, at Ridley Scott tager alvorligt...hvilket er en rigtig god nyhed! (så nej, #1 tager fuldstændig fejl :p)

The only way to beat a troll is to not play their game.

#19

16. feb. 2012 14:02

så nej, #1 tager fuldstændig fejl Riqon (#18)

Nemlig og enig og præcis!!! Det er jo ikke sådan at man normalt lige vågner op og så har man hele billedet for sig af en historie, karakterer osv. Man starter med et ønske om at man godt kunne tænke sig at lave noget i retning af....., en lille tanke der tager form, en grund-ide som man bygger videre på og så ender med MÅSKE med et-eller-andet.

I have my principles - And if you don't like them, I have others

#20

16. feb. 2012 14:07

That guy gets it :P

The only way to beat a troll is to not play their game.

#21

16. feb. 2012 16:28

Ridley, du laver bare alle de sci-fi film, du har lyst til!Gasivodo (#2)

HØRT! :-)

Vincent Hanna: I'm angry. I'm very angry, Ralph. You know, you can bang my wife if she wants you to. You can lounge around here on her...

#22

16. feb. 2012 17:20

RICK... DECKARD...!

*kravler ned fra min sæbeboks*

Tidligere: utyske/drebble

#23

16. feb. 2012 19:17

Egentligt lidt skørt, manden laver to a verdens allerbedste og ypperste sci-fi-film og lader så genren ligge i små 30 år?

Men godt at han er tilbage til genren !

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger