Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 170

Bedste Liam Neeson-film?

 • Schindlers liste
  54%
 • Taken
  35%
 • En anden film
  5%
 • The Grey
  5%
 • Non-Stop
  1%
 • Sidste stop
  0%
 • Run All Night
  0%
 • Begravet i fortiden
  0%

#1

10. jan. 2018 07:42

han kunne også prøve at lave en helt ny film, der ikke er en opfølgning. Nej, det er nok for vild en tanke :-)

Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

#2

10. jan. 2018 10:45

Hvis han vil lave en opfølgning, så lav en sequel the Gladiator :-)

#3

10. jan. 2018 12:04

Please nej Ridley - du har ikke lavet nogle gode film i lang tid. Så hellere prøv noget originalt. 2049 synes jeg var langtrukken ja, men stadig en fed film og visuelt rigtig flot med effekter (hvilket jeg synes fortjener som oscar).

#2 Nej han skal ikke pille ved en fortsættelse af det gladiator. Dog kunne jeg godt se ham evt. historien om spartacus i stedet - men der har vi allerede serien som er fed.

I was once in a story... guess what, I was awesome!

#4

10. jan. 2018 17:38

#2 Jeg har faktisk hørt om et script til Gladiator 2, hvor Russell Crowe skulle vende tilbage som Maximus, hvor ham vendte tilbage i en falden kristen martyrs krop. Sådan en film har jeg godt nok ingen interesse i at se. Alle film der findes har ikke brug for en 2'er. Nogen gange er det bedste faktisk bare at lave en god film, og herefter gå videre til andre projekter. Hvis han kom op med en anden god historie, der foregik under det romerske emperium, så vil jeg være open for sådan en, for det er godt nok længe siden vi har fået en god en af slagsen, jeg vil foretrække at den absolut ikke har noget med Gladiator at gøre.

Mht Scotts udtalelser, så vil jeg være åben over for det, men jeg har dog ikke de store forventninger, da han godt nok har trasket rundt i Alien/Prometheus universet længe og skiftet retning i de film 117 gange. Det værste han så også kan gøre, er at tvinge en Blade Runner/Alien connection ind i filmene, noget han også har udtalt sig om mange gange.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger