Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 103

Hvem ser du helst som Star Wars-instruktør?

 • Christopher Nolan
  26%
 • Denis Villeneuve
  25%
 • En anden
  10%
 • Peter Jackson
  9%
 • Joss Whedon
  8%
 • Taika Waititi
  7%
 • Tommy Wiseau
  6%
 • Ridley Scott
  5%
 • Zack Snyder
  3%
 • Patty Jenkins
  2%

#1

5. jan. 2017 10:25

Debatten omkring fx gyserfilm på det område var jo også stor tilbage i 70'erne og 80'erne, hvor mange mente, det var lidt en sekundær genre, der ikke helt fortjente at være med i sådanne kåringer. Det ændrede sig med The Silence of the Lambs; måske kunne det samme være tilfældet her, hvis man virkelig rammer hovedet på sømmet.

Personligt må jeg dog nok indrømme, at hvis ikke The Dark Knight kan kvalificere sig til en oscar-nominering, da har jeg nok desværre lidt svært ved at tro på, verden er klar til at anerkende en film fra genren som en legitim kandidat til de helt store priser.

#2

5. jan. 2017 14:56

#1 tja ifølge traileren til Logan virker alt om superhelte nærmest sekundært. Det er selvfølgelig svært at vurdere før man har set den. Jeg synes selv på ingen måde at The Dark Knight havde fortjent andet end det den vandt (supporting actor og sound editing).
Kunne været fedt hvis Hugh Jackman kunne løbe med en Oscar for sin sidste omgang Wolverine. Jeg kan godt lide superheltefilm, men der har endnu ikke været nogen der fortjente en Oscar nominering for bedste film. Forhåbentlig kan det blive Logan!

#3

5. jan. 2017 18:02

X&O

Dark Knight skulle så meget have haft en nominering. Men okay. Den var med til at ændre antallet af nomineringer i Bedste Film kategorien, det tæller vel også for noget.

#4

5. jan. 2017 20:54

Kan han da ikke mene seriøst

King

#5

6. jan. 2017 06:43

The Dark Knight var jo en klasse film. Derfor kunne den aldrig vende en Oscar. Det er en elitær kaffe og rygklappe klub.

I år, uanset hvor smal den er, så bliver det en film med sorte skuespillere der vinder. Ellers er det jo racistisk. Hvem husker ikke hele Oscarssowhite tingen, hvor de korrekte svælgede i korrekthed.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger