Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 99

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  40%
 • Hellboy
  14%
 • Blade II
  13%
 • Pacific Rim
  11%
 • En anden film
  8%
 • Hellboy II: The Golden Army
  7%
 • Crimson Peak
  3%
 • The Shape of Water
  2%
 • The Devil's Backbone
  1%

#1

5. nov. 2011 18:01

Alcon havde jo lavet filmen med eller uden Scott, så det er en smule betryggende at han har valgt at involvere sig.

Men med det sagt, så føler jeg ikke at vi behøver en fortsættelse til "Blade Runner".

#2

5. nov. 2011 18:26

enig med #1 Blade Runner er dyb nok i sig selv. men skal de endelig lave en, så håber jeg virkelig de laver en helt anderledes historie med andre karakterer og problemstillinger

#3

5. nov. 2011 18:27

De to film der gjorde Ridley Scott "udødelig": Alien og Blade Runner, var slet ikke originale Scott ideer. Scott var heldig at blive involveret i dem, og hans udførelse var naturligvis flot.
Men at betragte Scott som "geniet bag Alien og Blade Runner" er misvisende, og at tro at hans funktion som hovedmand bag de nye historier i de to respektive universer sikrer os film af samme kaliber er problematisk.

#4

5. nov. 2011 19:38

Jeg håber de med 'sequel' bare mener en film i samme univers, der finder sted efter etteren. Der vil intet komme ud af at involvere Deckart og Rachael.

#5

5. nov. 2011 20:03

En fortsættelse uden hovedrollen fra den første film, lyder umiddelbart ikke som en fortsættelse i den forstand jeg forstår ordet. Men hvis den bare foregår i samme univers som den første film, er jeg nogenlunde med på ideen. Dog behøver jeg ligesom de tidligere kommentarer i tråden ikke denne film. Den første film er blandt de bedste, jeg har set, og den afrunder alt fint i sin historie.

"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"

#6

5. nov. 2011 20:23

Jeg er positiv overfor filmen. Hvis den er velskrevet, kan den blive super. Jeg tænker lidt på, hvordan man genskabte "Tron" hvilket imho. var en kanon film, og suplerede den oprindelige på en god måde.. Det KAN lade sig gøre med de rette folk ;)

I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I've watched C-beams glitter in the...

#7

5. nov. 2011 22:29

Scott siger, at han er tæt på at finde en manuskriptforfatter, der kan hjælpe ham med hans vision, og at de faktisk er kommet ret langt med projektet.

Telepati er det nye sort.

... as surely as there's a mouse behind your ear.

#10

6. nov. 2011 22:46

PJP

Vil lige høre kære Filmz brugere... hvad for en version af Blade Runner er den bedste ?... (har ik fået set den endnu <_< )

#11

6. nov. 2011 22:56

Vil lige høre kære Filmz brugere... hvad for en version af Blade Runner er den bedste ?... (har ik fået set den endnu <_< )PJP (#10)

Jeg har kun set Final Cut versionen, som er den bedste sci-fi film jeg nogensinde har set, så den kan du rolig kaste dig ud i. :)

"My first girlfriend turned into the moon." "That's rough, buddy."

#12

6. nov. 2011 23:01

Final Cut, jeg har været vild med Blade Runner, siden jeg så den som forholdsvis ung knægt engang i 80'erne og var i årevis tilhænger af biografudgaven, i modsætning til den såkaldte Director's Cut.

Final Cut fejer dog alle tidligere udgaver af bordet, så køb den og køb den gerne på blu-ray, hvis du har mulighed for det. :)

Tidligere: utyske/drebble

#13

7. nov. 2011 13:37

Final Cut og Director's Cut er stort set den samme. Der er fordele og ulemper ved dem begge, men de er så små, at det er helt lige meget hvilken af dem du vælger.

"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"

#14

7. nov. 2011 13:55

#3

At det ikke er Ridley Scotts egne ideer er rigtigt nok, men i tilfældet Alien vil jeg nu fremhæve, at det var Ridley Scotts ide at få H. R. Giger med ombord som concept artist. Hvad ville Alien have været uden Gigers design? Det var noget af det Ridley Scott bibragte til Alien filmen.

Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah

#15

7. nov. 2011 15:43

#10

Final cut.

Forskellen på final og directors er stort set bare der er rettet nogle fejl.

Den oprindelige version er klart den værste, den har en tåbelig lykkelig slutning, og en voiceover af Deckard, der får ham til at lyde som en mere moralsk person end han fremstår i selve filmen.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger