Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 198

Bedste Liam Neeson-film?

 • Schindlers liste
  52%
 • Taken
  37%
 • En anden film
  6%
 • The Grey
  4%
 • Non-Stop
  1%
 • Sidste stop
  0%
 • Run All Night
  0%
 • Begravet i fortiden
  0%

#1

22. oct. 2015 15:29

kan være at Luke har trænet Kylo Ren kun en ide og derfor har Kylo Ren Lys sværd.

#2

22. oct. 2015 17:31

Jeg er stadig af den overbevisning, at Luke er "gone Hermit" og hjælper the light side :)

#3

22. oct. 2015 17:33

Ja tvivler også på han er gået sort, vilde være en skam at vide allerede nu, tænker ikke lige det her site, de har alle næsten nævnt det.

#4

22. oct. 2015 18:11

Ja det ville heller ikke give meget mening med hans tale i den anden teaser trailer. Tror heller ikke han er gået dark, der er jo både Kylo Ren og supreme leader Snoke og vi ved jo alle at Ren spilles af Adam Driver og Snoke af Andy Serkis.

#5

22. oct. 2015 18:20

Han spiller vel en "yoda" rolle i filmen, er på en planet bla bla, så ser man mere til ham i den næste film, tror jeg.

#6

22. oct. 2015 21:41

Der er så mange der tror det her, hvilket jo er helt latterligt. I 'Return of the Jedi' valgte Luke jo døden, frem for at dræbe sin far og gå over til the dark side. Hvorfor skulle han så pludselig skifte side igen, af sig selv? Bortset fra shock faktoren, giver det jo igen mening. Som Geekalot skriver, så spiller han jo bare Yoda i den nye trilogi. Yoda var heller ikke på den originale plakat til Empire Strikes Back.

"A day without laughter, is a day wasted." –Charlie Chaplin

#7

23. oct. 2015 00:14

Min teori er også at Luke er gået i skjul fra the empire og han kommer sikkert først fremefter 2/3 af filmen for at redde de andre. Hvis JJ Abrams og Disney virkelig har været så ubeskrivelig dumme at gøre Luke ond, vil det blive et tilbageslag for Star Wars som muligvis vis vil have potentiale til at ødelægge hele franchisen.

Jeg tror simpelthen, at Luke ikke er med på plakaten fordi at det dels handler om, at de nye film 7,8 og 9 handler om de "nye" helte/heltinder som muligvis skal overtage efter de "gamle" og fordi at det vil være for afslørende for handlingen hvis Luke var på plakaten.

Jeg har en teori om, at Kylo Ren muligvis er Jacen Solo (Han Solo og Prinsesse Leias ældste søn) som har vendt sig mod The Dark Side.

#8

23. oct. 2015 01:47

Ved ikke om Luke er gået i skjul, men vil mene der kan være mange forklaringer på hvorfor han ikke er med. Det betyder vel mest bare at han ikke har en større rolle. Kan vel også være at nogle af hans fjender rent faktik har fanget ham?

Historiemæssigt giver det i hvert fald ingen mening at gøre ham ond. Han blev jo testet flere gange igennem de 3 film han var med i og som andre skriver, så giver det ingen mening at han så alligevel ender med at skifte side. Kan ikke se hvordan de skulle lave historien så det ville være troværdigt på nogen måde.

#9

23. oct. 2015 02:04

Det kunne også være at Luke er død og at han kun optræder som et force ghost i filmen og at han har trænet hende den nye allerede før filmens start :)

#10

23. oct. 2015 05:48

Har en ven som tror ret heftigt på dette rygte. Jeg begyndte at grine af ham og spurgte om han virkelig mente at Luke var "Ren" Der var jeg også sådan lidt. Igennem 4,5,6 bliver han testet i alt og lader sig egentlig dø, men bliver reddet af sin far (Der er så meget godhed i Luke, at han kan redde sin egen far, som er/var DARTH FUCKING VADER!?!?!?!?. Hvorfor fanden skulle han så blive ond? Det giver ingen mening at all! En kæmpe brøler, hvis det er tilfældet. Jeg tror han skal bruges som tovholder til de andre karakterer fra slutningen af episode 7 og frem til slutningen på episode 9

#11

23. oct. 2015 08:35

Come on.. Luke er og bliver aldrig ond. Dilemmaet har han stået overfor, og han traf valget at dø frem for at gå over på den mørke side. Det vil slet slet slet ikke give nogen som helst mening, at Luke skulle være Kylo. Hvorfor tror folk dog også det? Altså jeg forstår vitterlig ikke, hvorfra folk har den ide?

Kylo spilles af Adam Driver. That's it. Hvad diskussionen hellere burde gå ud på, er om Kylo er i familie med Skywalker (Leia, eller Luke). Er Kylo og Rey søskende eller fætter/kusine? Er Kylo Han og Leias søn, og Rey Lukes?

At man i stedet snakker om, at Luke skulle være ond, og bare fordi han ikke er på plakaten... no way bro! Som en anden påpeger så var Yoda heller ikke på plakaten dengang. Hvis Luke har en meget lille rolle, så giver det da mega god mening, at han ikke er på plakaten. Der er i øvrigt alt for mange karakterer på plakaten.

Lad os nu bare glæde os over, at JJ hemmeligholder Luke endnu, så vi kan fryde os over hans tilbagekomst på biograflærredet.

Jeg synes i øvrigt, at det er fantastisk at opleve, hvordan JJ formår at hemmeligholde så meget af filmens plot og informationer om karaktererne, når man tænker på tendensen med nutidens trailere og filmklip. Føler at vi er tilbage i et lejde, som er "det normale". Altså hvor man stadig kan glæde sig til at se en film, uden man ved særlig meget.

Stor ros til JJ.

#12

23. oct. 2015 20:45

Rendte lige på den her fan trailer :) satme godt lavet https://www.youtube.com/watch?v=DVl4MYER0Zc

#13

24. oct. 2015 00:16

Fedt. Kunne sagtens se Luke som Sith/Dark Side

#14

30. oct. 2015 18:37

Hvor er C3PO ? Se spoiler >>

Eller har de bygget ham om til den lille droide ved siden af R2D2 ?

måske :P

#15

30. oct. 2015 18:42

#14 han har været samme med Luke på en "øde" planet, derfor Luke er gået amok og blevet ond :)

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger