Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 23

Bedste film med den danske titel "Dobbeltspil"?

 • Double Jeopardy (1996)
  61%
 • Reindeer Games (2000)
  22%
 • Backstabbing for Beginners (2018)
  4%
 • Sleuth (1972)
  4%
 • Masquerade (1988)
  4%
 • Sleuth (2007)
  4%
 • Nightkill (1980)
  0%

#1

13. apr. 2017 17:01

Der har da vidst været noget om at Deadpool også vil være med i Infinity Wars. Måske hvor han så skal forestille at være Deadpool fra det univers... dunno. Så længe det ikke er den underlige Deadpool fra Wolverine.

#2

13. apr. 2017 22:47

#1 det er vist på det meget løse rygte plan men ville være fint :D men altså kan ikke rigtig se problemet det er jo ikke fordi han ligefrem ligner sig selv i Thanos kostumet

#3

14. apr. 2017 15:41

#2 Nej, altså de er jo skuespillere. Har lige set et afsnit Orphan Black, der er den samme skuespiller mere end 7 forskellige i den serie.

Og ja, specielt når at hans kostume som Thanos er som det er, så tror jeg ikke lige man sidder og føler de to karakterer skulle være den samme person. Desuden er det jo egentlig ikke samme univers, for Deadpool skal jo ikke forestille at være i X-Men eller Avengers film universet. Der er hints om det, men så vidt jeg har forstået så har han sit eget univers, så det giver dem nogle flere friheder med hvad de kan gøre med ham, så det er en del af Marvel multiverset, men det er det tætteste de kommer.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger