Filmz-afstemning

Stemmer i alt: 92

Bedste film af Guillermo del Toro?

 • Pans labyrint
  41%
 • Hellboy
  15%
 • Blade II
  13%
 • Pacific Rim
  11%
 • En anden film
  8%
 • Hellboy II: The Golden Army
  7%
 • Crimson Peak
  2%
 • The Shape of Water
  2%
 • The Devil's Backbone
  1%

#1

9. jan. 2009 22:40

Interessant. Kunne ligeledes give 4'eren den mørke tone som de har talt om.

#2

9. jan. 2009 22:58

Det lyder som om Raimi slet ikke har registreret, hvad der er sket i løbet af det sidste år i superhelte-genren med Iron Man og Dark Knight.

Happiness is not always the best way to be happy.

#3

9. jan. 2009 23:05

Venom er da en af de mest interessante og mest fantastiske skurke i Spider-man universet, synd at de ikke kunne overlade skurke scenen alene til ham i 3eren istedet for at smide 3 skurke ind... det holdt bare ik.

Yes sirs!

#4

9. jan. 2009 23:12

De var jo nød til at fortsætte i den suppedas de lagde grunden med, i etteren..

#5

9. jan. 2009 23:13

#2

Helt enig.

Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.

#6

9. jan. 2009 23:20

#2 Fordi at nogen i genren holder sig mere i det realistiske niveau, så betyder det ikke nødvendigvis at alle film i genren også bør være det. Jeg elsker TDK og synes at Iron Man er ok (ikke noget specielt efter min mening), men derfor kan film da gerne gå hen i det mere langt ude element og stadig være gode..

Ernest Hemingway once wrote, "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part.

#7

10. jan. 2009 00:52

#1 - Jeg håber personligt de holder sig fra den "mørke tone". Spiderman skal være kulørt superhelte action. Det er nu engang Spidermans styrke, det andet har vi Daredevil eller Batman til.

Morbius er da bestemt et interessant valg som skurk, selvom jeg umiddelbart kunne komme i tanke om en del andre jeg hellere ville se i den rolle...

"Hello there, smooth skin. The Name's Harold. I help keep this town running."

#8

10. jan. 2009 00:57

BN

Jeg elsker de nye Batman-film, fordi de er mørke og har en realistisk tone (ikke "handling"), og jeg elsker de tre Spiderman-film, fordi de er lyse og eventyr/tegneserieagtige. ..... Det hele behøver ikke være ligesom Batman.

http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/

#9

10. jan. 2009 09:19

Den sorte kat må efterhånden trænge sig på i fimenes univers. Jeg må tilstå at på trods af at jeg har læst min portion af Edderkoppen-tegneserier, men jeg har aldrig læst et blad med Morbius.
Jeg tror ikke at vampyr og superhelt transformerer sig særligt godt til film, men mere som en "one off" i et blad. Jeg så hellere at plottet involverede Firbenet som de foregående film har lagt op til og derved en noget dybere personskildring.

#10

10. jan. 2009 09:33

#2: Og det er helt fint. Filmene behøver sgu ikke at ligne hinanden i tone og stil.

... as surely as there's a mouse behind your ear.

#11

10. jan. 2009 09:38

#2 -

Måske, men det vil jo også blive ren Harry Potter, hvis Raimi pludselig ændrer radikalt på det udtryk han har skabt i de tre første film.

Hvis Spider-Man skal laves anderledes og mere realistisk, skal man lave et reboot af serien og gøre det anderledes fra starten.

http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org

#12

10. jan. 2009 12:18

#2:
Det lyder som om Mr. Gaijin slet ikke har registreret, at Iron Man og Dark Knight aldrig var blevet produceret, hvis ikke det havde været for Spiderman og X-mens succes. ;)

HVIS man leflede for de seneste succes'er og kopierede elementer fra de omtalte film til Spiderman, ville Mr. Gaijin og andre sikkert med det samme brokke sig over at Hollywood nu igen havde solgt ud... Mama Mia har også lige haft succes, skal Raimi også lade sig inspirere herfra?? :p

#13

10. jan. 2009 12:20

#10 Det siger jeg skam heller ikke. Ligner "Iron Man" og "Dark Knight" hinanden i tone og stil?

Jeg taler om kvalitetsniveauet. Jon Favreau med sin skuespillerbaggrund hævede niveauet med "Iron Man" ved at gøre det til en skuespillerbåren film, hvor Robert Downey fik plads til at involvere sig dybt i karakterudviklingen. Nolan hævede niveauet i "Dark Knight" på adskillige måder. Hvad er Raimis respons? At blande noget superhelte med noget overnaturligt, fordi det er cool.

Happiness is not always the best way to be happy.

#14

10. jan. 2009 12:21

Morbius er sej, helt sikkert og det kunne jo være at det ville være et godt valg- nu Raimi er vild med ham, og Raimi er nu mester i horror... men jeg holder stadig på de skal holde sig til Lizard, det kunne også være kanon hvis de brugte den Lizard, Mc farlane fandt på- han er dejlig ond :)

#15

10. jan. 2009 12:25

heh.. Morbius er ikke engang overnaturlig i hans skabelse/eksistens.. Han prøvede at kurere en bestemt blod sygdom han havde, hvor at det så endte med en "vampyr" lignende tilstand hos ham.

#16

10. jan. 2009 12:41

jeg vil gerne have lizard eller røde venom kan ikke huske hva han hedder, Rami du må ikke gøre det til en film man får mareidt. Kan ikke lide når en helte film bliver for uhyggelig til at se.

I am better known as Erlinggur666

#17

10. jan. 2009 13:44

Spiderman er en sæbeopera med subtekst. Intet galt med det. Glæder mig til fjerde afsnit af serien.

You can't fail, if you never give up.

#18

10. jan. 2009 14:50

#13: Nej, det gør de vel ikke, og det påstod jeg da heller ikke. :)
Hvad kvalitetsniveauet angår, er jeg ikke enig. "Iron Man" kan jeg ikke udtale mig om, eftersom jeg ikke har set den, men jeg synes bestemt ikke, at niveauet er hævet mærkbart i "The Dark Knight". Det handler for mig at se mere om, at tonen er ændret i forhold til tidligere film i genren.
Og personligt har jeg absolut intet problem med, hvis Raimi ønsker at blande nogle ingredienser, blot fordi han synes, at det er cool. Jeg synes kun, at det er pragtfuldt, at han stadig evner at blive begejstret for noget i Spiderman-regi.

... as surely as there's a mouse behind your ear.

#19

10. jan. 2009 15:50

#16 røde venom: Carnage

Jeg så også hellere Black Cat eller Lizard i den nye film end endnu en vampyr skurk.

Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!

#20

10. jan. 2009 17:42

#18

Jeg synes kun, at det er pragtfuldt, at han stadig evner at blive begejstret for noget i Spiderman-regi.

Det har du ret i. Jeg håber så bare, at han også har evner til at gøre andre begejstret :)

Happiness is not always the best way to be happy.

Opret dig som bruger i dag

Det er gratis, og du binder dig ikke til noget. Når du er oprettet som bruger, får du adgang til en lang række af sidens funktioner, såsom at deltage i forum-debatten, udforme siden efter egne behov, foreslå afstemninger (polls) og deltage i konkurrencerne.

For at oprette dig som bruger skal du blot indtaste brugernavn, et kodeord, dit navn og din e-mail-adresse.

Vi behandler alle oplysninger fortroligt, så dine oplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part.

Opret ny bruger