Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 117

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  44%
 • Blade II
  14%
 • Hellboy
  14%
 • Pacific Rim
  11%
 • En anden film
  7%
 • Hellboy II: The Golden Army
  6%
 • Crimson Peak
  3%
 • The Shape of Water
  2%
 • The Devil's Backbone
  1%

#1

27. nov. 2012 22:26

Kunne være awesome, god skuespiller. Hvem mon den anden skuespiller er?

#2

27. nov. 2012 22:28

Enig han er en god skuespiller.. men han ligner jo bare en lille dreng.. har er sku da for lille til og spille Batman IMO..

#3

27. nov. 2012 22:43

Syntes bestemt ikke godt om! I The Dark Knight Rises ligges der jo op til at han bliver Robin da det er hans navn. Så med mindre filmen er ude i fremtiden så det bliver noget ala Fremtidens Batman (den der kørte på CN da man var barn, hvor den rigtige Batman er en gammel mand) syntes jeg det ville være dumt at gøre ham TIL Batman.

En erstatning = OK

En direkte efterfølger = NO GO

#4

27. nov. 2012 22:51

Enig han er en god skuespiller.. men han ligner jo bare en lille dreng.. har er sku da for lille til og spille Batman IMO..Terning (#2)

Enig! Han skal nok i træningscenteret :-)

#5

27. nov. 2012 22:54

Han skal da på den lede beefcake kur hvis han skal spille batman :)

#6

27. nov. 2012 23:18

Syntes bestemt ikke godt om! I The Dark Knight Rises ligges der jo op til at han bliver Robin da det er hans navn.Sverkel (#3)

Robin bliver også til Batman i tegneserien.

#7

27. nov. 2012 23:19

Ville i min optik være tosset, når han jo er Se spoiler >>

robin

i filmen.. men okay. Hvis de vælger at lægge filmen op ad tegneserien..

#8

27. nov. 2012 23:22

Jeg håber det ikke er sandt. Mest fordi jeg håber, Justice League-filmen holder nallerne fra Nolanverset.

The only way to beat a troll is to not play their game.

#9

27. nov. 2012 23:28

Alternativet er vel Nightwing, hvis han ikke ender med at være Batman.

#10

27. nov. 2012 23:40

Robin bliver også til Batman i tegneserien.Kyllingebenet (#6)

Okay det vidste jeg så ikke? Syntes dog stadig det er forkert da Batman for de fleste jo er Bruce Wayne.

#11

27. nov. 2012 23:43

Jeg siger nej tak, og giv rollen til en anden, ikke fordi JGL er dårlig men synes JL skal holde sig væk fra Nolans bat univers, som Riqon siger.

"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".

#13

28. nov. 2012 08:00

Okay det vidste jeg så ikke? Syntes dog stadig det er forkert da Batman for de fleste jo er Bruce Wayne.Sverkel (#10)

Bruce Wayne forsvinder i en periode i tegneserierne og Dick Grayson overtager rollen som Batman, da man antager, at Wayne er død.

Det er dog forholdsvis kortvarigt og Joseph Gordon-Levitts rolle i TDKR, Blake, er ikke en figur fra tegneserierne og er ingen af de personer, der har været Robin i tegneserierne. Derfor vil det heller ikke give mening, at lade ham spille Blake igen, fordi, som du selv skriver, folk sætter lighedstegn mellem Wayne og Batman, ikke Nolans forsøg på fanservice og Batman.

Tidligere: utyske/drebble

#14

28. nov. 2012 08:35

Jeg håber det ikke er sandt. Mest fordi jeg håber, Justice League-filmen holder nallerne fra Nolanverset.Riqon (#8)

Amen!

Lad nu for pokker være med at blande Nolan's univers ind i Justice League! Det giver ingen mening. Hele ideen bag Nolan's film var jo netop at fokusere på at gøre det så realistisk som muligt, og jeg er ked af det, men Wonder Woman, Green Lantern, Superman og The Flash hører ikke til i den afdeling da de jo netop HAR superkræfter.

Lad nu den trilogi ligge, den er blevet afsluttet perfekt. Reboot Batman, hvis i endelig skal. Bare hold nallerne fra Dark Knight trilogien.

Jeg er stor fan af Levitt, han er en utrolig dygtig skuespiller men håber virkelig at han holder sig kilometer væk fra Justice League.

Og jeg ville satme gerne se at Justice League blev fantastisk, på størrelse med The Avengers. Men det virker ærlig talt som om at det er lidt rushet og bare skal smides på samlebåndet oven på The Avengers' succes.

Glæder mig utroligt til Man Of Steel, men håber for alt i verden at de caster en ny Batman til Justice League, så hvis filmen ender med at floppe, fucker den i det mindste ikke Nolan's film op.

"And to what do I owe this dubious pleasure?" - Evil Ed Thompson

#15

28. nov. 2012 10:27

Synes de skal lade ham spille Batman i JLA-filmen - men - der er ikke nogen grund til at vise Batman uden maske i filmen.

I mange af tegneserierne, er han ofte bare mystisk og über-cool, også over for sine med-helte.

Så skal vi fans ikke gå og tage stilling til, om han skal forestille at hedde Wayne, Robin, eller en tredje - det er bare Batman, altså en mand med en flagermusedragt, der uddeler tæv :)

#16

28. nov. 2012 10:48

Så elendigt som TDKR sluttede så skal han jo være Robin det ligger den jo op til. Jeg nyder stadig de to to første Dark knight film og glemmer bare den sidste. De burde vente nogle år før at sparke gang i Batman igen, og når de gør så lad være med at gøre ham til en vatpik som i den sidste, og så brug en skuespiller inde i dragten som kan slås feks Scott adkins.

King

#17

28. nov. 2012 10:51

Og nej det blev desværre ikke den perfekte trilogi, jeg vil dog mene at Bane bar hele filmen, og catwoman var med til at trække den ned sammen med en meget slap Batman. Fordi min forventninger var kæmpe så blev skuffelsen osse stor.

King

#18

28. nov. 2012 10:55

Han er jo hverken høj eller macho nok.

#19

28. nov. 2012 10:58

Det lyder som en and

"You fuhl no man can kil me die no ay not man" - Erlingur666 "Do not talk to me about pork when we have a crisis on my...

#20

28. nov. 2012 11:00

#3 den tvserie du taler om hedder Batman Beyond som forgår i år 2039, det handler om Terry McGinnis en almindelig 17 årige studerende, som en dag finder ud af hans far er blevet dræbt, samme nat kommer Jokerz som vil dræbe Terry, men der kommer Bruce Wayne og hjælper ham, Terry vil takke ham men Bruce prøver at skjule sig fra ham. Senere finder Terry ud af Bruce var Batman, og lader ham være Batman for et stykke tid. Kan ikke huske så meget om det har ikke set den i 6 år. Vil faktisk hellere se en film om ham, Adam West spiller den gamle Bruce Wayne og Joseph Gordon-Levitt kan spille Terry/Batman, så for han idet mindste lov til at spille Batman

Tidligere kendt som Nafie

#21

28. nov. 2012 11:06

den der kørte på CN da man var barnSverkel (#3)

Du bør nok udskifte "man" med "jeg". :p

Selv så jeg "Batman Beyond", da jeg var i midten af 20'erne, at jeg så stadig er barnlig, er en anden sag. :p

Tidligere: utyske/drebble

#22

28. nov. 2012 12:01

BN

Så elendigt som TDKR sluttededanish99 (#16)

Huh? Det var da den mest medrivende afslutning man overhovedet kan forestille sig!

'The Dark Knight' havde en masse styrker, der i mine øjne gør den til et mesterværk, men jeg havde ikke den samme følelsesmæssige forbindelse til Batman/Bruce Wayne som jeg har i 'The Dark Knight Rises' (og havde i 'Batman Begins'). Og for mig er dette noget af det ypperste en film kan gøre.

Og nej det blev desværre ikke den perfekte trilogidanish99 (#17)

Jo, det gjorde det faktisk - for nogle af os. ;-)

jeg vil dog mene at Bane bar hele filmendanish99 (#17)

Bane var en fantastisk skurk, men for mig var de allerbedste scener dem med Batman. Gennem hele trilogien har jeg altid fundet det mest interessant at følge Batman - ikke at se på skurkene. I sidste ende er det Batman/Bruce Wayne jeg venter på at se, uanset hvor velspillede skurkerollerne er.

Christian Bale, som ikke

catwoman var med til at trække den ned sammen med en meget slap Batman. danish99 (#17)

Jeg er aldeles lamslået. Catwoman/Selena Kyle var efter min mening forrygende, og ikke siden "I'm Batman"-scenen i 'Batman Begins' har Batmans opdukken på arenaen givet mig gåsehud og skabt fryd hos den eventyr-begejstrede knægt, der stadig gemmer sig inde i mig.

http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/

#23

28. nov. 2012 12:44

Enten har jeg misforstået slutningen på The Dark Knight Rises, eller også har flere brugere i denne tråd misforstået den. Tror mest på det sidste, overraskende nok ;)

Se spoiler >>

TDKR slutter ikke med at lægge op til, at Joseph Gordon Levitts karakter skal være Batmans medhjælper, Robin. Det er han jo i en eller anden forstand allerede. Den lægger tværtimod op til, at han skal være den nye Batman (ikke Robin) og bære faklen videre, jf. de mange ting der siges i løbet af filmen om, at enhver i princippet kan bære masken, fordi Batman er et symbol for folket.

The only way to beat a troll is to not play their game.

#24

28. nov. 2012 15:24

# 23 kan ikke se hvad du mener så helst tie stille, jeg kan også rime det: kan ikke se hvad du prøver at sig så ti

Tidligere kendt som Nafie

#25

28. nov. 2012 15:29

#23: Nej, jeg synes også at din tolkning(som jeg deler) er den eneste rigtige. At han så hedder noget med Robin er udelukkende et "nod" til fansne uden at gå hele vejen ud.

"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."

#26

28. nov. 2012 15:30

#23

Jeg er ganske enig i den betragtning.

Se spoiler >>

Oven i hatten synes mange (ikke nødvendigvis lige i denne tråd) at se slutningen som oplæg til endnu en film.

I mine øjne viser slutningen netop blot den perfekte slutning på den ring, der igennem trilogien har været Bruce Waynes rejse som Batman. Som du skriver, så snakker i filmen en del om dette med at Batman er et symbol og ikke en bestemt person.

Waynes tur er slut - en anden kan tage over. Som for at sige, at blot fordi Wayne er færdig er det ikke ensbetydende med at Gotham ikke beskyttes.

Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!

#27

28. nov. 2012 16:11

#22

Helt enig, jeg var også helt medrevet af slutningen. Har ikke været så rørt at en slutning på en franchise siden Ringenes Herre. TDKR havde et andet følelsesmæssigt punch en TDK og syntes den sluttede smukt. Der var dog småting jeg gerne så ændret, som Se spoiler >>

Bane's død

og Bruce's forhold til Miranda Tate måtte gerne have fået lidt mere dybde da det Se spoiler >>

havde tilføjet et ekstra suckerpunch når man så fandt ud af at hun var Talia

Også enig i at Bane var fantastisk, klasseskurk og frøken Hathaway var i topform og tror hun overraskede rigtig mange af hendes tvivlere. Glæder mig til at gense filmen på BD i aften ^^

"And to what do I owe this dubious pleasure?" - Evil Ed Thompson

#28

28. nov. 2012 16:13

#23: Nej, jeg synes også at din tolkning(som jeg deler) er den eneste rigtige. At han så hedder noget med Robin er udelukkende et "nod" til fansne uden at gå hele vejen ud.Kruse (#25)

I er ikke alene, sådan tolkede jeg det også. Hvis man tænker over det fungerede Blake jo som Robin bare uden kostumet, gennem meget af filmen. Det var en cool nod til fansene. I princippet ville det jo også bare være lidt dumt af Blake at bruge sit fødselsnavn hvis han skal lege superhelt :)

"And to what do I owe this dubious pleasure?" - Evil Ed Thompson

#29

28. nov. 2012 16:18

#23

Jeg er ganske enig i den betragtning.

Se spoiler >>

Oven i hatten synes mange (ikke nødvendigvis lige i denne tråd) at se slutningen som oplæg til endnu en film.

I mine øjne viser slutningen netop blot den perfekte slutning på den ring, der igennem trilogien har været Bruce Waynes rejse som Batman. Som du skriver, så snakker i filmen en del om dette med at Batman er et symbol og ikke en bestemt person.

Waynes tur er slut - en anden kan tage over. Som for at sige, at blot fordi Wayne er færdig er det ikke ensbetydende med at Gotham ikke beskyttes.

HonoDelLoce (#26)

Jeg har også hørt flere der har sagt "Der kommer da helt klart en 4'er eller en spin-off."

Medmindre hver eneste karakter døde og Gotham blev sprunget i luften i slutningen af filmen vil folk altid råbe "sequel!". En åben slutning er ikke nødvendigvis lig med en fortsættelse, bare se f.eks Inception. Det var, ligesom du så fint påpegede, en film der afsluttede full circle :)

"And to what do I owe this dubious pleasure?" - Evil Ed Thompson

#30

28. nov. 2012 16:18

Ville være et kedeligt valg, hvis rygtet holder stik.

#31

28. nov. 2012 17:03

# 23 kan ikke se hvad du mener så helst tie stille, jeg kan også rime det: kan ikke se hvad du prøver at sig så tiDr. Strange (#24)

:D

The only way to beat a troll is to not play their game.

#32

28. nov. 2012 17:05

I mine øjne viser slutningen netop blot den perfekte slutningHonoDelLoce (#26)

Ja, også det. Mente heller ikke den skulle forstås som et oplæg til en efterfølger, selv om det teoretisk set er muligt.

The only way to beat a troll is to not play their game.

#33

28. nov. 2012 21:17

Det ser heldigvis ud som om det bare er tomme rygter :)

http://www.totalfilm.com/news/joseph-gordon-levitt-s-reps-deny-justice-league-role

"And to what do I owe this dubious pleasure?" - Evil Ed Thompson

#34

28. nov. 2012 21:43

Udover det, så ville det ikke gøre mig noget med en ny fortolkning af Batman universet... Der behøver bestemt ikke gå mange år før det sker heller.

thecleansing.net : you call we kill

#35

29. nov. 2012 00:58

Ikke fordi, at jeg synes Gordon-Levitt skal påtage sig rollen som Batman i en Justice League film (Er helt med på at holde Nolans univers adskilt fra alt andet Batman relateret), men Levitt er jo sådan set igang med at beef'e sig op. Det sker vidst i forbindelse til filmen Don Jon's Addiction, som han instruerer og spiller hovedrollen i.

Og hvorfor skal Batman i øvrigt være en kæmpe beefcake? Ideén var jo netop, at alle kan tage masken og kappen over sig. Bruce Wayne kunne jo havde været en nok så stor beefcake, hvis han ikke havde en sag at kæmpe for, nemlig at beskytte sin barndomsby og medmennesker. Det er jo ene og alene også den instans, der gør at han gang på gang har kæmpet sig tilbage og trodset alle odds i Nolans film.

Men skal Levitt spille Batman i Justice League? Nej, absolut ikke. Nolans univers skal fredes og skal ikke relateres til andet med Batman, medmindre Nolan selv står bag det.

“Of course, it’s a friendly call. Listen, if it wasn’t friendly, you probably wouldn’t have even got it.”

#36

29. nov. 2012 22:19

NOOOOOOO!

Fin skuespiller men ffs da han er jo alt for lille :(

Danmarks værste "komiker" http://img687.imageshack.us/i/1281198900438.gif/

#37

29. nov. 2012 22:42

Se spoiler >>

Ikke fordi, at jeg synes Gordon-Levitt skal påtage sig rollen som Batman i en Justice League film (Er helt med på at holde Nolans univers adskilt fra alt andet Batman relateret), men Levitt er jo sådan set igang med at beef'e sig op. Det sker vidst i forbindelse til filmen Don Jon's Addiction, som han instruerer og spiller hovedrollen i.

Og hvorfor skal Batman i øvrigt være en kæmpe beefcake? Ideén var jo netop, at alle kan tage masken og kappen over sig. Bruce Wayne kunne jo havde været en nok så stor beefcake, hvis han ikke havde en sag at kæmpe for, nemlig at beskytte sin barndomsby og medmennesker. Det er jo ene og alene også den instans, der gør at han gang på gang har kæmpet sig tilbage og trodset alle odds i Nolans film.

Men skal Levitt spille Batman i Justice League? Nej, absolut ikke. Nolans univers skal fredes og skal ikke relateres til andet med Batman, medmindre Nolan selv står bag det.Driver (#35)

Nu er jeg som sådan ikke konsekvent tilhænger af, at man bør følge ophavsværket/kanonen slavisk, da Bane i så fald skulle have været meget, meget, meget større, end han er i Nolans univers. Men jeg synes alligevel, at det var fedt, at Christian Bale i højde og drøjde faktisk var 1:1 med de "officielle" mål på Batman. Andre personer, på andre fora, har brokket sig over, at Bale var en lille spirrevip og slet ikke stor og stærk nok, hvilket jeg dog absolut ikke var enig i, og ikke kun på grund af de fine forhold mellem ham og den "rigtige" Batman.

Personligt er jeg sådan set heller ikke interesseret i, at Levitt skal spille Batman, men det er jo også netop fordi, han ikke kan være Bruce Wayne; han havde en anden, en rigtig god rolle, i The Dark Knight Rises, og de må derfor ud og finde en ny arvtager til kappen.

Hvem vil folk på Filmz egentlig gerne se som Batman? Jeg er en kende ideforladt på den front, men det er måske mest fordi, jeg sådan set rigtig gerne vil se en Justice League film, men jeg har noget svært ved at se den for mig, da der ikke rigtigt har været nogle film, der lagde op til en sådan.

#38

29. nov. 2012 23:10

#37 -

Officielle mål? :)

Ud fra hvad jeg lige kan finde, er Bale lidt lavere end tegneseriens Batman og han er bestemt ikke så muskuløs som Batman har været tegnet siden Neal Adams-dagene. :)

Så jeg kan ikke helt følge, at han er 1:1 med de officielle mål. :)

At det så ikke gør noget i Nolans univers og slet ikke i filmens verden, da man kan arbejde uden om folks højde, er en helt anden sag.

Tidligere: utyske/drebble

#39

29. nov. 2012 23:24

#38: Jeg sakser det her fra sidste gang, jeg deltog i debatten (på et andet forum.)

Bale er 6 fod og 2 tommer (ifølge Google), og han vejede 220 pund, da han mødte op for at lave Batman Begins. Altså mere end Batman "vejer" (210 pund ifølge denne WikiBale smed dog 20 pund, inden han filmede Batman Begins, og nej, han mangler faktisk også et par centimeter.
(Slut på sammensaksning)
Så ikke helt 1:1. Men ganske tæt på, hvis man spørger mig
Det er så den samme debat én gang til: Hvad er rigtigt? Den første Batman fra 30'erne eller en af de mange, mange efterfølgende inkarnationer? Bales portræt af Batman er i mine øjne ganske definitivt og passer helt enormt godt til det univers, Nolan skabte.

#40

30. nov. 2012 05:38

#38 -

Det var nu ikke et oplæg til hvad der er mest rigtigt, bare en kommentar til, at han skulle være 1:1 i forhold til de officielle mål. Pointen er blot, at det afhænger af hvem der tegner Batman, fordi der er jo masser af variationer af Batman i tegneserierne. :)

Men jo, Bale passer helt sikkert fysisk i Nolans univers, jeg er dog bestemt ikke enig i, at der er noget definitivt over Bales/Nolans Batman-fortolkning, men det er så en helt anden diskussion. :)

Tidligere: utyske/drebble

#41

2. dec. 2012 21:18

Så elendigt som TDKR sluttede så skal han jo være Robin det ligger den jo op til. Jeg nyder stadig de to to første Dark knight film og glemmer bare den sidste. De burde vente nogle år før at sparke gang i Batman igen, og når de gør så lad være med at gøre ham til en vatpik som i den sidste, og så brug en skuespiller inde i dragten som kan slås feks Scott adkins.danish99 (#16)

Hørt! - TDKR havde sku for mange plot-holes...

Vincent Hanna: I'm angry. I'm very angry, Ralph. You know, you can bang my wife if she wants you to. You can lounge around here on her...

#42

2. dec. 2012 21:22

Srsly? synes i han var en vatpik? Hvad var der så vattet ved ham?

"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger